Предизборни чикии - волейбол и кастрация на природозащитници
Moderator: Moridin
- Freddy Krueger
- Adept
Разговора за кучетата е малко безпредметен, тъй като е много ясно, че никой нищо няма да направи.
Личната ми позиция все пак е, че съм за кастрация (който е казал, че това не е хуманно е дебил, това удължава живота на животинките), но против убийства.
Любопитно ще е ако Георги Жеков стане кмет - той ще кастрира комунисти
(според него - 87% от населението
).
Личната ми позиция все пак е, че съм за кастрация (който е казал, че това не е хуманно е дебил, това удължава живота на животинките), но против убийства.
Любопитно ще е ако Георги Жеков стане кмет - той ще кастрира комунисти

FREDDY vs JASON
Winner Kills All
Winner Kills All
- Jaar
- Mistborn
Един въпрос само - смяташ ли след това да се върнеш в България? Защото аз въпреки че не мога да гласувам, се интересувам от това как ще изглжеда София при всяко мое прибиране.Elan Morin Tedronai wrote:аз най-вероятно няма да гласувам. защото по времето, когато този клоун застане на поста "кмет на София", аз съм замислил да изкарам магистратурата си и евентуално някаква друга специализация в чужбина. така че няма смисъл. този шут няма да промени живота ми, значително.
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
- Freddy Krueger
- Adept
Кат нищо кат нищо. Направо twilight zone стана тука с изборите 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Freddy Krueger
- Adept
Разбират ги те проклятията
. Бе да минават и да заминават, че ми надуха главата по радиото в офиса не мога ги траем нещастници.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
да не говорим за националните телевизии...пука ми на мене в Пловдив примерно или на баба Генка от Белово дали Милен Велчев,Бойко или Евг.Минч. иска да става кмет или дали е бил в еди кой си квартал и е направил едиси кво си...аман от платени съобщения и рекламки
I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?
Честит ви Бат Бойко на всички софиянци. И най-вече на защитниците на помиярите. Единственото нещо, което хванах от предизборните обещания по ТВ, беше как Бат Бойко обясняваше, че ще се отнася хуманно с кучетата...

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Мдааам, честит ви гардероб:) Край вече с дупките, престрелките и прочие нелицеприятни действителности по софийските улици.
Аз като праведна варненка, която by default мрази столицата мога само да кажа злобно "няняняняня!" и да ви соча с пръстче:)
Edit:

Аз като праведна варненка, която by default мрази столицата мога само да кажа злобно "няняняняня!" и да ви соча с пръстче:)
Edit:

Last edited by Marfa on Sun Oct 30, 2005 11:52 am, edited 1 time in total.
- Amos Trask
- Aes Sedai