Гледано напоследък, част V

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Litz
Ascendent

Re: Гледано напоследък, Part V

Post by Litz » Thu Sep 28, 2017 12:11 am

Kingsman ми хареса горе долу.
Общо взето квото е казал Martix, плюс още няколко неща. Гласто сцената беше такъв криндж, че ми идеше да се скрия в дън земя. Самото Гласто беше хипер слънчево, все едно е испански фест да го ева.

Още Скаарсгардската снаха изглеждаше и май е твърде дърта за гадже на Егси, при положение, че Егъртън изглежда на около 20, а мацката гони 40ка (сексизма ми).

Много от актьорите се чудех що бяха там изобщо и така.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Sep 28, 2017 12:55 am

Litz wrote:
Thu Sep 28, 2017 12:11 am
Още Скаарсгардската снаха изглеждаше и май е твърде дърта за гадже на Егси, при положение, че Егъртън изглежда на около 20, а мацката гони 40ка (сексизма ми).
Само осем години им е разликата на актьорите, хайде сега. Иначе, на мен изведнъж ми стана много странно, че човек осемдесет и първи набор е по-близо до четирийсетата си година, отколкото до трийсетата, ама... Ама. Остаряваме.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Litz
Ascendent

Post by Litz » Thu Sep 28, 2017 11:16 am

Проблемът идва от това, че мацката си изглежда на годините, а Егъртън не.

На мен лично ми беше смешно как двата руси пърча, изглеждаха в пъти потресаващо в сравнение с Мур и Бери, дето са 50 +, нали...

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Fri Sep 29, 2017 9:15 am

Всичкият женски материал в Кингсман си беше наред, манете я литз :mrgreen:
Но иначе да, бери изглежда великолепно, твърде много секс има в тази жена.
А егзи е на 28 години и си изглежда като 28 годишен.

Филмето си е идеално продължение на дивотията, която беше първият филм. Малко тъпо се лишиха от главни персонажи и то още в началото, особено най-красивата мацка, но какво да се прави. Забавно е, върви бързо, хореографията на тупаника отново е на страшно високо ниво, което след уондъруомъна ми дойде доста опресняващо, така се прави високобюджетен сакатлък. Лафовете са на шест, има твърде много герои обаче, което означава, че не малка част от скъпите актьори са със статут на диво камео, но в общи линии доставя на всички нужни нива. Бтв, няма изненадваща екшън сцена или фини обрати, тъпите трейлъри показаха почти всичко, но само като постановка. Самата реализация обаче е размазваща.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Sat Sep 30, 2017 3:28 pm

Сестрата на Кара Делевин според теб е яка?

Иначе мен малко ме подразни, че човекът ракета имаше пове екраннъ време от the dude баси...

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Mon Oct 02, 2017 2:55 pm

Литз, немам идея коя е тая, коя ѝ е сестра и кой е тоя :mrgreen:

макар че предполагам последният е елтаниус джон. как да е, ебаси майката, затваряйте децата и се гответе за края, @Roland , човекът, легенда, митът и всичкото е написал хубаво ревю, дето даже е забавно - ше се става белийбър, видело се е, щото страшнио съд иде.

penzata
Forsaken

Post by penzata » Fri Oct 13, 2017 1:55 pm

То, тава, следващото трябва да е за рубрика "НеГледано напоследък" или спамаджийски раздел, ама... :ninja:

Та, аз съм единствения човек, който познавам :hihi: , който си плаща, за да спи. Вчера ходих да гледам The Beguiled на Копола, на Синелибриту, и заспах още преди да почне филмът и естествено спах до финалните му надписи. :mrgreen: Тотален бот.
И не ми е за първи път; що яки филми съм проспивал. :roll:

Или спя, или си купувам билети (за откриването, за "По действителен случай" на Полански) и не ходя. Мноу за кашмер. :unsure:
The hardest battles are fought in the mind.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Tue Oct 17, 2017 9:10 am

The Handmaiden е филм, който съществува.

Причината, поради която харесах ТО повече от необходимото е на лице и тук - Chung-hoon Chung, човекът е феноменален оператор и екипът му е великолепен. Освен това костюмите и дизайнът на имението са прекрасни за гледане. Двете мъжки роли са поверени на едни от най-големите корейски имена, докато младото момиче е все още прохождаща в индустрията, партньорката ѝ е с доста повече опит в киното. Ръководени са от режисьор, който нямаше лабаво, но това вече е в миналото, тъй като вече трети филм не може да надскочи посредствен резултат.

Първото и най-важното - сексът е страшно скучен, язък за актрисите, които толкова се стараят и се приближават доста близо до гениталиите си. Бонус за девствения превод, където cunt и cock бяха вагина и пенис. Абсолютно няма сцена с тежест или някакъв емоционален заряд, единственото, което работеше в целия филм бяха няколкото комедийни момента и пичовското включване Jung-woo Ha, който може да блести във всякакви лайнарщини. За съжаление Jin-woong Jo е напълно пропилян със се смешните си вежди и калпава перука. Младото попълнение Tae-ri Kim изглежда е една от малкото на екрана, която се забавлява, а и е първият ѝ филм, тъй че се раздава. Min-hee Kim играе така сякаш смята, че е в по-добър филм, за нейно съжаление и целият ѝ потенциал отива по дяволите.

Доста смотан, почти по холивудски нареден филм, където мистерията напълно липсва, макар добрите предпоставки за такава, гласът зад кадър разваля всяка божа сцена, където се случва, а той се случва нон-стоп, финалът е безкрайно елементарен. И през цялото време си мислех какво ли щеше да е, ако Куросава беше режисьор. Със сигурност щеше да липсва безкрайното люшкане и кривене на камерата, динамиката щеше да идва от случващото се на екрана, а не да се разчита изцяло на уменията на Chung-hoon Chung.

Парк ми се нарежда до режисьори като Едгар Райт, които някога правеха хубави филми.

Жена ми нямаше никакви очаквания ѝ хареса филма малко повече. За мен е твърде посредствен и елементарен, на нея ѝ беше просто приличен. :dunno:

penzata
Forsaken

Post by penzata » Mon Oct 23, 2017 1:34 pm

Gerald's Game се оказа доста хубав камерен филм, със страхотна химия между Брус Грийнууд и Карла Гуджино, като последната прави страхотна ро(к)ля. :mrgreen: Определено, вече трябва да видя "Hush", отново под опеката на Майк Фланаган.

1922 е този, който по ми въздейства от двата филма. Страхотна визия и атмосфера, понякога доближаващи се до тези на "Сиянието" на Кубрик и почупваща игра от Томас Джейн. Интонацията му през зъби и войс-оувъра му ( :spite: @трубадур, ще ти ареса) бяха великолепни. Обожавам филми (все по-рядко се случва да гледам подобни, последният, от които бе Блейд Рънър 2049), в които действието се развива постепенно бавно, давайки възможност за изграждането на нужната напрегнатост и безизходица.

Martix
Archmage

Post by Martix » Sun Oct 29, 2017 8:02 pm

Новия Thor Ragnarok е as generic marvel movie, as generic marvel movies get, ако някой се е чудил. Тайка вкарва доста готина режисура на комедийните сцени, но за сметка на това екшъна и камерата са пълен траш, 3D-то е болезнено и като цяло ако знаех в какво се забърквам щях да скипна киното.
7/10
There are no rules! I'm gonna get you!

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Mon Oct 30, 2017 8:58 am

Третите коли са чудесни, трябваше да го гледам на кино. Освен това, ако заобикалящата среда е напълно 3д, а не снимки, ебаси колко са дръпнали през годините. Разликата става очевидна само, ако гледаш някой от по-старите филми на пиксар, като първите таласъми например. Но ми се чини, че са послъгали на моменти, някои местности са изключително фотореалистични.

Като история поправят всички грешки от втората част и като цяло филмът е на нивото на първата. Трогателно е, когато трябва, героите са симпатични, има няколко спънки, колкото да има конфликт и няколко персонажа без никаква работа, но сърцето е там, а като стане дума за скорост и състезания няма равен. Пиршество за сетивата е. Бонусът от страхотна музика (изключваме дивите кънтри включвания) определено беше приятен.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Wed Nov 01, 2017 8:45 am

Тор рагнарок е по-смешен и от дедпул бе мен, доста приятна чикийка, ебаа го, два добри филма от марвел в една година :shock:

Не е скот пилгримеца, макар на моменти, особено в началото дори да се опитва да има сходно темпо и преминаване между сцените, но е доста приятно филме. От друга страна, 2017 и още не могат да направят заместването на зелен фон като хората, има моменти, които са засенчени от атаката на клонингите като стане дума за напасване на актьори в студио. И ако при последните гардиъни целият бюджет беше отишъл за подмладяването на кърт ръсел (И ЗА НИЩО ДРУГО, ЕБАСИ ТЪПИЯ ФИЛМ), тук нямат извинение за на моменти калпавите ефекти, при положение, че всичко е сток качество като дизайн и размах.

penzata
Forsaken

Post by penzata » Wed Nov 01, 2017 9:05 am

Тореца е страшно приятен филм. След последните марвелски абоминации си е направо страхотен; и, ако не бяха поместили бая от смешките в стотиците трейлърчета и клипчета, щеше да е още по-як. А и хуморът бързо остарява; да бяха пренаписали някои клиширани смешки, ма нейсе. Но всичко друго си бе зарибено. Синият братчед е един път.

Личи си, че всички са се забавлявали, докато са го снимали; е, освен Хидълстън, може би. Грам не му се занимава вече с Локи,
Spoiler: show
бахти, Деймън прави по-добър Локи от него. :dunno:
Зеленият екран бе гъз (и аз се бях замислил за същото като трубадура), обаче най-накрая гледаем екшън, от който не боли глава, че и на моменти да кефи (началната сцена бе страшно яка).
Към края проспах десетина-двааасе минути, ама освен нечие очо, нищо не бях изпуснал. :mrgreen:

Седемдесетарщината бе страхотна: отлично обмислена и реализирана като визия и озвучение. Валкирията ме дразнеше от трейлърите, а се оказа мноо яка мадама.
Доста, доста зарибен филм. След първата прашница, втората не съм я гледал, Рагнарока си е направо друг космос.
Кейт Бланшет е богиня. :heart:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Nov 05, 2017 3:59 am

Рагнарока е бай фар най-добрият Тор и easily топ 3 Марвелски филми
And you can't dance with a devil on your back...

Martix
Archmage

Post by Martix » Sun Nov 05, 2017 11:57 am

Чак пък easily, по скоро е в средата на марвълските филми, но всеки с вкуса си.

Иначе гледах Kong и беше доста забавен и правен с кеф явно, обаче пак тоя голям лош Хидълстън да оака чистеното. Чак си мисля, че цялата му роля беше няква ебавка - във всеки един кадър позираше, сериозно гледайки в точка, все едно се снима за календар. :<
7/10
There are no rules! I'm gonna get you!