Deadpool
Re: Deadpool
Много ме тревожат слуховете, че филмът е хаос и боза...
And you can't dance with a devil on your back...
Е он на ниво трейлър мяза да е точно това, кво остава за реалния филм. Поне екшънът дава заявка да е на доста високо ниво, което не е изненадващо, взимайки предвид режисьора, което ще е добре дошло де, щото аман от скъпи филми със скапан спектакъл.
Азе са сравних екшъна в трейлъра на Дедпул с тоя в Инфинити Уора и разликата в качеството е от небето до ядрото на земята. При Авенджърите зеления екран се вижда през 99 процента от времето, докато в Дедпул нещата са чисти.
Освен това са ударни, реално е показано как нещо нанася демидж на друго, а не баш тогава да режат и да се добави само звук между замаха и отлитането на индивида, като пропускат самия пестник. Което е нещо, напълно неразбираемо за мен и от всчиките грехове на джъстис лигата този беше най-големият. Още повече па след Батман/Супермен където се налагаха като хамали и ти беше показано. Ама там беше Снайдер начело. Опрем ли до на марвел филмите и като цяло омесим американец, блокбастър и качествен екшън не са неща, които не им вървят заедно, та поне Дедпуул може да достави някъде.
Плюс че и след атомната блондика съм бая голяма фенка на David Leitch вече
От друга страна само за справка колко си го неумеят хамериканците, например в доста китайски кунг-фу филми често ударът ти се показва 2 пъти. Веднъж от много близък план и веднъж в общ. И редуват кога идва близкият, за да не им хванеш бакиите. Което прави боевете им много по-свирепи и тежки дори без звук. Добави към това вече и кадърна хореография, правилно позиционирана камера и реални каскади и после иди се питай защо грозните модерни драсканици, дето нямат явно парите да си замаскират като хората зеления екран и да напаснат актьорите около сиджи абоминациите си струват по половин милиард.

Плюс че и след атомната блондика съм бая голяма фенка на David Leitch вече
От друга страна само за справка колко си го неумеят хамериканците, например в доста китайски кунг-фу филми често ударът ти се показва 2 пъти. Веднъж от много близък план и веднъж в общ. И редуват кога идва близкият, за да не им хванеш бакиите. Което прави боевете им много по-свирепи и тежки дори без звук. Добави към това вече и кадърна хореография, правилно позиционирана камера и реални каскади и после иди се питай защо грозните модерни драсканици, дето нямат явно парите да си замаскират като хората зеления екран и да напаснат актьорите около сиджи абоминациите си струват по половин милиард.
- penzata
- Forsaken
Трейлъра на Дедпулеца е точно това, което очаквам да бъде и целия филм: хаос, екшън и тонове простотия.
Подозирам, че най-якото нещо във филма ще бъде Джулиан Денисън. Пичагата размаза от кеф и игра в Hunt for the Wilderpeople, така че не виждам защо в Дедпулеца да не размаже още повече. Хлапето е епик.

Подозирам, че най-якото нещо във филма ще бъде Джулиан Денисън. Пичагата размаза от кеф и игра в Hunt for the Wilderpeople, така че не виждам защо в Дедпулеца да не размаже още повече. Хлапето е епик.

The hardest battles are fought in the mind.
https://m.youtube.com/watch?v=CX11yw6YL1w
Селин Дион????
И искам да знам тва с токчетата Рейнолдс ли е?
Селин Дион????
И искам да знам тва с токчетата Рейнолдс ли е?
Гледах го и пак се смях много.
Не е як колкото първия, ама пак е як и пак се гаври с кво ли не. Най-якото е в пост-кредит сцените обаче, така че да си знаете да ги изчакате.
Домино риташе задници, Кейбъл е симпатяга, а Колосъс е най-добрата душа на тая планета и ми е любимият Х-Мен!!!!!! Хлапето говори с тежък акцент та едва го разбрах кви ги приказва, ма и то кефи!

Не е як колкото първия, ама пак е як и пак се гаври с кво ли не. Най-якото е в пост-кредит сцените обаче, така че да си знаете да ги изчакате.
Домино риташе задници, Кейбъл е симпатяга, а Колосъс е най-добрата душа на тая планета и ми е любимият Х-Мен!!!!!! Хлапето говори с тежък акцент та едва го разбрах кви ги приказва, ма и то кефи!
- penzata
- Forsaken
На мен ми хареса повече от първия.

- Spoiler: show
Хаха, да, на това за Джон Уик се хилих като изрод.
Но на мен проблемът ми беше точно, че вече знам какво да очаквам, след като съм гледала първият. Първият Дедпуул ми представи нещо, което тотално не очаквах и като такъв завинаги ще си остане специален за мен. Докато тоя е още от същото. Което не е лошо, щото същото е доста забавно. Но просто го няма вече уау фактора.
Обаче нимоа просто с тези снимки във Ванкувър. Пезажите са толкова Ванкувърски, че на мига ме вадят от филма. И в миналия бяха така, ама там поне нямаше някви безкрайни каскади по улиците между стъклените небостъргачи.

Но на мен проблемът ми беше точно, че вече знам какво да очаквам, след като съм гледала първият. Първият Дедпуул ми представи нещо, което тотално не очаквах и като такъв завинаги ще си остане специален за мен. Докато тоя е още от същото. Което не е лошо, щото същото е доста забавно. Но просто го няма вече уау фактора.
Обаче нимоа просто с тези снимки във Ванкувър. Пезажите са толкова Ванкувърски, че на мига ме вадят от филма. И в миналия бяха така, ама там поне нямаше някви безкрайни каскади по улиците между стъклените небостъргачи.
- penzata
- Forsaken
При мен "уау"-а идва точно от това, че е още от същото на килограм
и работи перфектно, щот лесно можеше да флопне, заради "уау" ефекта, за който ти говориш.
ЕДИТ:
Забравих да спомена за едно нещо, което издразни няколко от фрьендовете, с които гледах филма:

ЕДИТ:
Забравих да спомена за едно нещо, което издразни няколко от фрьендовете, с които гледах филма:
Last edited by penzata on Sat May 19, 2018 11:43 am, edited 1 time in total.
- TheGrimReaper
- Sorcerer
Вчера и аз го гледах - много смях, повече кретения, повече кръв и черва, май исках да видя повече тупалки отколкото пръснати черепи, но все пак Дейвид Лийч се е справил изключително добре. Сцените след първите надписи в края наистина сцепиха, Райън Рейнолдс е идеален в ролята, Джош Бролин и той имаше стабилно присъствие, този път имаше малко от оня тъпак в кръчмата, който в първия филм ми дойде малко прекалено с неговите аналогии по адрес на лицето на Дедпул, тук малко към края заприлича на Завръщането на краля с дългото "сбогуване", но не е чак толкова проблемно. На места си личеше, че за ефектите не са стигнали парици а някои камеота ме скършиха от смях 

Това е много яко, но не знам дали е възможно - все пак Дедпуул се снима по същото време като Инфинити Уор и не знам дали Рейнолдс и останалите са знаели как ще свърши тоя филм.
- Ambartanen
- Arcanist
Бая смях падна, май повече ми допадна от първия. Драматичните моменти ги бяха замислили готино, ама твърде много наблягаше на хумора, за да са ми наистина интересни. Това не знам дали е критика, не бих искал филма да е по-малко смешен.