Сексистки хроники
Moderator: Moridin
Re: Сексистки хроники
Просто всеки път като сменяш превръзката/тампона му я оставяй на бюрцето или върху клавиатурката. Да видим дали няма да инсталира кошче. 

Втф пост на годината това на Лиц - малко е като тия в редит, относно клиенти, семейства и т.н. които просто не можеш да повярваш, че се случват, щото възрастни хора и т.н. очакваш да имат повече мозък. Да махнеш баш тия контейнер, имам предвид, въобще да намериш време да се занимаваш с това на първо време е отвъд представите.
инак разбирам неудобството породено от човешка глупост, ама бива ли 2018 да кинк шеймваш
инак разбирам неудобството породено от човешка глупост, ама бива ли 2018 да кинк шеймваш

- The Dragon
- Elder God
Лиц ти си kink shamer ...

Иначе да - трябваше да му ги оставяте на бюрото просто. И да му скриете кърпичките и салфетките ... това е най-тъпото нещо за тази година.

Иначе да - трябваше да му ги оставяте на бюрото просто. И да му скриете кърпичките и салфетките ... това е най-тъпото нещо за тази година.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
И нещо забавно в темата, за разнообразие.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Ordo Malleus
- Mistborn
Хора, ако щете вярвайте, сега разбирам, че имало отделен контейнер за хвърляне на превръзки/тампони. Каква е идеята? Сериозно питам, в много редките случаи, когато съм нахлувал на зор в женската, винаги съм виждал само едно общо кошче за отпадъци, като в мъжките кенефи. Предполагам се води биологичен отпадък, ма то и другото е такъв. Някой да ме светне?
What froze me was the fact that I had absolutely no reason to move in any direction. What had made me move through so many dead and pointless years was curiosity. Now even that had flickered out.
Само се обаждам да проверя дали тук има някой, който да смята, че Кевин Харт е боклук, или пак SJW-тата са антагонистът в историята?
And you can't dance with a devil on your back...
- tigermaster
- Elder God
Аз смятам, че е боклук принципно, обаче не знам какво се е случило този път. (Сега ще проверя.) Това брои ли се?
Редакция:
Роланд, и ти си писал хомофобски глупости преди години, включително и на страниците на списанието. Тук, примерно:
http://www.shadowdance.info/800Broeve/B ... manrol.htm
Кевин Харт ми е върло противен, обаче викам, ама наистина ми иде да ВИКАМ заради няколко туита от преди столетия човек да не бъде подлаган на медийно разпъване на кръст и да не губи важни ангажименти. Няма значение какви са туитовете, били са отдавна. Същото и с Джеймс Гън, дето го разколачиха десните снежинки заради тъпи шеги. (И на него не му харесвам филмите, бтв, обаче трябваше да го разкарат заради това, че прави тъпотии, а не защото преди сто хиляди години, преди да го наемат, бил посетил някакви партита и бил писал тъпи шеги.) Същото и за Ейми Шумър и Сара Силвърман, които също са публикували хомофобски туитове - тях също не ги харесвам много, особено Шумър, обаче не искам някогашните им думи да бъдат използвани като оръжие против тях сега.
Всеки е говорил или писал глупости, които в друго време не би написал или изговорил. Хайде обаче да не подлагаме човек на онлайн линч заради няколко шеги, които е имал глупостта да изповръща в нета преди седем години. Тъпо е.
https://www.washingtonpost.com/nation/2 ... evin-hart/
Редакция:
Роланд, и ти си писал хомофобски глупости преди години, включително и на страниците на списанието. Тук, примерно:
http://www.shadowdance.info/800Broeve/B ... manrol.htm
Просто да го спомена. (И не, това "Нищо против хомосексуалистите" в началото на изречението не променя особено нещата, еле па при положение, думичката с "ист" накрая май не я приемаш добре в последните години.)Джоел Шумахер е пълен педал, извинявам се (да, знам, че наистина е такъв, благодаря ви)
Кевин Харт ми е върло противен, обаче викам, ама наистина ми иде да ВИКАМ заради няколко туита от преди столетия човек да не бъде подлаган на медийно разпъване на кръст и да не губи важни ангажименти. Няма значение какви са туитовете, били са отдавна. Същото и с Джеймс Гън, дето го разколачиха десните снежинки заради тъпи шеги. (И на него не му харесвам филмите, бтв, обаче трябваше да го разкарат заради това, че прави тъпотии, а не защото преди сто хиляди години, преди да го наемат, бил посетил някакви партита и бил писал тъпи шеги.) Същото и за Ейми Шумър и Сара Силвърман, които също са публикували хомофобски туитове - тях също не ги харесвам много, особено Шумър, обаче не искам някогашните им думи да бъдат използвани като оръжие против тях сега.
Всеки е говорил или писал глупости, които в друго време не би написал или изговорил. Хайде обаче да не подлагаме човек на онлайн линч заради няколко шеги, които е имал глупостта да изповръща в нета преди седем години. Тъпо е.
https://www.washingtonpost.com/nation/2 ... evin-hart/
“Didn’t the Academy nominate Mel Gibson for an award just last year?,” Che asked. Gibson has used anti-Semitic and misogynistic language, and in 2010, an audio tape was released that recorded him saying the n-word while threatening his then-girlfriend with rape and physical abuse.
Che continued: “If Kevin Hart isn’t clean enough to host the Oscars, then no black comic is. The only black comic I know that’s cleaner than Kevin Hart is booked for the next three to 10 years.” A picture of Bill Cosby flashed on the screen.
