Нека да разгледаме нещата - обикновенно нещата се развиват така излиза един факт и след това имаш каскада от други които показват, че човека е бил расист от време оно. Само че, в случая с губернатора нямаме такова - не е бил негрите, не ги е бесил, не е призовавал други да ги бият и бесят, не е подписвал или гласувал за расистки закони (или поне не се пише за това по медиите). Изобщо човека май не е расист - никой негър досега не е излезнал да каже - той ме нарани директно. Но понеже имам една теория за новата класа вокални демократи - а именно, че това са всъщност генетични консерви, но отгледани в сини щати - защото много приличат на Евангелистите (всичко фън), Джак Томпсън (игрите и Parental Advisory (метъл) - те просто не могат да схванат удоволствието от това да правиш нещо еджи и провокативно просто за забавление. Което очевидно тази снимка е. Така, че просто не е причина за оставка.Roland wrote: ↑Fri Feb 08, 2019 1:35 amОк, извън shock value, какъв всъщност ти е аргументът срещу тези оставки? Че моралната страна няма място в позиции на власт и че всякакъв тип "прегрешения" имат срок на давност? Питам сериозно, щото многократно си ги правил тези изказвания и всъщност не съм сигурен, че съм наясно какво стои в основата им.The Dragon wrote: ↑Fri Feb 08, 2019 1:26 amВсъщност на Драгъна отговора е че никой не трябва да подава оставки от демократите. Както и Ал Франкен.
Бтв Франкен беше лесен от политическа гледна точка, щото знаеха, че ще го заменят с друг демократ.
Зам губернатора - ами гледай сега - обвинението is not a big deal, когато няма доказателства. В случая те са точно толкова колкото и при Кавана - някъде между e и pi по стобалната система. В момента изнесената информация не може да мине дори през смехотворния Preponderance of the evidence тест, а като си говорим за оставки и т.н. предпочитам нещо в рейнджа на Clear and convincing evidence. Accusations = оставка е малоумно. Предполагам, че ще си тръгне защото това са вътрешните правила на неговата фракция - но все пак е малоумно.
Voter suppression е малко по сложна тема - нямам проблеми с photo id, но пренареждането на секциите и работното им време е недопустимо - така, че всеки закон трябва да се оглежда какво казва. Досега повечето искат по стриктна идентификация. Което е ок според мен.
И да прегрешенията имат давност. Особено когато се изразяват само като faux pass.