Във волейбола са геймове по 25, в баскета стигат до 120ина и нагоре. Дори сумарно да станат повече, ако се стигне до повече геймове, изобщо не е същото като в бози като баскетбола и хандбалаОт почитател на волейбола точно обвинението в многоточковост е нелепо
Кой ви е любимият спорт и какво тренирате?
Moderator: Moridin
ами аз с много спортове съм се занимавал, така че поред:
плуване (тренирах 5-6 години, не трябваше да се отказвам)
ориентиране (още 5-6 години, добре че се отказах, 6 тренировки седмично се отразиха доста зле на учението)
ски (няколко години в отбора на Техническия университет по ски, но карането по писти е скуучно)
тенис на маса (на масата пред нашия блок разбира се
 отправям предизвикателство на целия форум да играем 
)
волей (на плажа и разпределител, иска ми се да бях пораснал повече)
баскет (в училище и с колегите от офиса)
ролери (с много благодарности към Драгън на тази точка
)
сега обаче отивам да плувам от дъжд на вятър, понякога карам ролери в парка до работа, ски не съм стъпвал от 2 години, май само баскета с колегите редовно го практикувам...

плуване (тренирах 5-6 години, не трябваше да се отказвам)
ориентиране (още 5-6 години, добре че се отказах, 6 тренировки седмично се отразиха доста зле на учението)
ски (няколко години в отбора на Техническия университет по ски, но карането по писти е скуучно)
тенис на маса (на масата пред нашия блок разбира се
волей (на плажа и разпределител, иска ми се да бях пораснал повече)
баскет (в училище и с колегите от офиса)
ролери (с много благодарности към Драгън на тази точка
сега обаче отивам да плувам от дъжд на вятър, понякога карам ролери в парка до работа, ски не съм стъпвал от 2 години, май само баскета с колегите редовно го практикувам...
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
						- Drizzt Do`Urden
 - Jaghut Tyrant

по улиците :РBrodoley wrote:брои се и каде го практикуваш?Drizzt Do`Urden wrote:броят ли се за спорт Драг Състезанията?![]()
сега мисля да ходя на божурище за 3-тото драг състезание но най-вероятно само като зрител
Мда, като чета сега- практикувах преди и тенис на корт, даже ако има желаещи- продавам си ракетата (Wilson Hammer H4) на разумна цена
едит: дядо ми е бил фектовач, даже е обучавал военните, има един куп медали. Трябва да има и шпага и рапира някъде, дали да не взема и аз да се запиша на фектовка?
Преди доста време той ми показваше разни неща ама така и не задобрях, пък вече е навъзраст човека и няма възможност...
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
						-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Ако става дума за практикуване, в последните години най-вече карам колело и обикалям планините, когато ми остане време. Смея да кажа, че вманиячаването ми е най-вече по планинарството. Иначе трябва да си намеря повече време и да спортувам нещо и през зимата - абе Xellos, ти с тая фехтовка и мен мен ме заинтригува, има ли някъде място в София където човек може да тренира ей-така, просто за кеф? (и за добра форма, разбира се 
)
Иначе като запалянко следя най-вече футбол, даже играя Еврофутбол от време на време, други спортове които следя често са тенис (даже тренирах една година, докато бях студент), ски алпийски дисциплини, националите по волейбол
, едно време бях голям фен на NBA, ама вече не следя, и на последно място, но не и по важност - snooker!  Много ме кефи тази игра, прекасно съчетание на тактика и техника - за съжаление има много малко маси за снукър в България, и обикновено е скъпо, така че за съжаление не практикувам ...

Иначе като запалянко следя най-вече футбол, даже играя Еврофутбол от време на време, други спортове които следя често са тенис (даже тренирах една година, докато бях студент), ски алпийски дисциплини, националите по волейбол
This signature is not yet rated
						DO go fuck a hamster, will ya? И откога, прей, качеството на един спорт се оценява по броя точки? Това, че колкото по-некадърни са футболистите, с толкова по-големи резултати завършват мачовете, не значи, че навсякъде е така. Логично е в една игра, в която използваш ръцете си, които са стократно по-координирани крайници от краката, при това не за удар, както при волейбола, а и за хващане, точките да се правят по-лесно.Moridin wrote:Във волейбола са геймове по 25, в баскета стигат до 120ина и нагоре. Дори сумарно да станат повече, ако се стигне до повече геймове, изобщо не е същото като в бози като баскетбола и хандбалаОт почитател на волейбола точно обвинението в многоточковост е нелепо
То мен в даскало в редките случаи, когато ме хванеха да играем футбол, аз до такава степен си оплитах краката около топката, че никой не успяваше да ми я вземе, или им костваше тежки контузии
And you can't dance with a devil on your back...
						любопитен факт:Moridin wrote:Ми просто тия с многото точки са безинтересни
баскетболът някой умен човек е изчислил, че е третият най-динамичен спорт
вторият е хокеят
първият е някакъв испански, където си мятат една топка с над двеста километра в час
доколко има връзка между динамичноста на един спорт и колко е интересен е друг въпрос
Scalpel. Sponge. Magic Wand!