В момента се сещам за Телефонна клопка. Целият филм се развива общо-взето в една телефонна кабинка. С Колин Фарел.
Абсолютен шедьовър, според мен.
Както и този със строителният инженер ( в ролята нашумял актьор от британски произход, не се сещам за името сега ). Действието се развива в една кола. Също много добър филм.
Филми на в които действието се развива на едно и също място
- Ordo Malleus
- Mistborn
Re: Филми на в които действието се развива на едно и също място
Каква е целта на темата? Освен това, заглавието й не значи това, което смяташ, че значи
и боли да го гледаш, написано така.
Иначе Телефонна клопка е приятен филм, да, а Locke (с Том Харди) си е почти шедьовър. Ако питаш за други подобни филми - пробвай Exam, The Killing Room, Devil, 1408, Buried, Reservoir Dogs, Circle (2015), плюс няколко, които почти са такива - The Invitation, The Hateful Eight, първият The Purge, 10 Cloverfield Lane. Това от тия, които съм гледал и стават минимум за веднъж.

Иначе Телефонна клопка е приятен филм, да, а Locke (с Том Харди) си е почти шедьовър. Ако питаш за други подобни филми - пробвай Exam, The Killing Room, Devil, 1408, Buried, Reservoir Dogs, Circle (2015), плюс няколко, които почти са такива - The Invitation, The Hateful Eight, първият The Purge, 10 Cloverfield Lane. Това от тия, които съм гледал и стават минимум за веднъж.
What froze me was the fact that I had absolutely no reason to move in any direction. What had made me move through so many dead and pointless years was curiosity. Now even that had flickered out.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- penzata
- Forsaken
Ordo Malleus wrote: ↑Mon Aug 27, 2018 2:56 pmКаква е целта на темата? Освен това, заглавието й не значи това, което смяташ, че значии боли да го гледаш, написано така.

Иначе хубави камерни филми: The Sunset Limited, Hard Candy, Antichrist

The hardest battles are fought in the mind.
- Ordo Malleus
- Mistborn
penzata, ще лобирам да те баннат
. Антихрист е отвратително гнусен филм и единственият, за който наистина сериозно съм се замислял да изляза от киносалона. Споменаването му редом с някои шедьоври, които си изброил, е несериозно 

What froze me was the fact that I had absolutely no reason to move in any direction. What had made me move through so many dead and pointless years was curiosity. Now even that had flickered out.
- penzata
- Forsaken
Че кво му е?
Имаш Уилям Дефо, който е превъзходен, имаш Шарлот Генсбур, която страшно харесвам, имаш и отличителна визия.
Антихрист не съм го гледал целия филм
(всъщност нямам цял изгледан филм на Триер), само отделни сцени, включая първоначалната и тази с ножицата и чурката
, но пък и на Irreversible съм гледал само няколко сцени, но имам желание от поне десетилетие да го изгледам. Знам ли, не му е дошло времето, както и на Триер.
Един френд навремето не спираше да ми пили за Антихрист и Меланхолия, и тъй като по същия възторжен начин се изказваше за Kill Bill (който ми бе адски скучен първия път като го гледах и), който се превърна в един от най-любимите ми филми впоследствие, съм склонен да дам шанс на Триер и Антихриста. Танцьорката също не успях да изгледам като бях малък, щот Бъджорката ме дразнеше изключително много, пък сега ми я давай с камиони. Разни киеци, разни пуяци.
Знаеш ли, на теб ти е бил гнусен, ама на колдито може да му дойде добре.

Антихрист не съм го гледал целия филм

Един френд навремето не спираше да ми пили за Антихрист и Меланхолия, и тъй като по същия възторжен начин се изказваше за Kill Bill (който ми бе адски скучен първия път като го гледах и), който се превърна в един от най-любимите ми филми впоследствие, съм склонен да дам шанс на Триер и Антихриста. Танцьорката също не успях да изгледам като бях малък, щот Бъджорката ме дразнеше изключително много, пък сега ми я давай с камиони. Разни киеци, разни пуяци.

Знаеш ли, на теб ти е бил гнусен, ама на колдито може да му дойде добре.

The hardest battles are fought in the mind.
антикриско и меланхолия са единствените филми на триър дека гледах по собствено желание, целите и даже ми аресаха
ся ше видим и новата му серийно убийствена чикия
ся ше видим и новата му серийно убийствена чикия