Дюд, ся, надали вярваш, че щом пише, че са пожарнекаре, наистина са.
Истинският огнеборец(о мой ) надали е толкоз пластмасов; то това си изисква целодневна работа по таз Кен-аджийска фигура; а тия братя надали могат да си го позволят, като време.
Абе тука дефилират разни от време на време и наистина са много добре сложени. Те трябва да покриват някви нереални физически нормативи, за да ги вземат на работа, така че, да, телесата са божествени. Естествено, за тея календари, ако ги правят като тея на пожарникарите в Калгари, подбират най-секси месото. Средностатистическия пожарникар изглежда малко по-малко божествен (но все пак божествен).
Между другото, в Америка пичовете работят една 24-чаова смяна и после почиват два пълни дни. Доста от тях, като резултат, си имат и втора работа. Така че, споко, време за фитнес има!!!
Междо другото, ако бях чел Колелото на Сандерсън, може би щеше да ми е на първо място, обаче не съм, заради това, изказването ти по повод Бланшет е най-вътъфъ нещото, което някога съм чел :
бланшо е доста неправилна на тая снимка, че и в тоя филм и като цяло през нулевите години
ся по-стаа
На снимката е омагьосваща и още в следващия си филм, Бандити (с Уилис и Били Боб), се вижда колко е яка. То, целия филм е як, де. Анатема, Лютиче, анатема.
не бе кефя се на каката, най-големият грях на триер е, че не я е прилъгал да я пенетрират в някоя от "страхотните" му ленти, ма съм се заел де
просто на тая снимка, дека беше поставил като доказателство, че мацката не е просто разход на сперма, ми даже става за нещо, не е баш най-точната за именно тфа начинание.
Анатема смучат немити неща
инак е ясно, че съм вътъфъ личност, макар лично, в действителност да съм бая студена, резервирана, възпитана, но баси секси, мацката
Може да го кръстиш фенфика - "Ода за Братята срещу Правописа" .
Докато още сме на страницата за календари с работяги.
Бакшишите са си бакшиши насекъде https://nyctaxicalendar.com/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”