The Series Topic, Part III
Moderator: Moridin
Re: The Series Topic, Part III
Не знам дали @Roland е на моето мнение, но при все че на Aquaria, аутфитите и бяха най-добрите, смятам за абсолютно недопустимо, това че когато Кракър, я попита има ли Sugar Daddy, тя не цитира легендерния момент на Шанджела. Смисъл втф?? Ся талантливо е детето, но за фешън кралица не е на нивото на Ража и Violet.
Asia, ми се издига в очите и не знам как такова добро и светло създание е било драг мадъра, на онова нещо Фифи О Хара. КАК?
Сезонът ми харесва за сега, доста повече от девети, в който всеки опит за това да стане нещо по-интересно имахме, Саша която се караше на всички и обясняваше колко арт и псевдоинтелектуална е.
Asia, ми се издига в очите и не знам как такова добро и светло създание е било драг мадъра, на онова нещо Фифи О Хара. КАК?
Сезонът ми харесва за сега, доста повече от девети, в който всеки опит за това да стане нещо по-интересно имахме, Саша която се караше на всички и обясняваше колко арт и псевдоинтелектуална е.
Lost In Space - абсолютна бъркотия от страшно добри, страшно тъпи и страшно дразнещи елементи. За мен най-фрустриращото е, че са избрали да го обърнат на семейна мелодрама. Бих предпочел да го бие на приключения или да кажем ужас...ама неее. Клишето за американския развод и как трудностите сближават семейството отново.
Д-р Смит също не е харизматичният злодей от предните версии. Пък актрисата е страшно добра, направо да те е яд, как са я похарчили тук.
Важи за целия сезон - прекрасен setting и атмосфера, прилични production values, но в крайна сметка заглавието те смята зя домакиня гледаща следобедната си сапунка - доставя ти само евтини тръпки постигнати с елементарно нагнетяване на напрежението. Голяма част от проблемите и пречките пред главните герои зрителят може да ги предвиди, защото се случват по определена формула. Всъщност е адски досадно да изчакаш героите да изприказват това, което е съвсем очевидно.
Не съжалявам за гледането - покрай талаша имаше и някои много яки сцени и лафове пуснати на място. Примерно хареса ми тренажорът, с който подготвяха бащата за изстрелването в орбита - нещо подобно (но по-добре изпълнено организирано
) правят и истинските космонавти. Друг плюс - почти всяка сцена на механика беше епична, може да се каже, че той открадна шоуто.

Д-р Смит също не е харизматичният злодей от предните версии. Пък актрисата е страшно добра, направо да те е яд, как са я похарчили тук.
Важи за целия сезон - прекрасен setting и атмосфера, прилични production values, но в крайна сметка заглавието те смята зя домакиня гледаща следобедната си сапунка - доставя ти само евтини тръпки постигнати с елементарно нагнетяване на напрежението. Голяма част от проблемите и пречките пред главните герои зрителят може да ги предвиди, защото се случват по определена формула. Всъщност е адски досадно да изчакаш героите да изприказват това, което е съвсем очевидно.
Не съжалявам за гледането - покрай талаша имаше и някои много яки сцени и лафове пуснати на място. Примерно хареса ми тренажорът, с който подготвяха бащата за изстрелването в орбита - нещо подобно (но по-добре изпълнено организирано

The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
Пък аз не съм съгласен, че й бяха най-добри. Тва да залепиш картонена светкавица на сутиен, не е костюм. Кракър за пореден път беше ограбена...Litz wrote: ↑Sun Apr 15, 2018 10:38 amНе знам дали @Roland е на моето мнение, но при все че на Aquaria, аутфитите и бяха най-добрите, смятам за абсолютно недопустимо, това че когато Кракър, я попита има ли Sugar Daddy, тя не цитира легендерния момент на Шанджела. Смисъл втф?? Ся талантливо е детето, но за фешън кралица не е на нивото на Ража и Violet.
And you can't dance with a devil on your back...
Кажете нещо свястно за гледане? Без значение дали е от тази години или от преди 10. Имам впредвид Обадете се на Сол ми хареса защото имаше съспенс, на моменти драма, не беше кухо изпълнение. Общо взето нетипично изпипан в детайлите за Холивуд.
Няма значение жанра, важното е да е направен интригуващо.
Няма значение жанра, важното е да е направен интригуващо.
coldie
Аз това харесвам в момента.
The Expanse - току що почна третият сезон.Кажете нещо свястно за гледане?
Аз това харесвам в момента.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
- penzata
- Forsaken
Brooklyn Nine-Nine е мега якият сериал. Гледам го вече за трети път, а интрото на последния излязъл епизод е велико. Не мога да спра да се хиля. 

