Не чети, ако не си гледал Split
Upcoming Movies, Part III
Moderator: Moridin
- penzata
- Forsaken
Re: Upcoming Movies, Part III
The hardest battles are fought in the mind.
Uncharted Movie Casts Spider-Man Star Tom Holland as Nathan Drake - http://www.denofgeek.com/us/movies/unch ... than-drake
Първо бях "Whaaat?" и после прочетох, че става дума за младия Нейт.
Първо бях "Whaaat?" и после прочетох, че става дума за младия Нейт.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
Zack Snyder steps down from ‘Justice League’ after daughter’s suicide, Joss Whedon takes over - http://www.nydailynews.com/entertainmen ... -1.3186838
Ето това вече е "Whaaat?", ако не е fake news. Всъщност би ми се искало да е fake news.
Ето това вече е "Whaaat?", ако не е fake news. Всъщност би ми се искало да е fake news.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
Не се стърпях и гледах трейлъра на Baby Driver и от най-чакания ми филм на годината автоматично замина за очаквания това да е първият наистина смотан филм на Едгър Райт. Дано трейлърът лъже, но това куул гайс, по-големи от богове, със съпровод от скапани поп парчета определено не му е времето в момента. Изглежда толкова джнерик от една страна и толкова напъващо се от друга, че мяза на по-слаба версия на Kingsman. А за мета шегите в трейлъра да не говорим, когато цялата идея, че да си мета те прави умен и забавен умре, ще почнем да получаваме сигурно по-добро кино.
ще го гледам като излезе, все пак дося режисерчето не ме е проваляло, но на ниво рекламна кампания е шайтец.
ще го гледам като излезе, все пак дося режисерчето не ме е проваляло, но на ниво рекламна кампания е шайтец.
Искам да гледам новия трансформърс 
- Dr. Horrible
- Forsaken
Обявиха каста на следващият Х-мен - всички се завръщат! Макавой, Фасбендър, Лоурънс, Санса, Николас Хоут, Цикола Сторм и Найткроуър, чиито актьорски имена не знам, въобще всички от Апокалипс са на линия! И отново ще опитат с феникса, X-men: Dark Phoenix ще се казва!
Нямам търпение! Напоследък нещо много съм се Х-менизирал, препрочитам всички стари комикси, попълвам си колекцията с нещицата, които ми липсват... Нямам търпение. Осъзнавам, че шансът да ме разочароват е голям, тъй като имам много силни емоционални реакции към историите с Феникса, но все пак съм оптимистчно настроен, както винаги
Нямам търпение! Напоследък нещо много съм се Х-менизирал, препрочитам всички стари комикси, попълвам си колекцията с нещицата, които ми липсват... Нямам търпение. Осъзнавам, че шансът да ме разочароват е голям, тъй като имам много силни емоционални реакции към историите с Феникса, но все пак съм оптимистчно настроен, както винаги
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Ще има ли Мистик или ше само е Лорънс, която я сърби задника и не може да пикае, за тва ще е руса хипарка...
- tigermaster
- Elder God
Това с такъв кеф ще го скипна...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- Moridin
- Global Moderator
и аз така май....
инак всички нови х-мени без апокалипс са бая яки, та имам високи очаквания!
лиц, мое ли поне веднъж без хейт по лорънс?
This is it. Ground zero.
Гледах марки марк при грехам нортън и тотално вече не искам да гледам новия трансформърс, ама ебаси като Анди Съркис излезе кво стана. Много ебавки отнася, че е моушън капчър актьор, но за разлика от доста лекета това е истински актьор. Просто човекът успява да влезе в различни образи от воле и много се радвам като е във филми, дето все пак си ползва своето лице. Пък и сега с участието на уди харелсън новата маймунска история може би няма да е толкова зле (war of the planet of the apes of something иде реч)
А Бранимир и Меган ще се забият, нали???
иначе: олицИтворява....
иначе: олицИтворява....
shadow dance nikoga ne luje
- tigermaster
- Elder God
МетЪлист, да ви се не знае, лол...
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог