Гледано напоследък...
Moderator: Moridin
- Amos Trask
- Aes Sedai
i,robot-чесно казано очаквах няква невероятна боза,но пък се оказа доста готино филмче с проста,но ефективна идея,залегнала в него
свалих си и 'интервю с вампир'-много готин филм,бая време мина,от както го гледах за последно(хъх,на видео
)

свалих си и 'интервю с вампир'-много готин филм,бая време мина,от както го гледах за последно(хъх,на видео

И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
Абе изгледах го качествен си е и така, ех Terry Gilliam, ех тоя изверг!Amos Trask wrote:Ами ще почакаме тогава явно...Макар че семпъла в датата ми се стори с доста добро качество, та не се знае...

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Amos Trask
- Aes Sedai
Мда, оставя си някакъв aftertaste не особено добър, ма докато течеше се позабавлявах искрено. И все пак Кавааалди 

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- herairness
- Jaghut Tyrant
вчера гледах Д&Д 2 ,да ви кажа възмутена съм
нито един герой от 1,нищо общо освен главния лош (не джереми другия) и сценарии окраден масово от ЛОТР и някои други фентъсита гнях
а за братята грим,бих казала че ако го видят тва за себе си сигурно ше се обърнат в гроба.а хора никога не чели братя грим не знам кво ше си помислят честно

а за братята грим,бих казала че ако го видят тва за себе си сигурно ше се обърнат в гроба.а хора никога не чели братя грим не знам кво ше си помислят честно

- Ambartanen
- Arcanist
На мен пък ДнД 2 много ми хареса. Рядко се среща толкова бездарен филм, но се събрахме да го гледаме 13 човека, които играем ролеви игри, и падна голям смях. Сигурно и аз щях да се справя с ролите по-добре от актьорите, а сюжетът (поне малкото което разбрах от него между бурните пристъпи на смях) беше страшно клиширан и изобщо филмът беше страхотен
. Във филма има една култова сцена, която осъзнавам, че е нещо като спойлър, но се съмнявам някой друг да се излъже да гледа филма, пък и тя не разкрива нищо от историята понеже таква просто липсва.
Нашите хора се намират в едно подземие и пред тях има някакви светещи плочки. Магьосницата бърка в наметалото си, вади бял гълъб и казва (дословно): "This is a white dove. This is my familiar. It is my closest friend since childhood. He will check ahead for traps." Гълъбът хвръква, след два метра го удря светкавица и той пада опечен на земята. Четиримата актьори стоят и го гледат с празни погледи 2-3 секунди, след което някой казва "Ok, let's try here" и те тръгват на другаде.
Предполагам, че така написана сцената не е кой знае колко смешна. Предполагам, че ако бях гледал филма сам, нямаше да ми е смешна (макар дълбоко да се съмнявам, че дори и за пари бих изгледал повече от двадесет минути), но все пак тя е единственото нещо, с което ще запомня филма (ако с нещо изобщо), както от първият помня само дебелия елф, негърката елф и джуджето в кофата.

Нашите хора се намират в едно подземие и пред тях има някакви светещи плочки. Магьосницата бърка в наметалото си, вади бял гълъб и казва (дословно): "This is a white dove. This is my familiar. It is my closest friend since childhood. He will check ahead for traps." Гълъбът хвръква, след два метра го удря светкавица и той пада опечен на земята. Четиримата актьори стоят и го гледат с празни погледи 2-3 секунди, след което някой казва "Ok, let's try here" и те тръгват на другаде.
Предполагам, че така написана сцената не е кой знае колко смешна. Предполагам, че ако бях гледал филма сам, нямаше да ми е смешна (макар дълбоко да се съмнявам, че дори и за пари бих изгледал повече от двадесет минути), но все пак тя е единственото нещо, с което ще запомня филма (ако с нещо изобщо), както от първият помня само дебелия елф, негърката елф и джуджето в кофата.
Ако не броим SW:TESB, филма, който гледах за последно беше
Don't Move
в гл. роли - Серджо Кастелито, Пенелопе Круз, Клаудия Джерини
Don't Move си е ~ пълни 2 часа и на места става тежък за гледане, но общо взето си струваше. Историята - младо момиче катастрофира с мотор. Закарано е в болница, където става ясно, че е дъщеря на лекар от същата болница. Анджела е с тежки травми на главата и предстои трудна операция. Бащата (Серджо Кастелито), който е хирург, не е в състояние да остане в операционната. И докато чака в съседна стая изхода от операцията една случайно попаднала пред погледа му шарена чанта го връща назад в спомените му, за да ни разкаже за една голяма, безкрайна любов. Това е сюжета накратко. Честно казано аз някак не успях да усетя любовта между Тимотео и Италия (Пенелопе Круз), но сексуалното им привличане - да. Нямаше нищо нежно в отношенията им, а и да е имало, то беше почти напълно избутано на заден план. Серджо Кастелито, който е и режисьор на филма, можеше и да придаде повече чувство на героя си, ако от време на време сменяше изражението на лицето си. Пенелопе Круз изигра добре Италия, но в никой друг филм не съм я виждала по-грозна.
imdb
Don't Move
в гл. роли - Серджо Кастелито, Пенелопе Круз, Клаудия Джерини
Don't Move си е ~ пълни 2 часа и на места става тежък за гледане, но общо взето си струваше. Историята - младо момиче катастрофира с мотор. Закарано е в болница, където става ясно, че е дъщеря на лекар от същата болница. Анджела е с тежки травми на главата и предстои трудна операция. Бащата (Серджо Кастелито), който е хирург, не е в състояние да остане в операционната. И докато чака в съседна стая изхода от операцията една случайно попаднала пред погледа му шарена чанта го връща назад в спомените му, за да ни разкаже за една голяма, безкрайна любов. Това е сюжета накратко. Честно казано аз някак не успях да усетя любовта между Тимотео и Италия (Пенелопе Круз), но сексуалното им привличане - да. Нямаше нищо нежно в отношенията им, а и да е имало, то беше почти напълно избутано на заден план. Серджо Кастелито, който е и режисьор на филма, можеше и да придаде повече чувство на героя си, ако от време на време сменяше изражението на лицето си. Пенелопе Круз изигра добре Италия, но в никой друг филм не съм я виждала по-грозна.

imdb
pulled out