Нетфликс го нямат; само първия сезон го има на ХБО ГО.
Знам какво представлява детското; гледал съм бая отделни епизоди, защото един френд не спираше да ми дудне за него навремето.
Така де, когато подхождам към нещо, (почти винаги) знам какво представлява, така че трябва да е накякъв колосално безграничен шит, за да ме откаже от себе си.
п.п. исфиняфам се за целия спам; целта ми беше със се числата на сумарните ми постовье, днес да го докарам до три тринайски. нумерологична обсесия, кво да я правиш.
ЕДИТ:
трубадур wrote: ↑Fri Apr 13, 2018 2:26 pm
т.е. ся мое те пцуеме и ти нема кажеш копчи, оти тринайските
Или може като дебил да си едидтвам глопавия пост до безкрайност.
На Шами, Бендър-а и Афтър Ърт-а не съм ги гледал и не възнамерявам някога да го направя. То тия филми са единствено за кинчи и подозирам, че Нощния ги е направил нарочно такива гозби, за да ептем натрие носа на всичкото ора. С Хепънинга се ебаваше с всички; с тия двата - по същия начин, но с маса пари. Братчедът е уникален гъз, който уважавам страшно много.
alshu wrote: ↑Fri Apr 13, 2018 2:26 pm
Не, може би не знаеш.
И аз бях гледал единични епизоди и бях останал с впечатление за Наруто клонинг, затова го избягвах с години.
Докато не видиш, как се нарежда пъзела (а има и множество подсказки скрити на заден фон), не можеш да го оцениш истински.
Без да го приемаш като заяждане, не ми трябва нещо непременно да съм го гледал, чел или туй-онуй, за да мога да го оценя истински. С годините съм развил страхотно вътрешно седмо

чувство за себе си, и с някакви милимуняц (разбирай 0,3%) изключения, никога не ме е дънило досега.
Наруто не съм гледал и освен това, знам цялата история на Аватар, така че съм се оспойлил отдавна, което не ме бърка и по никакъв начин не би ми развалило усещането от филмчето.