The Cat Returns (mkv) (Ghibli)
The Cat Returns (mkv) (Ghibli)
And you can't dance with a devil on your back...
- herairness
- Jaghut Tyrant
- herairness
- Jaghut Tyrant
Я кажи по-подробно, какво точно не теглят и кой торент клиент използваш. Но за да не спамим тази тема, пиши тук
viewtopic.php?t=973
това е за проблеми с теглене и др.
Обясни точно какво не работи и какво си предприела, за да може да предложим адекватно лечение на болестта.
viewtopic.php?t=973
това е за проблеми с теглене и др.
Обясни точно какво не работи и какво си предприела, за да може да предложим адекватно лечение на болестта.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
можеherairness wrote:може ли не на торент,моляяяяя

http://store2.data.bg/godking/The%20Cat%20Returns/
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
Размазах. Се. От. Кеф! Току що го гледах и ми достави неимоверно голямо удоволствие. Смея да твърдя, че филмът е един от най-хубавите продуцирани от небезизвестното студио Гибли - поне е един от най-забавните. Остави ми прекрасно радостно усещане, леко приповдигнато настроение, въобще, смъкна ми 30-тина килца
.
Персонажите са много добре пипнати. Особено главната героиня - абсолютен шемет, не е типичната "Гибли героиня", добавена й е малко непринудена непохватност и вятърничавост. Котките обаче са бисера на 'cast'а; всяка е уникална с характера си, привичките си, даже и в маниера на говорене. Забавни са, в някои моменти, до пръсване от хилеж.
Филмът от своя страна е изпъстрен с такива бъзици и 'намигвания' към зрителя, че е невъзможно да не те очарова и разхили от един момент нататък. И все пак това не е точно комедия, а приключение, леко шашава интерпретация на класическа вълшебна приказка. Съвсем по японски
.
Определено ме очарова, препоръчвам на всеки, който има доброто желание да се позабавлява с нещо час и половина
.
Имайки предвид, че е първият филм на режисьора Хироюки Морита, мога да се надявам, че бъдещите му проекти ще стават все по-добри и по-добри с този летящ старт.

Персонажите са много добре пипнати. Особено главната героиня - абсолютен шемет, не е типичната "Гибли героиня", добавена й е малко непринудена непохватност и вятърничавост. Котките обаче са бисера на 'cast'а; всяка е уникална с характера си, привичките си, даже и в маниера на говорене. Забавни са, в някои моменти, до пръсване от хилеж.
Филмът от своя страна е изпъстрен с такива бъзици и 'намигвания' към зрителя, че е невъзможно да не те очарова и разхили от един момент нататък. И все пак това не е точно комедия, а приключение, леко шашава интерпретация на класическа вълшебна приказка. Съвсем по японски

Определено ме очарова, препоръчвам на всеки, който има доброто желание да се позабавлява с нещо час и половина

Имайки предвид, че е първият филм на режисьора Хироюки Морита, мога да се надявам, че бъдещите му проекти ще стават все по-добри и по-добри с този летящ старт.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ами...
май моето мнение за този филм е.. че е добър, по-добър от не толкова
добрите филми на студиото, но все пак.. доста далеч от шедьоврите
Лек и приятен е, със сигурност, но историята ми беше леко предсказуема от един момент нататък
Хубав филм, но не повече, поне за мен де
С тебе, Елейн, явно ще сме с обърнати мнения този път, аз харесвам повече Уиспър, ти Котката, няма лошо де, и двата ги обичаме в крайна сметка
май моето мнение за този филм е.. че е добър, по-добър от не толкова
добрите филми на студиото, но все пак.. доста далеч от шедьоврите

Лек и приятен е, със сигурност, но историята ми беше леко предсказуема от един момент нататък

С тебе, Елейн, явно ще сме с обърнати мнения този път, аз харесвам повече Уиспър, ти Котката, няма лошо де, и двата ги обичаме в крайна сметка

shadow dance nikoga ne luje
Хех, леко ми е тъжно, че този път не сме на едно мнение
. Но впечатленията ми говорят вместо мен - факт е, че 'The Cat Returns' ме израдва повече от 'Whisper of the heart'. А двата филма всъщност са толкова различнит. 'Whisper'-ът е по човешки топъл, но му липсва сюжет, ако и предсказуем
. Докато в 'The Cat Returns' за мен имаше по малко от всичко - хумор, забавни герои (хех, даже душевно израстване на главната героиня
), сладък сюжет (ако и предвидим, да; макар че в някои моменти ми беше много смешно как се 'разрешаваха' трудностите на героите, т.е. как 'преодоляваха' препятствията) и т.н.
В общи линии възприемам филма като закачливо намигване към зрителите
.
Чудя се сега кой филм на 'Гибли' да изгледам след този :/...

В общи линии възприемам филма като закачливо намигване към зрителите

Чудя се сега кой филм на 'Гибли' да изгледам след този :/...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Котките рулз
уви тия бг събс нещо не пасват добре дет са на датата ;(. Пък английския е толкоз отвратително звучащ сравнен с японските мяцаници че направо да ти се догади ;(

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra