Сподееееляй, народе
Moderator: Moridin
Re: Сподееееляй, народе
Преди около седмица БТА ни покани на пресконференция, в която с колегата представихме Кан Академия и разказахме, че сме качили ново преведено съдържание на българската версия на сайта (всички видеоуроци по биология).
Една много положително настроена журналистка, след като половин час ни обяснява как нищо не разбрала, въобще не ѝ станало ясно какво аджеба е Кан Академия, ни заяви как Кан Академия едва ли не няма никаква добавена стойност, че Маргарет Тачър била изключително впечатлена от български кабинет по химия от времето на социализма, и т.н., и т.н. И накрая попита: "Каква е позицията на Кан Академията върху джендъра и джендър образванието?", като подтонът беше малко от рода на "на вас ви плащат да разпространявате американски зловредни учения, признайте си".
И така...
Една много положително настроена журналистка, след като половин час ни обяснява как нищо не разбрала, въобще не ѝ станало ясно какво аджеба е Кан Академия, ни заяви как Кан Академия едва ли не няма никаква добавена стойност, че Маргарет Тачър била изключително впечатлена от български кабинет по химия от времето на социализма, и т.н., и т.н. И накрая попита: "Каква е позицията на Кан Академията върху джендъра и джендър образванието?", като подтонът беше малко от рода на "на вас ви плащат да разпространявате американски зловредни учения, признайте си".
И така...
shadow dance nikoga ne luje
...
Няма ли да измрат вече клетите социалистически тетки и тетьонъци, за да можем най-накрая да дръпнем като държава?
Иначе, много се радвам, че Кан Академията се развива в България и явно вече даже работи. Браво, Мели!
Няма ли да измрат вече клетите социалистически тетки и тетьонъци, за да можем най-накрая да дръпнем като държава?
Иначе, много се радвам, че Кан Академията се развива в България и явно вече даже работи. Браво, Мели!
Ъъъъъъ... И ти какво каза за джендъра, Мелчо? (Ох, съжалявам, че ме е нямало, мали как щях да ги изтроля, не е истина!)
- penzata
- Forsaken
Малко карикатурен хумор за разтуха:

The hardest battles are fought in the mind.
След повече от година чакане на това да гледам Hamilton, денят дойде и аз съм доста meh и нехайпната и си се ядосвам адски много. Аз се и спойлнах леко от факта, че актьорът на Бър фъфли дагоева, което ми е едно от най-омразните неща евър и смятам, че е престъпление да си актьор и да те мързи да си оправиш говорниту проблеми, еле па да ти дават Оливиета за тва, нали. И от промото на Оливиетата пичът е ТРАГИЧЕН от към акцент и рап и всичко, а тва ми е любимият герой.
Надявам се да ми хореса, ама ми е кофти че хайпът ми замря. Дано се възвърне де.
Надявам се да ми хореса, ама ми е кофти че хайпът ми замря. Дано се възвърне де.
И как беше??Litz wrote: ↑Mon Apr 30, 2018 6:45 pmСлед повече от година чакане на това да гледам Hamilton, денят дойде и аз съм доста meh и нехайпната и си се ядосвам адски много. Аз се и спойлнах леко от факта, че актьорът на Бър фъфли дагоева, което ми е едно от най-омразните неща евър и смятам, че е престъпление да си актьор и да те мързи да си оправиш говорниту проблеми, еле па да ти дават Оливиета за тва, нали. И от промото на Оливиетата пичът е ТРАГИЧЕН от към акцент и рап и всичко, а тва ми е любимият герой.

За Хамилтън или добро, или нищо.
And you can't dance with a devil on your back...
Беше прекрасно. Невероятно. Но Бър беше трагичен. То не беше брутално силното фъфлене само, ми и british accent + никво чувство за ритъм.
Вашингтон беше разкошен, Илайза и Пеги/Марая също.
Вашингтон беше разкошен, Илайза и Пеги/Марая също.
You may envy me
La dolce vita sam v momenta. Ma nema dobar wifi za snimki da vi draznia. <3
https://www.bohemia.bg/p/Почивка-в-Итал ... 100004923/

La dolce vita sam v momenta. Ma nema dobar wifi za snimki da vi draznia. <3
https://www.bohemia.bg/p/Почивка-в-Итал ... 100004923/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мразим те, да. 

Аз вече съм леля на все още безименно момченце!! 

Честито! Как е мама Симона? И що безименно? Да го кръстят Авитохол-Тервел, да се знае българската му кръв! 

@Killua: Честито, лельо!
Супер новина, да расте здрав и щастлив! Кажи после как са го кръстили 

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.