Междувременно, Individual-1 обяви национална криза и отиде да играе голф...

Moderator: Moridin
"If the investigation proves that Smollett lied, many LGBTQ people worry that it will embolden Trump supporters to have an epic gloat-fest."
Even though the FBI and the Department of Justice released findings that showed a 17% increase in hate crimes since Trump entered the race to become President.
Съгласен и с двете, но нека не се правим, че “Ха, сигурен съм, че лъже” не спада във “фучи на умряло”.Amelia wrote: ↑Tue Feb 19, 2019 8:40 amМоята позиция е, че ако Смолет е излъгал, трябва да понесе тежки последствия, от сорта на загуба на работа и квото там юридическо е предвидено за тоя тип водевили.
И мисля, че този случай добре илюстрира защо няма кво да се квичи на умряло из ефира, докато все още никакви факти не са известни.
Върховният съд най-вероятно няма да го подкрепи, ако въобще нещата стигнат дотам, всичко е театър, за да може после Тръмп да каже "Опитах се да построя стената, ама съдът ме спря, не е моя вината, гласувайте за мен, за да мога да назнача още съдии във Върховния съд, че другият път да мине". Този номер си е класика в американската политика. Но пък така може да бъдат прецакани републиканците в Конгреса, ако бъдат принудени да избират между това да гласуват за запазване на доста непопулярното извънредно положение и да се противопоставят открито на Тръмп относно прословутата стена.Ambartanen wrote: ↑Tue Feb 19, 2019 11:25 amТрудно ми е да преценя колко сериозна е тази драма с извънредното положение на Тръмп. От една страна на абсолютно всички им е ясно, че няма никакво извънредно положение и това е просто трик. От друга страна виждам някои откровено истерични реакции от ляво- как това е супер недемократично, как е прецедент президента да може да прави каквото си иска, как бъдещи президенти ще могат да го експлоатират и дори как следващата му стъпка ще бъде да отмени президентските избори заради извънредното положение. Реално схемата ще сработи понеже Тръмп ще получи подкрепата на Върховния съд, мнозинство в Сената и над една трета в Долната камара (House of Representatives?)- това не е заграбване на властта от страна на Президента, колкото в най-лошия случай абдикация на отговорност от страна на другите два клона на правителството.
Мне, всъщност голямото поле носи по-малка вероятност за токсични фендъми като 2016. И освен Бърни, никой от кандидатите отляво не е наистина проблемен. Но ще видим де, това всичкото е тотално непозната територия, щото Тръмп не може да спечели на базата на постижение и съответно ще се опита да направи опонента си ПО-нежелан от себе си.The Dragon wrote: ↑Tue Feb 19, 2019 6:26 pmСпоред мен Демократите са се наговорили Тръмп да го преизберат 2020 та. Няма друго обяснение за случващото се в момента като им гледам кампанията.
"Покахонтас" е брутален расизъм, което не е изненадващо от теб, но ще те помоля да е последният път, в който го казваш тукThe Dragon wrote: ↑Tue Feb 19, 2019 6:56 pmВ момента имаме покахонтас и харис които са силно проблемни. А и при положение че демократите quadriple наха down на идентити политика нещата ще са в порядък по токсични от 2016. Сложи стари вражди.
Не само е расизъм, но и е повторение на подигравка на ТРЪМП. Ако те кефи да папагалстваш Тръмп... ок.The Dragon wrote: ↑Tue Feb 19, 2019 8:21 pmНе е расизъм а подигравка. Расизъм е да нареч
еш индианка покахонтас. Излезна един документ от 86 а май където се беше определила като native. А и нали не може да си расист срещу белите. Избери си една линия. Сори ама си го заслужи прякора с това колко болезено тъпа е.
Anyway 2016 се оказах по прав от теб. Ще видим дали и 2020 ще е така. Read the fucking room дето се вика. Колкото повече фракции в гражданска война толкова по жестока и кървава е. Всеки мрази всеки.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest