Moderator: Moridin

Неочаквано мрачно са го направили, което може би не е подходящо точно за тази поредица, но пък аз обичам комиксовите неща да опитват различни форми. Струва ми се готино, може да ми допадне!
 Неочаквано мрачно са го направили, което може би не е подходящо точно за тази поредица, но пък аз обичам комиксовите неща да опитват различни форми. Струва ми се готино, може да ми допадне!  

FlashForwardcoldie wrote: ↑Thu Aug 09, 2018 4:20 pmНякой сеща ли се за един сериал тип сай фай който започваше с това, че всички хора по земята изведнъж се събуждат, кой легнал на платното кой другаде. Единият от главните герои беше от азиатски произход. Мисля че е кореец. И стана ясно, че нещо от сорта на времето е било спряло за няколко секунди или нещо такова.

Цъ.Сериалът е превъзходен.
Това е така, въпреки че не съм съгласен с това, че Гари не се "променя" към края на сезона; даже, дори от средата на сезона. Но, че е идиот, идиот е, даже огромен идиот. И това му е чара и го разграничава от всички други "идиоти".

Има такова нещо, като идиот с чар, или идиот с качества, които компенсират някои от негативите му. Дори има идиот, чийто негативни качества са на такова високо сюрреалистично ниво, че с тях заобикалят системата и може да ги прилага подобно на супер-сила (Храбрият войник Швейк е пример за такъв персонаж).И това му е чара и го разграничава от всички други "идиоти".

мога да видя, колко куха и заблуждаваща е тя.
 мога да видя, колко куха и заблуждаваща е тя.  

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests