Ip Man и други филми с бойни изкуства

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
User avatar
tigermaster
Elder God
Posts: 5480
Joined: Wed Jun 14, 2006 11:39 am

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by tigermaster » Tue Mar 20, 2018 10:37 pm

"Спасяването на генерал Ян":
http://www.imdb.com/title/tt2072220/
Красиво и зрелищно, прилична музика, обаче сценарият е болезнено счупен и повлича надолу абсолютно всичко хубаво от филма. Очаквах повече по някаква причина.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „Green Book“/“Зелената книга“

User avatar
TheGrimReaper
Misting
Posts: 327
Joined: Fri Apr 13, 2018 1:15 am

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by TheGrimReaper » Fri Apr 13, 2018 1:28 am

Затрих си някъде паролата на стария ми профил, ама докато се прибера у дома ще мине време, та набързо направих нов, за да споделя впечатленията си относно последните филми от жанра, които преминаха пред погледа ми :)

Bleeding Steel - :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: какво по дяволите гледах?!?!?!?!?!?!? Все още не знам, мозъка ми отказва да преобрази и една частица от видяното в нещо сносно, в нещо, поне относително гледаемо, че то даже гафовете в края на филма не бяха смешни за бога... В общи линии сюжета се върти около някаква супер кръв/плазма ебалимумайкатакаквое, която може да засили регенериращите функции на човек, че спокойно да растат всякакви крайници за секунди... за се-кун-ди, леле майко.

Някакъв провален експеримент вместо да пукне и да отърве човечеството от жалкото си съществуване се мобилизира да намери полагащата му се банка с кръв и се оказва, че я има в тялото на дъщерята на героя на Джеки Чан, който видиш ли за да я предпази я оставя в сиропиталище и само я наблюдава отстрани в продължение на 13 години, а да и Джеки Чан е в това чудо на чудесата... Кунг Фу Йога е слаб, но в сравнение с това което изгледах преди малко, Кунг Фу Йога е направо шедьовър - не, същото лайно е ама това тук е по-миризливо и от външен кенеф на затънтено село някъде в Странджа планина. Дядо ви Джеки играе полицай, който в самото начало успява да спаси доктора разработил супер кръвта от лапите на проваления експеримент, после в картинката се намесва някакъв тъпанар, който се прави на женско, за да обере писател на книга със заглавие "Bleeding Steel", която в детайли описва случилото се преди 13 години, после виждаме порасналата дъщеря на дъртия Джеки, която ходи при врачка на хипноза с пазач пред вратата австралийския Тирион (добре, че го претрепаха), за да разбере аджеба откъде се появяват нейните кошмари.

След това в картинката се намесва една височка кака с прекомерно натрупване на фон дьо тен по мутрата, която работи за лошия бродещ в небето над Сидни с космически кораб, взет назаем от снимачната площадка на някой долнопробен клонинг на Star Wars и Marvel superheroes вселените. Джеки играе през цялото време като облъчен или като с промит мозък, бойните сцени са крака на клошар, сюжета е в гъза, всички актьори са за публична прожекция 24/7 на The Tuxedo, Kung Fu Yoga, the Spy next door, всички ранни произведения на Джеки преди Пияният Майстор, за да получат мозъчни ступори и да не правят повече нищо заедно.

В тоя филм имаше ебати продуктовото позициониране на Ауди, имаше смехотворен диалог, барабар с дебилна музика, някакви мимики, някакви лицеви напъвания, сякаш половината екип са имали запек, а другата половина сериозно разстройство.... Няма едно положително нещо, за което да се хвана, през няколко минути ми се навираше в лицето пейзажна снимка на Сидни и сградата на операта им, айде няма нужда, Джеки да спира вече да се снима в такива нещастни творби, че ме хваща яд на него, а да и ако в КУнг Фу Йога имахме CGI хиени и повръщащ лъв, тук имаме CGI ръка, която изниква за секунди и приличаше на уродлива опашка на гущер. И това цялото нещо се води sci-fi аре бе, ебати главочите са тия дето са си мислели, че това може да мине за нещо такова, ама пусти шаренки картинки и пусти безлични герои, трябва да се хапва пъЛжен оЛиз после след края на снимачния ден.

Тоя филм не само удари дъното (даже проспах кога са отсвирили каката-злодей) ами направо го проби и изпадна в Марианската Падина по тъпотия... :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Понеже от сайта където от време на време пиша уредиха интервю с Wu Jing (SPL, Invisible Target, Tai Chi Boxer, SPL 2, Wolf Warrior) аз се включих с няколко въпроса към него (заедно с други хора от сайта) и реших да изгледам Wolf Warriors 2, за да видим дали е успял да си вземе поука от тъпотията на оригинала или е задълбал още по-надолу в кариерата си.

Ами мога да кажа, че ей така се прави продължение - в пъти по-добро, по-брутално, повече екшън на килограм, повече експлозии, качествени тупалки. Браво на човека, постарал се е, но все пак тук в продукцията са се включили хора от екипа на Winter Soldier/Civil War и това си личи при екшън сегментите, заедно с Франк Грило като главния лош.

Честно казано не очаквах такова нещо от Wu Jing който като цяло на режисьорския стол прави нещо около средното ниво (Legendary Assassin), но тук с помощта на американския екип и братята Русо в това число е направил чудесен зареден с адреналин филм, който макар и с малко пропаганда на места, вдига доста нивото на екшън филмите идващи от китайския пазар.

Беше удоволствие да гледам как начупва тиквите на лошите, как им пръска главите и как се мята и блъска по земята, последния бой ми напомни малко за Flashpoint, но все пак Wu Jing го направи по своя си начин, което го отличи от болшинството.

Вложил е усилия и време човека с направата на този филм и това си личи през цялото време, а към края се загатва и за трета част, което е добре, само да не задълбае излишно в китайска пропаганда (както беше в първия филм) и да осере нещата, вярно там за главен лош имахме Скот Адкинс, който е талантлив, но боя им беше бездушна смесица от еднообразие и скука на квадрат.

Тук в продължението всичко е умножено по десет, на финалния бой се изкефих максимално, въпреки, че не беше кой знае колко дълъг, но беше брутален от-до. Препоръчвам го на всички фенове на филмите с бойни изкуства :)

9.5/10

Brotherhood of Blades 2 - още едно продължение, но този път не особено добро, а като гелдам ще има и трета част, там не ми се мисли какво ще сътворят. Първия филм беше една изненада за мен в жанра, с умело направените бойни сцени, с интересните герои, с поредната история за доблестни воини срещу несправедливостта.

Този тук се опита да представи по-завързана история, наблегна на развитието на героите и напълно естествено пренебрегна бойните сцени. Направиха една сложна дворцова интрига достойна за книга от поредицата Китайски Загадки, като сложиха нашия главен герой от първия филм в нещо като подобие на Съдията Ди, но с повече бойни умения, които бяха иначе притъпени от некадърната камера, безумния монтаж и самата мързелива хореография, която разчиташе повече на жици и глупава сценография на боевете, които даже добиха комичен оттенък по едно време докато гледах как нашия е заобиколен от поне 20 гледащи на кръв и урина лоши и пред него идва само един, който бива прилежно съсечен, само за да направи място на следващия в опашката. Безумна тъпотия, която ми удави всички позитивни емоции натрупани от оригинала.

Безспорно силните страни на филма бяха историята, някои от героите, сценографията и костюмите от този период (династия Мин), вижда се как са вложили усилия и старание в тези елементи, но са пренебрегнали най-важната част спред мен в един филм с бойни изкуства, именно едни качествени тупалки и кълцанье с мечове, което беше зле реализирано. Имаше и намек за любов, но толкова безпочвен и хвърлен в нищото, че можеше да се мине и без това, ама пусти влажни погледи и недоизказани мисли за грях, поне музиката на Kenji Kawai (Ghost in the Shell) беше на ниво, макар и малко рециклиран материал от аниме шедьовъра.

Адмирации за добре изпипаните детайли по историята, но този пропуск в бойните сцени си е сериозен минус за мен и не знам какво ще сътворят в третата част ама поне да върнат качеството на бойните сцени, а не да ми се правят на интересни с разни сериозни тематики и дворцови конспирации. Както се казваше в един стар дублаж на Васил Кожухаров на тъпотията с дядо Джеки Battle Creek Brawl:"Искаме да видим счупени кокалиии!" :)

6/10

The Foreigner - това не е типичния Джеки Чан филм и в основата си няма много азиатско и като сетинг и като изпъление. Много стегнат трилър се е получил, но пак казвам, това не е типичния Джеки Чан филм, който някои фенове биха очаквали, даже няма кадри с гафове по време на снимките, но пък за фон звучи гласът на Чан в официалната песен към саундтрака на филма.

Има известни разлики от книжния оригинал (макар и да го следва на почти 80%), но това, което ми липсваше в книгата на финала, тук филма го достави с кофите. Пиърс Броснан си изигра ролята с достатъчна доза емоция, за да го свържа с неговия първообраз от книжния източник. Суров, пресметлив и достатъчно брутален, той беше основния опонент на смачкания, отруден и остарял образ на Джеки Чан, който според мен прави доста силна драматична роля, ако и да е подплатена с малко екшън като бонус.

Тук Джеки се е постарал да влезе в обувките на главния герой от книгата т.нар. Китаец (въпреки, че е виетнамец), като предоставя палитра от чувства и емоции, рядко виждани сред неговите екранни превъплъщения - тук се доближава до изпъленията си в Shinjuku Incident, Crime Story, Heart of the Dragon & Karate Kid, разбирам го, че вече иска да наблегне на своите актьорски качества вместо да чупи кости в несвяст и този негов опит е доста силен на всички нива. Имаме един смазан от лична трагедия човек, който обаче е решен да иска справедливост и възмездиа за причинената мъка и болка.

След определена точка на пречупване той вече се превръща в друг човек, загърбил миналото си, също толкова болезнено, но в това ядро той вижда единствения начин за действие и той го прави по един изключително ефикасен начин среу различни противници. Има малко Rambo vibe в някои сцени, много добре дозиран екшън сегменти, които идеално се вписват в цялостната картина и развиващата се пред нас история.

В самите екшън сцени се вижда умелата ръка на Джеки и неговия екип, който е направил едни минималистични епизоди, но изпълнени със суров вид, но дълго култивиран гняв, който просто експлоадира особено на финала. Имаше малко недомислици особено в една нелепа реплика към самия край на филма отправена към героя на Чан, но всичко останало за мен лично беше удоволствие да гледам.

Оценка 9.5/10

User avatar
coldie
Archmage
Posts: 2470
Joined: Fri Dec 05, 2008 10:20 pm

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by coldie » Thu Apr 26, 2018 12:39 pm

tigermaster wrote:
Thu Feb 01, 2018 11:03 pm
"Triple Threat" ще е филмът на филмите:
http://www.imdb.com/title/tt6643972/
Игати кастинтга, т`ва Скот Адкинс, Майкъл Джей Уайт, Тони Джа, Ико Уваис..
Ясно е, че ще има мн тупалки, но дали ще има смисъл се съмнявам. Къде са филми от рода на Проклятието на Златното Цвете, Човекът от никъде, 2046, дори ИП МАП, войната на стрелите, Бяло отмъщение, Детектив Ди..
I`m addicted to the truth, it`s a dangerous love affair.
94.34 Out of the limits.
When defenders follow Lionel Messi on FB, he move to Twitter, when they follow Leo in Twitter, he flow to Instagram.

User avatar
TheGrimReaper
Misting
Posts: 327
Joined: Fri Apr 13, 2018 1:15 am

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by TheGrimReaper » Thu Apr 26, 2018 1:10 pm

@coldie: повечето от продукциите, които си изброил са от поджанра wuxia pien (period drama), където няма много тупалки от рода на Magnificent Butcher, Knockabout, Odd couple, Fist of legend, The Prodigal Son, Five Superfighters, Pedicab Driver, Eastern Condors и много други, за мен лично те не са особено интересни, понеже се отдалечават от есенцията на жанра, който в ранните си години набляга на по-простички сюжети, но със задължителните тренировъчни сцени, танци с лъвове/дракони и яките единоборства между добрите и лошите :) Единствените филми от този поджанр, които мога да гледам повече от един път са Hero, Reign of Assassins & втория филм за Съдията Ди :)

User avatar
coldie
Archmage
Posts: 2470
Joined: Fri Dec 05, 2008 10:20 pm

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by coldie » Sun Apr 29, 2018 6:29 pm

TheGrimReaper1 wrote:
Thu Apr 26, 2018 1:10 pm
@coldie: повечето от продукциите, които си изброил са от поджанра wuxia pien (period drama), където няма много тупалки от рода на Magnificent Butcher, Knockabout, Odd couple, Fist of legend, The Prodigal Son, Five Superfighters, Pedicab Driver, Eastern Condors и много други, за мен лично те не са особено интересни, понеже се отдалечават от есенцията на жанра, който в ранните си години набляга на по-простички сюжети, но със задължителните тренировъчни сцени, танци с лъвове/дракони и яките единоборства между добрите и лошите :) Единствените филми от този поджанр, които мога да гледам повече от един път са Hero, Reign of Assassins & втория филм за Съдията Ди :)
Зависи какво разбираш като тупалки, еми ако е бойни ръкопашни/ с оръжия сцени ек на ек, един срещу 10 или т.н. Така е да , единственият от изброените от мен е Ип Ман. А и Човек от никъде има доста тупалки. Абе как се казваше тази уникална шантава китайска екшън комедия, която хвърли много хора в тъча дето се вика. Така и не и направиха продължение. Не говоря за Шаолин сокър.
I`m addicted to the truth, it`s a dangerous love affair.
94.34 Out of the limits.
When defenders follow Lionel Messi on FB, he move to Twitter, when they follow Leo in Twitter, he flow to Instagram.

User avatar
TheGrimReaper
Misting
Posts: 327
Joined: Fri Apr 13, 2018 1:15 am

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by TheGrimReaper » Mon Apr 30, 2018 10:38 am

@coldie : Може би имаш предвид Kung Fu Hustle? Има и други подобни шантави комедии Just another Pandora's box ми идва на първо четене, но може и да се окаже първото ми предположение.

User avatar
coldie
Archmage
Posts: 2470
Joined: Fri Dec 05, 2008 10:20 pm

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by coldie » Mon Apr 30, 2018 10:46 pm

TheGrimReaper1 wrote:
Mon Apr 30, 2018 10:38 am
@coldie : Може би имаш предвид Kung Fu Hustle? Има и други подобни шантави комедии Just another Pandora's box ми идва на първо четене, но може и да се окаже първото ми предположение.
Kung Fu Hustle. Кажи ми, че това не е най-яката батъл комедия?
I`m addicted to the truth, it`s a dangerous love affair.
94.34 Out of the limits.
When defenders follow Lionel Messi on FB, he move to Twitter, when they follow Leo in Twitter, he flow to Instagram.

User avatar
TheGrimReaper
Misting
Posts: 327
Joined: Fri Apr 13, 2018 1:15 am

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by TheGrimReaper » Tue May 01, 2018 12:20 pm

@coldie : Сещам се и за други "батъл комедии" преди Kung Fu Hustle, но те са за по-старомодния ми вкус и едва ли ще ти се понравят лично на теб - относно филма на Стивън Чоу: полиран до блясък продукт, който показа как ефектите в съчетание с добра бойна хореография могат да направят нещо наистина запомнящо се на екрана. Аз харесах повече Shaolin Soccer заради неговата недодяланост и по-суровия вид на изображенията, като много ми напомни за едно аниме от миналото Captain Tsubasa, което гледах с интерес и после играх и играта (изцяло на японски) на моя NES клонинг у дома. Жалко, че не видяхме втора част на Kung Fu Hustle - самият Чоу се отдалечи от неговата ниша от абсурдни комедии (mo le tau на кантонския диалект) и реши да прави нещо различно и по-зависещо от CGI екстравагантност, което лично мен не ми хареса.

User avatar
coldie
Archmage
Posts: 2470
Joined: Fri Dec 05, 2008 10:20 pm

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by coldie » Tue May 01, 2018 3:22 pm

Може би. Аз мисля, че ще бъде много трудно да се направи равно по качество продължение на Kung Fu Hustle.
Не знам дали до нас не идват свястни азиатски филми вече, или не ги правят. Но последният добър който гледах беше от сигурно няколко години. Честно казано не съм очарован от идеята да гледам как Тони Джа раздава ритници, ако филма е без смисъл. Пред дълги дистанции преглеждам и Ейстърн спирит. Отдавна са се акцентирали фенбоийски, любовни и исторически драми.
Правеха се филми и със екшън и с история. Сега такива малко не намирам.
Дори да вземем "къде са ми слоновете" - това все пак бяха филми с някакъв смисъл. Смисълът на Онг бак 3 не го видях никакъв. Безспирни потресаващи тупалки и ритници.
I`m addicted to the truth, it`s a dangerous love affair.
94.34 Out of the limits.
When defenders follow Lionel Messi on FB, he move to Twitter, when they follow Leo in Twitter, he flow to Instagram.

User avatar
TheGrimReaper
Misting
Posts: 327
Joined: Fri Apr 13, 2018 1:15 am

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by TheGrimReaper » Tue May 01, 2018 3:48 pm

@coldie : Ong Bak 3 & Tom Yum Goong 2 бяха за мен дъното в кариерата на Тони Джа - първия и втория Ong Bak бяха доста добри и поставиха Тайланд на martial arts movies картата, третия е трагичен, първия Tom Yum Goong (aka The protector) ставаше до едно положение, втория обаче е безумна глупост, че и го направиха в 3D - потрес пълен. Откакто Китай приобщи Хонконг териториално, намаляха качествените филми идващи оттам, хонконгските звезди мутираха и се снимат в по-леки продукции като тон и въздействие, един от последните добри примери от Хонконг беше SPL (вторият малко се разми, но не е чак толкова лош) с участието на Дони Йен, Само Хун и У Дзин :)

User avatar
coldie
Archmage
Posts: 2470
Joined: Fri Dec 05, 2008 10:20 pm

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by coldie » Tue May 01, 2018 6:14 pm

Сгащи ме:) Наистина предпочитам да има добра визия филма. Всяко нещо с времето си. Сега все пак сме в ера в която визията и ефектите са много важни. Качеството на картината и т.н.
А и аз от много години - абе просто ми е безинтересно да гледам нещо за втори път, колкото и да е било добро. Един път ми стига. За мен добрият филм или сериал трябва да е определен баланс между смисленост и действие. Не казвам екшън, може да не е екшън. Може да е трилър, драма, любовен. Просто трябва да има смисъл и съспенс.
М/у другото Лолита ми е един от любимите филми. Също и Ип Ман и т.н. В смисъл за мен няма чак такова значение жанра, отдавна. Искам филма да е увлекателен и същевременно смислен, и ако може, което по теоретични изчисления клони към нисък шанс да не е нафрашкан с политически, геополитически, илюминатски и други послания и постлани на червения килим клиширани фрази. Поне да не прекаляват.
Бих гледал някой стари филми, но бих ги гледал заради историята, колкото и смешно да изглеждат.
Например като нищо бих си пуснал тва дето в миналото му викахме хонгилдон:) пак, оня севернокорейския дето летяха безумно и смешно, но имаше смисъл филма.
Помниш ли го? Момчето със свирката :)
https://www.youtube.com/watch?v=PZuYRvesXMQ
Или пък Бяло отмъщение, е той е сравнително нов филма си заслужава дори само заради последните 2 минути.
Spoiler: show
https://www.youtube.com/watch?v=Pr4E__Yd_lo
I`m addicted to the truth, it`s a dangerous love affair.
94.34 Out of the limits.
When defenders follow Lionel Messi on FB, he move to Twitter, when they follow Leo in Twitter, he flow to Instagram.

User avatar
TheGrimReaper
Misting
Posts: 327
Joined: Fri Apr 13, 2018 1:15 am

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by TheGrimReaper » Tue May 01, 2018 6:41 pm

@coldie : Аз обичам да гледам филми от жанра по няколко пъти (рекорда ми е Project A (1983) след 65-я път спрях да ги броя), но пък аз харесвам повече по-старите неща от края на 70-те до края на 90-те, когато се правеха филми с душа и сърце, по-малко ефекти (да не кажа хич), по-опростени локации и сценография, но с убийствена бойна хореография, която мога да гледам пак и пак и пак. Филми като Drunken Master, Magnificent Butcher, Knockabout, Odd Couple, Five Superfighters, Dreadnaught, The Prodigal Son, Pedicab Driver, Eastern Condors, Fist of Legend и още много други от този период. Добре, че се намират източници откъдето да гледаш азиатски изпълнения, че по кината и домашното разпространение у нас е много зле положението с такива филми. Сега в момента все още пиша материал за сайта Операция Кино за Топ 30 на най-добрите (според мен) филми с бойни изкуства за периода от '79 до 2000 и да ти кажа това нещо е огромно по обем и още не съм го преполовил даже :)

User avatar
tigermaster
Elder God
Posts: 5480
Joined: Wed Jun 14, 2006 11:39 am

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by tigermaster » Tue May 01, 2018 8:50 pm

Постни линк за това, което пишеш за Операцията, като е готово, ще се радвам да го прочета.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „Green Book“/“Зелената книга“

User avatar
TheGrimReaper
Misting
Posts: 327
Joined: Fri Apr 13, 2018 1:15 am

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by TheGrimReaper » Wed May 02, 2018 11:07 am

@tigermaster : Много се радвам да те видя отновно активен в тази тема, друже :) Аз бях написал един друг материал за Топ 15 на филмите с бойни изкуства от 2000-2015 пак за Операцията и мисля, че няколко страници назад бях пуснал линк към материалите - тогава ми разделиха текста на две части, че бил колосален по обем, та не знам за този какво ще кажат като стане. Малко бавно се получават нещата, но обстоятелствата са такива при мен, че нямам много време напоследък, но обещавам като го завръша да пусна линк задължително! Честна пионерска :)

User avatar
TheGrimReaper
Misting
Posts: 327
Joined: Fri Apr 13, 2018 1:15 am

Re: Ip Man и други филми с бойни изкуства

Post by TheGrimReaper » Mon Jul 02, 2018 12:19 pm

The Villainess - филм за отмъщението, за шпионски игри, за измама, за това колко различни маски имаме в гардеробите си, как това ни влияе и малко по малко се оказваме впримчени в една паяжина от лъжи, преструвки и лицемерие, което под повърхността си крие колко сме крехки и уязвими всъщност. Главната героиня е първо наемна убийца, после шпионка и майка, която трябва да се бори за своя и за живота на дъщеричката си в един свят на интрига, на подмолни операции и недоизказани цели и мишени забулени в мъгла.

Като история не ме изненада с почти нищо, но корейците са компенсирали в раздела в бойните сцени, които са абсолютно зверски направени и заснети, на места беше като комбинация между The Raid & Hardcore Henry, по бруталност се доближиха до индонезийския им събрат и си личи прогреса сред корейците. На места се питах как са успели да заснемат някои от дългите бойни части, което прави прословутото преминаване на камерата през колата на Ека от The Raid 2 като детска игра. Имаше задължителната драматична нотка във филма, на места по-бавно темпо, но това беше необходимо да се установи по-пълна картина на главната героиня, която в началото беше грозна като смъртта, но след намесата на пластична операция заприлича на нещо читаво.

Шпионският свят беше като събирателно от филми като Red Sparrow, Salt и Nikita, малко беше разхвърляно като повествование като прибягнаха до прийома на Тарантино от Pulp Fiction, което направи историята леко объркваща в началото, но всичко си дойде на мястото в съчетание с прекрасните бойни сцени, които ме оставиха с доволно количество адреналин, макар че на жената ѝ дойде прекалено кървав :D

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest