Разни
Re: Разни
Половин година след излизането си, още не мога да гледам The Handmaiden, който има и удължена версия (пусната само в корея за момента). Блу рейката в западния свят съдържа само първоначалната театрална версия. И след толкова размотаване и чакана ми се чини, че въобще вече не ми пука за филма 

Идиоти са тия от ИМДБ, ама няма какво да се направи, увиtigermaster wrote:IMDb си затварят месидж бордовете в края на месеца.
Обичах да троля там - и така даже понаучих английски.

В тия форуми има тонове информация, която никой няма да може да възстанови после. Хората са писали с тонове тълкувания и теории, които са много ценни.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
"Има си проблеми" е доста меко казано, модерирането на IMDB форумите винаги е било смехотворно зле, а количеството на троловете изключително голямо.
Но няма да изчезне всичко, от archive.org в момента работят по архивирането на всички форуми на IMDB - http://archiveteam.org/index.php?title= ... e_Database
Но няма да изчезне всичко, от archive.org в момента работят по архивирането на всички форуми на IMDB - http://archiveteam.org/index.php?title= ... e_Database
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- tigermaster
- Elder God
Ами, аз до голяма степен научих английски покрай писането в тия форуми, та ми стана леко болно от новината, пък и по отношение на обсъждането на фенски теории сайтът просто няма аналог и няма да има, обаче в последните две-три години на места е буквално нетърпимо заради неадекватна модерация. Ама да хванат да си подредят кочинката, вместо да я събарят, егати.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- penzata
- Forsaken
Лицето на Бийти като отвори плика беше прайслес и, въпреки това даде на Дънауей да прочете написаното. И, докато пичовете от Ля Ля Ленд си плямпаха, гледам Ема Стоун зад тях няколко пъти каза ноу уей и си викам бре, кво става и братята ги прекъснаха. Кофти, наистина, за тях, ама толкова да се радвам, че Moonlight спечели, че не е истина.
Кимъл е мега чук. Ебавките с Мат Деймън бяха бая зарибени.
Кимъл е мега чук. Ебавките с Мат Деймън бяха бая зарибени.

The hardest battles are fought in the mind.
Това е първата церемония от бая време надам, където съм съгласен с почти всички награди.
And you can't dance with a devil on your back...
Кимел беше в пъти по-добре като водещ от оная грешка на природата Фалън на златните глобуси.
Още Джанел Монае или квото и е там името мога да я изтърпявам във филмите някак, но ОМГ колко са противни реакциите на тая жена. Не мога да я дишам още от певческите й опити.
За Вайола много се радвам, тая жена си заслужаваше наградата от години, за дъ Хелп, ама не взе тогава.
Кейси Афлек отдавна се беше доказал като талантливия Афлек (особено след като брат му има малинка същата година- добър повод за тролене) и се радвам за него, но баси безумния скандал около него си измислеха.
И бахму и грозните рокли. То не беше Ема Стоун (която на глобусите беше разкошна и принципно е), жената на Тимбърлейк, Дакота Джонсън (тая какво прави на оскарите? освен това сигурно е тежко да си в тоя бизнес и да си лоша грозна актриса ;/) и парцалите на Фелисити Джоунс и Викандер. Просто боляха тия рокли. И Раян Гослинг болеше.
Още Джанел Монае или квото и е там името мога да я изтърпявам във филмите някак, но ОМГ колко са противни реакциите на тая жена. Не мога да я дишам още от певческите й опити.
За Вайола много се радвам, тая жена си заслужаваше наградата от години, за дъ Хелп, ама не взе тогава.
Кейси Афлек отдавна се беше доказал като талантливия Афлек (особено след като брат му има малинка същата година- добър повод за тролене) и се радвам за него, но баси безумния скандал около него си измислеха.
И бахму и грозните рокли. То не беше Ема Стоун (която на глобусите беше разкошна и принципно е), жената на Тимбърлейк, Дакота Джонсън (тая какво прави на оскарите? освен това сигурно е тежко да си в тоя бизнес и да си лоша грозна актриса ;/) и парцалите на Фелисити Джоунс и Викандер. Просто боляха тия рокли. И Раян Гослинг болеше.
Браточич, кофти е снимката. Добре си е момичето. Бтв, след интервюто при Греъм Джейми доста ми се издигна в очите, а беше до Киану и Упи, не успяха да го засенчат.

Иначе от тия оскари най-много ме впечатли прическата на Холи Бери, макар тия зад нея кво са видели не знам.

Иначе от тия оскари най-много ме впечатли прическата на Холи Бери, макар тия зад нея кво са видели не знам.
Много яко ревю на @Roland на Логан. Но не знам дали съм навита да го гледам още. Щото повечето ревюта и мнения дося са "Аз мразя комикси, ненавиждам ги, но тоя филм е много як, щото няма нищо общо с тях?"
Та не знам дали ми се гледа, нещо толкова депресиращо. А и не знам лошият как е? В Наркос беше много як, но там играеше мега моралното и добро американско анорексично ченге с мустак. Не знам как се справя като badass киборг с татуси и не мога да си го представя.
Та не знам дали ми се гледа, нещо толкова депресиращо. А и не знам лошият как е? В Наркос беше много як, но там играеше мега моралното и добро американско анорексично ченге с мустак. Не знам как се справя като badass киборг с татуси и не мога да си го представя.