Last edited by tigermaster on Tue Dec 11, 2018 9:25 am, edited 1 time in total.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Въпросът е, че хартията се разгражда в канала, докато превръзката не може и предизвиква риск от запушване. Още държи се отделно от хартията за бърсане на ръцете примерно, щото оная се рециклира много по-лесно.Ordo Malleus wrote: ↑Mon Dec 10, 2018 3:26 pmХора, ако щете вярвайте, сега разбирам, че имало отделен контейнер за хвърляне на превръзки/тампони. Каква е идеята? Сериозно питам, в много редките случаи, когато съм нахлувал на зор в женската, винаги съм виждал само едно общо кошче за отпадъци, като в мъжките кенефи. Предполагам се води биологичен отпадък, ма то и другото е такъв. Някой да ме светне?
@Roland случаят с Кевин Харт е доказателството, че белите гейове, нямате търпение да скочите срещу черна публична личност, без да виждаш проблемите в собствените си любимци. Ходи да гледаш MAGA the Musical/s
@tigermaster аз мога да намеря и расистки коментари на Roland и такива, които обиждат хората с увреждания. Хора сме и се променяме за по-добро. Идеята е тия изродски мнения дето сме ги имали, да ги нямаме вече. И освен тва като съдим, някой за нещо, което е казал преди н на брой години, да сме сигурни, че ние сме чисти като утринна роса или поне да си изтрием старите коментари ;р
Проблемът при Харт главно е, че той продължава с тия мнения, а не че ги е казал преди 10 години. Са ше е драмата, ако сложат Джими Кимел за водещ, че пак белите откраднаха от черните това, което им се полага.
Бате втф? И аз и тайгърмастъра сме на мнение, че Харт е боклук. А тва с МАГА the musical беше очевидна към the Vixen, нали.
Ся пак казвам, всеки има кирливи ризи. Хомофобията на Харт, някои я обясняват с маргинализацията на черните като цяло. И все пак е тъпо.
Да приемем, че твоята хомофобия по адрес на некви други хора, е плод на обществото в бг и е била интернализирана.
Ма коментар като е тоя:
Ся пак казвам, всеки има кирливи ризи. Хомофобията на Харт, някои я обясняват с маргинализацията на черните като цяло. И все пак е тъпо.
Да приемем, че твоята хомофобия по адрес на некви други хора, е плод на обществото в бг и е била интернализирана.
Ма коментар като е тоя:
С кво си го обясняваме? И как биха реагирали сегашните ти приятели в САЩ, ако решим да им го покажем, щото ако те биха те разбрали за интернализираната ти хомофобията, тва горното не е толкова лесно. Са тука е разликата между теб и Кевин Харт надявам се, че ти не си още на тва мнение, а не продължаваш да мелиш от същото. Моята единствена теза в случая е, че да в тоя случай трябва да се линчува нали, ама в доста случаи не е особено адекватно.Roland wrote: ↑Thu Sep 24, 2009 9:05 pmС това не мога да не се съглася. За един месец в Блумингтън съм видял повече монголоиди, хора без ръце, джуджета и абсолютно изродени създания, често полусъзнателни, отколкото - имам чувството - за целия си живот в България. И това се дължи освен на отровата, с която се хранят, на факта, че макар конкретно тук абортът да не е забранен, църквата го МРАЗИ, а понеже всички са супер религиозни, нали, жените дори не ходят да се гледат на видеозон в първите месеци. Смисъл, за кво им е да знаят дали носят дете със синдром на Даун примерно, след като така и така ше го родят... Ебаси![]()
Абе я ме ъпдейтнете с няколко думи кой е тоя Кевин Харт и закво следва да ни пука за него, щото просто не ми се претака интернетния кенеф в момента, за да си вадя инфото сама от ненам колкото там кладенеца.
Иначе сичките тука, без изключение, сме се излагали с умопокъртителни биготски излияния и ако ни подложат на Туитър съда днес, единствените дето няма да са престъпили политкорект законите на 2018-а, ще са тея дето не са писали нищо. Викам да земем да си намерим по-смислени занимания от това да се възмущаваме на антични интернетни статуси и калпав криворазбран хумор. Имаме къде-къде по-сериозни проблеми, с истински анти-малцинствени престъпления в обществата си понастоящем.
Иначе сичките тука, без изключение, сме се излагали с умопокъртителни биготски излияния и ако ни подложат на Туитър съда днес, единствените дето няма да са престъпили политкорект законите на 2018-а, ще са тея дето не са писали нищо. Викам да земем да си намерим по-смислени занимания от това да се възмущаваме на антични интернетни статуси и калпав криворазбран хумор. Имаме къде-къде по-сериозни проблеми, с истински анти-малцинствени престъпления в обществата си понастоящем.
@Amelia Кевин Харт е комик лилипут, с няколко пропаднали комедии, сред които и страшен филм 3. Наскоро участва във филм гавра с прекрасния френски филм The Intouchables.
Иначе да всички сме писали простотии и идиотщини, идеята е, да е осъзнаем, че това са били простотии и идиотищини, а ако сме го направили да не ни се съсипва живота. Са виж, ако не искаме да признаем, че сме сгрешили, тогава нека си понесем последствията.
Иначе на ви тая статия, от либерал, защитващ Харт
https://www.theguardian.com/commentisfr ... hobe-trope
Иначе ми се стори супер смешно как говорихме за истинска реална дискриминация тук и сега, но Роланд реши да смени темата с американски треторазряден комик, за който половината не сме чували и тема, която сме дъвкали сто пъти вече.
Иначе да всички сме писали простотии и идиотщини, идеята е, да е осъзнаем, че това са били простотии и идиотищини, а ако сме го направили да не ни се съсипва живота. Са виж, ако не искаме да признаем, че сме сгрешили, тогава нека си понесем последствията.

Иначе на ви тая статия, от либерал, защитващ Харт
https://www.theguardian.com/commentisfr ... hobe-trope
Та така.It is easy for white liberals to imagine homophobia as the fault of a cartoonish black character in their mind even though black people hardly wield the social, financial and legal power which drives homophobia in the world.
Иначе ми се стори супер смешно как говорихме за истинска реална дискриминация тук и сега, но Роланд реши да смени темата с американски треторазряден комик, за който половината не сме чували и тема, която сме дъвкали сто пъти вече.

So business as usual ^_^
Сори, просто ме удари много силно дежа вю. Тайгъра първият му инстинкт е да изрови някой пост отпреди хиляда години, обикновено в хилариъс провал да докаже някакво лицемерие. Това да вади МОИ хомофобски цитати е некво ново ниво на context blindness, но аз друго не очаквам от него. Междувременно ти намираш начин да обясниш как либералите са лоши, а Амелия се кара на всички, които коментират "недостатъчно важни проблеми". Всичките сме по калъп...
Що се отнася до цитата, освен думата "монголоид", която е малко

Но да, кринджи е бая.
Иначе разликата между мен и Харт няма да я коментирам, щото това не е детска градина, но разликата между Гън и Харт примерно, е че Гън изцепи редица ултра гнусни шеги (които очевидно нямаха отражение в реалността, освен ако някой тук наистина го мисли за педофил...), няколко години по-късно се извини за тях и след това още няколко години демонстрира въпросното си израстване с тотално различен тип хумор. He was walking the walk.
Междувременно на Харт "шегите" как би гей-башвал детето си, ако е гей, са... айде да речем по-малко вероятно да са "просто" шеги, особено предвид съпътстващите ги напълно сериозни коментари в интервюта как от нищо друго не го е страх повече, отколкото синът му да е гей. Той никога не се е извинявал за тях, напротив - единственият му коментар по темата до миналата седмица е от 2015, и в стил "няма да правя такива бъзици повече, щото всички са свръхчувствителни". Когато въпросните изплуваха отново покрай хостването на Оскарите (бтв церемония, пълна с LGBT хора, и в която потенциално ще има номиниран филм за conversion therapy), Академията му каза "пич, трябва да се извиниш". Подчертавам - за разлика от Дисни, които биха шута на Гън в рамките на часове след скандал, който ВЕЧЕ СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛ ПРЕДИ ГОДИНИ, когато го бяха наели, и за който те знаеха и с който нямаха проблем първия път, Оскарите просто казаха на Харт "извини се, и всичко е ок". Неговата реакция? Гняв и поведение на жертва. "Вие не знаете колко съм готин и колко съм израснал!". И в крайна сметка той реши, че предпочита да откаже гиг, който сам каза, че му е бил мечта от десетилетия, вместо директно да се извини... след което също така се извини, което вече бие на шизофрения...
Ама и Ейми Шумър била казвала "fag". Да, ама Ейми Шумър се е извинявала за това и е изсипала куп пари в подкрепа на LGBT-правата. Междувременно Кевин Харт отказа да се извини за твърдението, че ако видел сина си да си играе с куклена къща, щял да му я разбие в главата...
Така че у лево с фалшивите сравнения. Всеки е ръсил простотии, но като ти ги покажат, имаш избор как да се държиш. Харт реши да се държи като жертва, вместо да поеме отговорност за хомофобията си.
Като цяло мечтата ми за човешката раса е, че един ден ще можем да разграничаваме отделни случаи на реакция срещу подобни минали изстъпления без да изпадаме в WHATABAOUTISM кататония и да търсим моментално причина защо този, който има проблем с изтъпленията, всъщност е агресор и трябва да бъде унищожен.