бг актрисата робинята на донков ли е?
Upcoming Movies, Part III
Moderator: Moridin
Re: Upcoming Movies, Part III
Ура, ще гледам Слугинята на кино, вярно че в най-пробитото такова у фарната със се звук, наподобяващ телевизионен такъв, ма от ония телевизори от зората на демокрацията (за такава мощ говорим), и май платното е леко клъцнато на няколко места, но на кино, слугинята, филм на парк, корея, аааааааааа...
И аз ще я гледам! На (умерено пробито, но вече горе-долу обновено) кино! (и за пръв път)трубадур wrote: ↑Fri Oct 13, 2017 11:00 amУра, ще гледам Слугинята на кино, вярно че в най-пробитото такова у фарната със се звук, наподобяващ телевизионен такъв, ма от ония телевизори от зората на демокрацията (за такава мощ говорим), и май платното е леко клъцнато на няколко места, но на кино, слугинята, филм на парк, корея, аааааааааа...
Много съм нахайпена за този филм след на Клеймор ревюто. Да видим.
shadow dance nikoga ne luje
- penzata
- Forsaken
Е, то и твоя чуек Джеймс Ван-а направи римейк, Death Sentence, та преспокойно на Уилис филмът може да се разглежда като римейк на римейка.

Имам очаквания към The House with a Clock in its Walls, заради Крипке, Бланшет, Маклаклан и Джак Блек (който е страхотен в Scholl of Rock, Bernie и, разбира се, Tenacious D in The Pick of Destiny), но докато не излезе филмът, той и Вилис могат да си гледат работата.

The hardest battles are fought in the mind.
Death Sentence е доста йек фиум.
Бтв, The House with a Clock in its Walls е ебаси тъпото дълго име, но след това и тор дава надежда, че кейт бланшет се снима у всичко, и може би ще имам успех с плана си
Бтв, The House with a Clock in its Walls е ебаси тъпото дълго име, но след това и тор дава надежда, че кейт бланшет се снима у всичко, и може би ще имам успех с плана си

- penzata
- Forsaken
Тъпо е, от гледна точка на това, че не можеш да го произнесеш гладко. Това, да се препъваш още в самото заглавие на произведението, не е добро начало.
Далеч е от, примерно, The Hills Have Eyes, The Last House on the Left, Dreams in the Witch-House, House on Haunted Hill, като благозвучност. Еле пък геймънските неща: The Ocean at the End of the Lane, Forbidden Brides of the Faceless Slaves in the Secret House of the Night of Dread Desire.
На клока, фонетиката му е яко сбъркана.

Далеч е от, примерно, The Hills Have Eyes, The Last House on the Left, Dreams in the Witch-House, House on Haunted Hill, като благозвучност. Еле пък геймънските неща: The Ocean at the End of the Lane, Forbidden Brides of the Faceless Slaves in the Secret House of the Night of Dread Desire.

На клока, фонетиката му е яко сбъркана.

Цо, доста ме дразни и един малоумен слоган на теленор. Относно километрите и 4джи мрежата им и пътища и магистрали, така са натрупани думите, че не може да се прочете без да те метне от моста словогъзността.
неква тъпотия с хю джакман, мюзикъл, оригинален уж и т.н.
http://www.imdb.com/title/tt1485796/?pf ... _cap_pri_1
неква тъпотия с хю джакман, мюзикъл, оригинален уж и т.н.
http://www.imdb.com/title/tt1485796/?pf ... _cap_pri_1
- tigermaster
- Elder God
Последното ми е сигурно любимият разказ на Геймън, а дори не мога да го запомня цялото заглавие, пък какво остава да го произнеса, лол...
"The Greatest Showman" изглежда... грешно. Защо лигава поп музика? И защо са взели за режисьор на - уж - високопрофилен мюзикъл някакъв майстор на специални ефекти без нито една режисьорска работа преди това?
"The Greatest Showman" изглежда... грешно. Защо лигава поп музика? И защо са взели за режисьор на - уж - високопрофилен мюзикъл някакъв майстор на специални ефекти без нито една режисьорска работа преди това?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- penzata
- Forsaken
Чей, че почна да ме гложди: къв план? Да се снима в XIIIа?

Този филм с Джакман ми трябваше сто пъти да го прочета, за да разбера, че бил showman, а не snowman и ми беше супер странно, къв е тоя снек, а на плаката само цветни неща. Само, заради неспособността (ми) (и изключителната липса на дедукция) да му прочета вярно заглавието, няма да го гледам.

Защото споменах Брус по-рано, ето това се чака с огромно нетърпение (и никой друг филм не ме интересува):
- Spoiler: show
бахти нефелния плакат браааат, тва болен фен да го беше правил щеше да е по-добре
имам една продукция с мнооо голи сцени, бланшет я глася за главна роля, такиа раоти
имам една продукция с мнооо голи сцени, бланшет я глася за главна роля, такиа раоти
- penzata
- Forsaken
Е, вътъфъ дюд, то това от плаката е скрийншот от Split. Някво такова, колкото у имъдъбъту да сложат картинка към самия филм. Се едно това да е плакат:
п.п. ако Бланшет участва, внедри ме и мен, да ми се изпълни желанието от The Gift насам.
- Spoiler: show
п.п. ако Бланшет участва, внедри ме и мен, да ми се изпълни желанието от The Gift насам.

Е я отде да знам кво е, не е кат да гледам филмовете на шитамалян.
бтв у дъ гифт таа... как ѝ беше името, на том круз бившата си друсаше циците нали, което ми напомня, кво точно е правила бланшет там, че даже желания те е накарала да имаш?
по темата - ако филмите се оценяваха по фейлшъл хеъръ Padmavati щеше да е ебати филма
http://www.imdb.com/title/tt5935704/?ref_=cs_ov_tt
бтв у дъ гифт таа... как ѝ беше името, на том круз бившата си друсаше циците нали, което ми напомня, кво точно е правила бланшет там, че даже желания те е накарала да имаш?
по темата - ако филмите се оценяваха по фейлшъл хеъръ Padmavati щеше да е ебати филма
http://www.imdb.com/title/tt5935704/?ref_=cs_ov_tt
- penzata
- Forsaken
Е, не е като да не си личи, че плакатът е хоум мейд, ма айде, кот кажеш.

Сияеше
, какво друго може да прави.
Тя пък Кейти Холмс е една убавица, да откършиш от нея.

Сияеше

Тя пък Кейти Холмс е една убавица, да откършиш от нея.
аз не казвам, че е, просто само тва помня от филма
бланшо е доста неправилна на тая снимка, че и в тоя филм и като цяло през нулевите години
ся по-стаа
бтв, пензьо много спамиш

бланшо е доста неправилна на тая снимка, че и в тоя филм и като цяло през нулевите години

ся по-стаа
бтв, пензьо много спамиш