Предизборни чикии - волейбол и кастрация на природозащитници

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Roland
Site Admin

Предизборни чикии - волейбол и кастрация на природозащитници

Post by Roland » Wed Oct 19, 2005 8:42 pm

Случайно ми попаднаха новините по канал 1 и просто се оцъклих нечовешки (показвам - :shock: )

Сега, ясно е, че всеки кандидат-кмет се чуди на кого да духа за повече гласове, ама някои хора съвсем в джаза са се хвърлили... В случая визирам Татяна Дончева, която с изключителна загриженост и патос разясни как щяла да построи нова зала за волейбол, където да се провеждали мачове от световна величина... ДЖИЙЗ! Няма ли си реални проблеми тоя град, че с такова нещо ше печелиш избиратели, ма?!

Обаче мен по ме смути на вампира Майлън Велч изпълнението и по-скоро ситуацията. Говорил с природозащитници, разбираш ли, за проблема с кучетата, обяснява как щели да се отнасят с бездомните животни, цитирам, "с любов" и т.н. Не знам за вас, но аз само като чуя думата "природозазащитник" се изривам изначално. Сори, но ТЯХ трябва да ги кастрират и умъртвяват, не кучетата. Що за болен комплексар без никакъв личен живот трябва да си, за да поставяш живота на бълхясалите помиари под блока си пред този на децата, които си играят на същото място? Това ХОРА ли са, ебати!

За момента това ме шашна, може би щото не се натъкнах на Бойчо бореца... И Гаврийски ме издразни, щото той пък на другата крайност - вместо да прави сцени, говори по проблеми... професионално. И с половин ухо нищо не му схванах от разконспирираните конспирации, които нищеше, подозирам, че и други хора не са.
And you can't dance with a devil on your back...

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Wed Oct 19, 2005 9:15 pm

Хм...
Ми като цяло си прав и възмущението ти си е съвсем нормално.
Само дето това, че някой е природозащитник не означава, че "поставя живота на бълхясалите помиари под блока си пред този на децата..."
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Oct 19, 2005 9:17 pm

Косвено точно това значи, сори. Нямам предвид хората, борещи се за изчезващите видове или екваториалните гори, а "градските" природозащитници, които хранят кучетата под блока, докато същите хапят децата на нормалните хора.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Wed Oct 19, 2005 9:27 pm

Oлееее...
Абе, човек, то по тоя начин може да го увъртаме от хиляда страни.
Не се и съмнявам, че до някаква степен си прав...
До каква е съвсем друга работа.
Както и това, че се изказваш грубо за доста широка категория хора, което е, най- малкото, некоректно...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

AND NOW IS FOREVER..."

Image

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Oct 19, 2005 9:32 pm

Изказвам се според усещанията си :roll: И не увъртам изобщо, просто голямата категория хора подпомагат напастта от кучета, заляла града, в който живея. Това ми стига.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Oct 19, 2005 9:34 pm

Единственото което аз се ядосвам за тия ваште избори е, че по наште градски ширини такива не се провеждат т.е се лишавам от известен опит в социологията ... Мамка му, даже можеше и някой лев да изкочи да запълни някоя от бездънните дупки в бюджета ...

ПС - Не че е много по темата, но аз да си изплача "мъката" ... щото и без тва ме боли фара че Бат Бойко ша става кмет ...

ППС - Роланд, надявам се че имаше впредив че Милен Велч и Ко са за кастрация дори преди т.нар природозащитници с които се бил срещал.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Oct 19, 2005 9:40 pm

Мне, никак. Майлън Велч е гнусен, но не ме дразни на това базово ниво, на което са ми противни природозащитниците. Ако ще се прехвърляме на политиците, един некастриран няма да остане ениуей.

neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Wed Oct 19, 2005 9:53 pm

пропуснали сте най-голямата простотия,а именно-предизборната кампания на бат' бойко....в дата.бг :lol:
http://forums.data.bg/viewforum.php?f=57
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Oct 19, 2005 9:54 pm

О, боже...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Oct 19, 2005 9:56 pm

Аз все пак бих кастрирала Майлън и Бойко преди природозащитниците, мноу мола! Инак, във Варна и ний си имахме прецедент - на предните кметски избори една уруспия обещаваше да построи ледена пързалка. Тея са олигофрени, честно.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

sage01
Adept

Post by sage01 » Wed Oct 19, 2005 10:40 pm

ужас безподобен...а форума за бат'бойко.... бррр тръпки ме побиха,а малко след тва и смях ме напуши...бб (като биг брадър,нали) ще отговори на вашите въпроси, но изчакайте временно ,защото за по-голямо удобство ще е в аудио-формат,които трябва да се конвертира в мп3...3дена по-късно още се жалват..мани мани то мнооого трудно се конвертира, на опашката сме след на буш речта за другата сряда в наса :lol:
I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Oct 19, 2005 10:41 pm

Това за ледената пързалка сериозно ли е? Ако е, колко е билетчето за вход в зоологическата градина, местната психоклиника или където там сте го затворили за да дойда специално да го видя?

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Oct 19, 2005 11:19 pm

Btw природозащитниците просто искат да не убиват кучетата, а да ги кастрират и прибират по приюти, аз не мисля, че "грижа се за децата си" е равносилно на "трепя кучета"...
This is it. Ground zero.

Syberian
Misting

Post by Syberian » Wed Oct 19, 2005 11:26 pm

Не всички, не всички... някои са доста ъм... фанатични. Може би трябва да се уточним до `кучезащитници`, които са най-често срещания вид по софийски ширини. Същите не се интересуват от ъъъ... бездомни котки, например, или пък екваториални гори... :roll: не ги харесваме, любезни, не ги харесваме, но Той никому не прощава... :twisted:
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Wed Oct 19, 2005 11:56 pm

Moridin wrote:Btw природозащитниците просто искат да не убиват кучетата, а да ги кастрират и прибират по приюти, аз не мисля, че "грижа се за децата си" е равносилно на "трепя кучета"...
Кажи го на Рол :P

AND NOW IS FOREVER..."

Image