Аз го догледах вече
Адски много ми хареса! Не знам дали това ми е любимият Марвел-Нетфликс сезон, защото все пак в ДД с2 имаше много Електра, но определено съм много,
много доволен. На мен лично действието ми се стори супер бързо и динамично, в нито един миг и нито една
сцена не ми е станало скучно. А във всички други марвелски е имало поне една сцена, която ми е скучна.
Героите бяха развити много хубаво. Хареса ми всичко, което направиха с тях и смелият начин, по който ги използваха. Особено Триш и Малкълм! Триш наистина е трудна за обичане, прави доста големи глупости тук, но винаги ми се виждат разбираеми и естествени и обосновани, като се има предвид коя и каква е тя. Не е елементарен положителен герой, а реална личност с проблемно поведение. И това само ме накара да я заобичам още повече. И Малкълм беше чудесен, много хубаво го използваха и развиха, а и актьорът си е доста привлекателен

. Джери беше феноменална, наистина се раздадоха с нея. И самата Джесика си е все така плътна, просто Ритър е богиня в тази роля. Много силна, много ранима, просто несравнима. Но непрекъснато ѝ се случват чудовищни гадости, не знам наистина доколко е реално човек да изживее всякакви такива неща без да се превърне в тотална развалина. Но, като се замисля, Джесика не е особено далеч от тоталната развалина. Новите герои - другият детектив и съседъта художник - не бяха нищо особено, дори си бяха доста слабички, но все пак художникът беше повече плот дивайс, отколкото нещо друго, и се зарадвах, че покрай него виждаме арта на Дейвид Мак в сериала, винаги е хубаво художника на комиксовите корици да получи такова уважение.
А Джанет Мактиър беше феноменална. Аз много си я обичам от "Бялата кралица" и "Щети", но тук беше просто главозамайваща. Никога не съм предполагал, че ще ѝ дадат такава роля, нито, че тя би се съгласила да я изграе. Мислех, че ще е някоя надута бизнес дама стил Сигорни Уийвър в "The Defenders", но те ѝ дадоха нещо много, много по-добро.
Имаше достатъчно ненатрапчави препратки към вселената на марвел, някои - феноменално радващи, имаше и няколко сладки камеота, макар и нищо чак толкова върховно. По този параграф съм умерено доволен.
И сега искам трети сезон, веднага. Личи си, че са го правили с идея да бъде продължен.
Замислих се, че тази Марвел–Нетлфикс вселена започна преди почти три години. И за това време сме получили общо 99 епизода, което реално си е страшно много. Имаме и потвърдени още поне 52, които трябва да излязат в близката година и половина. What a glorious time to be alive!