Сега, ясно е, че всеки кандидат-кмет се чуди на кого да духа за повече гласове, ама някои хора съвсем в джаза са се хвърлили... В случая визирам Татяна Дончева, която с изключителна загриженост и патос разясни как щяла да построи нова зала за волейбол, където да се провеждали мачове от световна величина... ДЖИЙЗ! Няма ли си реални проблеми тоя град, че с такова нещо ше печелиш избиратели, ма?!
Обаче мен по ме смути на вампира Майлън Велч изпълнението и по-скоро ситуацията. Говорил с природозащитници, разбираш ли, за проблема с кучетата, обяснява как щели да се отнасят с бездомните животни, цитирам, "с любов" и т.н. Не знам за вас, но аз само като чуя думата "природозазащитник" се изривам изначално. Сори, но ТЯХ трябва да ги кастрират и умъртвяват, не кучетата. Що за болен комплексар без никакъв личен живот трябва да си, за да поставяш живота на бълхясалите помиари под блока си пред този на децата, които си играят на същото място? Това ХОРА ли са, ебати!
За момента това ме шашна, може би щото не се натъкнах на Бойчо бореца... И Гаврийски ме издразни, щото той пък на другата крайност - вместо да прави сцени, говори по проблеми... професионално. И с половин ухо нищо не му схванах от разконспирираните конспирации, които нищеше, подозирам, че и други хора не са.