The hardest battles are fought in the mind.
Начи тоя сезон на РПДР е прекрасен, но тенденциозното ограбване на Кракър ме вбесява. Тва ми напомня за на Катя ограбванията. Очаквам съдбата й да е абсолютно същата като тази на Катя.
Смисъл тая победа на Eureka, беше само щото миналата година си счупи крака и са да й се реваншират дори. А Eureka е тооооолкова basic af, още от миналата година, че помня когато им беше конкуренцията с Тринити, Тринити беше на светлинни години над нея. Та това бутане ми е нелепо. Но вече е очевидно, че Aquaria, Asia и Еureka са на финал, както казах очаквам Кракър да я сполети същата съдба като Катя, да отпадне, заради пъти по-некадърни кралици.
Mayhem съм съгласна с Asia, ще е абсолютното meh и се чудя защо похабиха победа за филър кралица, вместо да я дадат на Кракър.
Смисъл тая победа на Eureka, беше само щото миналата година си счупи крака и са да й се реваншират дори. А Eureka е тооооолкова basic af, още от миналата година, че помня когато им беше конкуренцията с Тринити, Тринити беше на светлинни години над нея. Та това бутане ми е нелепо. Но вече е очевидно, че Aquaria, Asia и Еureka са на финал, както казах очаквам Кракър да я сполети същата съдба като Катя, да отпадне, заради пъти по-некадърни кралици.
Mayhem съм съгласна с Asia, ще е абсолютното meh и се чудя защо похабиха победа за филър кралица, вместо да я дадат на Кракър.
Да, Кракър насилствено я държат сейф, за да може Ру после да оправдае като я махне, че не е имала победи... Грозна картинка.
Е тя е High, не просто сейф. Но е супер гадно, щото е жертва на сторилайна. В първи епизод беше драмата на Мейхъм, че кандидатсвола сто пъти и не я взели (с право) и просто и подариха победата, а тоя аутфит дето беше просто къса версия на роклята на Аляска в АС2, не беше за победа.
Са па на Eureka драмите, дето миналата година си паднала на крака и го счупила и всички трябва да ревем и да и дадем награда за представяне едно към едно с Джинджър в Eggs.
И с тия мини чалъндж победи дето ги раздават на Виксен за щяло и нещяло. На Кракър 10 минутния драг е по-добър от най-добрия драг на Виксен. Виксен е як злодей де, на това реалити такъв му трябваше от доста време насам.
Ма ми е много гадно за Кракър, щото ми е любимката в кюпа (като Катя ми е както казах) и просто знам, че нито ще спечели, нито ще е в топ 3, а доста по-незаслужили хора ще са там.
Са па на Eureka драмите, дето миналата година си паднала на крака и го счупила и всички трябва да ревем и да и дадем награда за представяне едно към едно с Джинджър в Eggs.
И с тия мини чалъндж победи дето ги раздават на Виксен за щяло и нещяло. На Кракър 10 минутния драг е по-добър от най-добрия драг на Виксен. Виксен е як злодей де, на това реалити такъв му трябваше от доста време насам.
Ма ми е много гадно за Кракър, щото ми е любимката в кюпа (като Катя ми е както казах) и просто знам, че нито ще спечели, нито ще е в топ 3, а доста по-незаслужили хора ще са там.
То е топ 4 последните години и аз определено я виждам там. Топ 4 към момента е:
Кракър
Акуерия
Юрика
Ейжа/Моник
Кракър
Акуерия
Юрика
Ейжа/Моник
- penzata
- Forsaken
@Random, дюд, защо не каза, че Lovesick е британски. Изгледах и трите сезона. Страхотно страхотен сериал. 

The hardest battles are fought in the mind.
The expanse. Без да съм чел новелата по която е правен - не са успяли да го оплескат достатъчно. С всичките там хиливудски клишета - двете ръце на стъклото и т.н. О да - Марс е Русия е Земята е САЩ. Е, все пак не са успяли да го оплескат достатъчно та да не става за гледане.
coldie
А белтърите, какво са според твоята география Океания?
Марс е Русия е Земята е САЩ

А белтърите, какво са според твоята география Океания?
Ми де да знам. Аз говоря за филма, книгата не я знам. Не е ли очевидно? Във филма от страна на Земята видяхме ли някой с руско или дори славянско име? Само индийци, негри, англосаксонци и прочее. И тук таме няколко евреи ест.
Само някаъв си Евгени дето го видяхме за 3 секунди и само можем да гадаем, че е руснак.
Отс страна на Марс един от най-високопоставени им беше с руска фамилия. Марс - червените, Земята - сините. Марс разработва тайно кофти оръжие, земляните - те почти невинни.То е толкова очевдино просто. Де да знам кой са белтърите сигурно някои за които са се боричкали САЩ и СССР по време на Студената война.
А и книгата вероятно е писана тогава.
Гадния от Пояса - някакъв славянин.
Добрите герои - американци, араби, негри, индийка, рускиня която търси политическо убежище в САЩ.
А, да и толкова беше предвидим като сцени
- Spoiler: show
Last edited by coldie on Thu Apr 26, 2018 12:30 pm, edited 3 times in total.
Кажете нещо АНТИ Майкъл Бей, нещо със смисъл, съспенс, хубав трилър, драма... Без значение жанра. Нещо смислено като Човекът от големия замък, пък дори и с качеството на гореобсъждания Експанзията. Или пък като Take a call Saul - съвсем друг жанр. Няма значение, важно е да е смислено направен.