Moderator: Moridin
Оо, привет, Мели съмIlverin Sedai wrote: ↑Tue Dec 12, 2017 6:50 pmЗдравейтеее! Набързо да се представя - казвам се Ивана и живея в София. Познавам LightOne от няколко години и също като него съм необяснимо голяма фенка на Колелото на Времето (може би си личи от ника...). Както и да е, напоследък (от около година-две) станах и голяма фенка на Брандън Сандърсън по разбираеми причини, та това ме духна насам, евентуално да си намеря с кого да обсъждам книгите![]()
AAAAANYWAY, приятно ми е ииии нека да попостваме малко![]()
И мен познаваш!Ilverin Sedai wrote: ↑Tue Dec 12, 2017 6:50 pmЗдравейтеее! Набързо да се представя - казвам се Ивана и живея в София. Познавам LightOne от няколко години и също като него съм необяснимо голяма фенка на Колелото на Времето (може би си личи от ника...). Както и да е, напоследък (от около година-две) станах и голяма фенка на Брандън Сандърсън по разбираеми причини, та това ме духна насам, евентуално да си намеря с кого да обсъждам книгите![]()
AAAAANYWAY, приятно ми е ииии нека да попостваме малко![]()
Welcome back!TheGrimReaper1 wrote: ↑Fri Apr 13, 2018 1:41 amЗа да спазя правилата на форума, въпреки че съм стар потребител (TheGrimReaper) трябва да се разпиша и тук, да няма объркване - същия ръб съм си като преди, но малко повече натрупани годинки на гърба си оказват влияние в някои сфери от живота. Още гледам филми с бойни изкуства, още не съм се променил драстично (въпреки че, отивам към уж някаква солидна възраст този месец) и те така.
Привет! на колко ставаш? :ДTheGrimReaper1 wrote: ↑Fri Apr 13, 2018 1:41 amЗа да спазя правилата на форума, въпреки че съм стар потребител (TheGrimReaper) трябва да се разпиша и тук, да няма объркване - същия ръб съм си като преди, но малко повече натрупани годинки на гърба си оказват влияние в някои сфери от живота. Още гледам филми с бойни изкуства, още не съм се променил драстично (въпреки че, отивам към уж някаква солидна възраст този месец) и те така.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests