Най-хубавото нещо, което някой някога ви е казвал ;)
Moderator: Moridin
Не знам за най-хубавото нещо, но най-впечатляващ за мен беше комплимент, който получих преди година-две от баща ми - каза ми, че нямало излизане на глава с мен, защото като съм си навиела нещо на пръста никой не можел да ме разубеди. Т.е. той го каза не като комплимент, но аз го възприех точно така по мои си причини и все още си спомням забележката. Интересното е, че не помня по какъв повод го каза...
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
hmf, са се сещам и за репликата -'Наистина ти е голям!' която ми е донесла извесно задоволство ;ррррр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ами последното много хубаво нещо, което си спомням, беше нещо от рода на че за разлика от много други, аз наистина слушам (и внимавам) в това, което другите ми казват. По тази начин, когато изслушвам проблемите на другите, наистина им влизам в положението.
Не знам доколко наистина е вярно, аз понякога си създавам вид на човек който знае и може доста неща, без това непременно да е така, но след като въпросното мнение не беше предизвикано от моя страна, някак си останах доста приятно изненадан (още повече че ми го каза жена
)
Не знам доколко наистина е вярно, аз понякога си създавам вид на човек който знае и може доста неща, без това непременно да е така, но след като въпросното мнение не беше предизвикано от моя страна, някак си останах доста приятно изненадан (още повече че ми го каза жена

This signature is not yet rated
- herairness
- Jaghut Tyrant
роберт бурнс може и да е банален, но на мен много ми хареса че някои се е постарал да ми го намери и напише на смс.чак се разплаках.и обичам теO my Luve's like a red, red rose,
That's newly sprung in June:
O my Luve's like the melodie,
That's sweetly play'd in tune.
As fair art thou, my bonie lass,
So deep in luve am I;
And I will luve thee still, my dear,
Till a' the seas gang dry.
Till a' the seas gang dry, my dear,
And the rocks melt wi' the sun;
And I will luve thee still, my dear,
While the sands o' life shall run.
And fare-thee-weel, my only Luve!
And fare-thee-weel, a while!
And I will come again, my Luve,
Tho' 'twere ten thousand mile!

- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
това дали не е било за да те дразнят?Морвен wrote:Нещо, което ми бяха казали още лятото...Обаждам ти се просто за да чуеш морето...

Веднъж и на мен ми се случи- не успях да изляза вечерта до гонките и познат ми се обади да съм чуел колите само

-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..