А бе заслужавате си го, такъв телешки възторг отправен към такава блудката и елементарна простотия, кретаща единствено върху чара на главния си актьор отдавна не се беше появявала. И даже 3 сезона е получила. Ся, не казвам да не си го харесвате сериала и да му се радвате. Не държа на никого сметка, ако му е допаднал, ама на мен лично ми е обидно като гледам толкова зле скалъпена, манипулираща зрителите си с най-явните похвати изкопирано едно към едно, щото са се доказали при други продукции и да се възхвалява като постижението на десетилетието едва ли не. Както казах, ако ги нямаше претенциите за юбер сериала с главно Ъ, нямаше да имам никакъв проблем, ама в същото време всяка сцена да бие на кухо, да е предвидима до чисто техническото си изпълнение чак, отвъд играта на актьорите и смотания сценарии... ето това ми идва нанагорно. Да не отварям дума и за гадния звук на всеки удар,.
бтв, снощи жена ми успя да избута първия пънишър до финала на сезона и гледах последния кеч
бива ли така да преебат по-красивия актьор... кой ги пише, хореографира и режисира тия екшън сцени, пак го казвам, целите екипи на тия сериали се водят по чек листи и отново мисват пойнта като за световно. Единственото правилно, което правят е, че показват болка. Не знам как е в големите мелета, сигурно хенчмените падат един след друг без звук, ама ако и там показват гърч, стонове и ала бала поне в това отношение някой е мислил и са вкарали нещо нужно, че да направят насилието неприятно. Което винаги уважавам.