Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roland
Site Admin

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

Post by Roland » Wed Feb 01, 2017 4:28 pm

Litz wrote:Мен Банън ме озадачава? Твърди, че е крайно десен, после че е ленинист и тия противоречия ме карат да изпадна в интровертност на духа :mrgreen:

Как така един ленинист ще е против абортите? Като точно заради Ленин, Русия е първата страна с легални аборти. Не може да си нео наци и ленинист едновременно.

Като заговорихме за Банън, няма ли как да се намери някой хомофоб да пребие Майло, щото тоя вече не се диша. Ся решил, че е евреин, ма е и католик? Не бил наци, не бил намсикоси, Спенсър му бил смешен.

Аре тия нещастници да решат кво са най-после...
На майло не му трябва хомофоб, него НИЕ ако знаеш как сме му насъбрали...

А Банън тия термини ги използва както му падне. Те американците не са супер наясно с комунизма и корените му.
And you can't dance with a devil on your back...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Feb 01, 2017 5:53 pm

Майло верно да почне да си пие хапчетата, че писна на всички.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Wed Feb 01, 2017 6:11 pm

Майло искам да го пребие хомофоб националист, заради иронията, както и Кейтлин Дженър. Смисъл да пичове/пички имате МНОГО пари и заради това можете да си позволите да говорите така, ако нямахте да ви видя.

Аз хейтих Майло преди да е яко, щото е точно тези гей мъже трансфоби, лесбофоби, бифоби, расисти, които се мислят за най-яките, заради такива като него ви гоним от масово от лгбтк+ пространствата вече ;р

И от тая гледна точка са ми много забавни, щото Майло хейти марксизма и после на "лениниста" Банън казва "Daddy". Мен ме кефи как и критикуващите Банън са почти толкова наясно с тия термини, колкото и той самия "Той е нео наци и ленинист" , по дяволите толкова ли е трудно да отворят уикипедия и да разберат, че НЯМА КАК ДА СИ ДВЕТЕ.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Feb 01, 2017 6:14 pm

По-хубаво никой да не го бие, че ще се изкара мъченик тоя досаден дебил и ще се жалва десетилия наред. Трябва да се игнорира тотално и да не се правят идиотски истерични протести срещу него, които само му помагат да набира популярност.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Litz
Ascendent

Post by Litz » Wed Feb 01, 2017 6:18 pm

И би било добре срещу него да не застават хора като Джуди Биндъл, щото срещу нея той изглежда напълно адекватен.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Feb 01, 2017 7:40 pm

Аз мисля, че дъното беше, когато Out му направиха профил с плейфул фотосесия.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Wed Feb 01, 2017 7:51 pm

Не това е краят:

https://www.youtube.com/watch?v=ZJJZLwkcEhU

Логиката липсва? Кво общо има ЕС с мюсюлманите? При положението, че тоя мизерен остров е взел само 10 000 рефюджита?

Мен ми е интересно колко трябва да си зле и колко трябва да се мразиш, че да си легнеш с него? Смисъл кой себеуважаващ се гей мъж шси легне с тоя? Некав зле облечен, изперхидролен, оранжев, фъфлещ, смърдящ британец с криви зъби? Не разбирам?

coldie
Forsaken

Post by coldie » Wed Feb 01, 2017 11:14 pm

Roland wrote:Извинявай, забравих да добавя, че банът на мюсюлмани не включва нито една от страните, от които идват най-много терористи, защото Тръмп има бизнес отношения с тях.
Аз смятам така Роланде, това че сме на много различни позиции не е преподставка да се мразим или обиждаме. Форумни спорове няма с какво да накривят шапката на световните геополитици и геополитика.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Feb 02, 2017 2:30 am

coldie wrote:
Roland wrote:Извинявай, забравих да добавя, че банът на мюсюлмани не включва нито една от страните, от които идват най-много терористи, защото Тръмп има бизнес отношения с тях.
Аз смятам така Роланде, това че сме на много различни позиции не е преподставка да се мразим или обиждаме. Форумни спорове няма с какво да накривят шапката на световните геополитици и геополитика.
Това не е отговор на цитата, който си куотнал.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Thu Feb 02, 2017 2:36 am

Доналд как така решава да хване самолета и да полети в незнайна посока? Той да не 20 годишен хипстър??

Lyanna Stark
Adept

Post by Lyanna Stark » Thu Feb 02, 2017 11:38 am

Майло искам да го пребие хомофоб националист, заради иронията, както и Кейтлин Дженър.
А аз не искам никой да го пребива. Нито пък Кейтлин Дженър. Ужасявате ме в момента.
Ся решил, че е евреин, ма е и католик? Не бил наци, не бил намсикоси, Спенсър му бил смешен.
Ъъъъ, да? Майло е от еврейски произход, но по религия е католик. Какъв е проблемът?

За Спенсър не го знам какво е казал, не му следя изявите. Имаш ли линк? Но това, че не е нацист или алт-райт, той го говори отдавна. И е вярно - реалният алт-райт е много, много по-зле от него. Изкарай пет минути в някой техен форум и ще ти се изправят косите. (Тук щях да дам линк към r/altright, но сега видях, че са ги баннали от редит. Не е като да няма причини...)

Edit: чакай че сега видях това за мюсюлманите
Логиката липсва? Кво общо има ЕС с мюсюлманите? При положението, че тоя мизерен остров е взел само 10 000 рефюджита?
Значи, доколкото помня, оплакванията бяха две. Първо, че ЕС принуждава или притиска определени държави да приемат бежанци, когато те не искат; и второ, че имигранти мюсюлмани, приети от едни държави в ЕС, могат да пътуват свободно и в други държави от ЕС. Доколко е вярно първото не знам - в момента се опитвам да намеря някакви конкретни документи за политиката на ЕС по отношение на бежанците - но това са оплакванията на антиимиграционните групи по принцип. Вероятно за тези неща става дума.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Thu Feb 02, 2017 12:27 pm

Това за ЕС не е вярно, ама хич. Цял семестър работих с бежанци и институции и нещата не стоят по този начин. Няма квотихза рефюджита и поради тази причина на оня смотан колониален остров са приели по-малко бежанци от България??? Заради това Calais е в това положение.

Бежанците могат да подадат молба за бежански статус само в една държава, първата в която попаднат и после следват месеци/ години чакане, докато те одобрят, през които не можеш да правиш нищо, освен да си бъркаш в носа и да чакаш. Няма никакъв free movement of refugees. Пък и до този момент в Европа само един атентат е извършен от бежанец.

Просто е ХИПЕР гнусно и лицемерно държави като Разединеното Кралство и САЩ да мрънкат при положение, че те не правят нищо.

За Майло и Кейтлин си троля. Но е факт, че Майло си играе твърде много с identities, които ебава.

Lyanna Stark
Adept

Post by Lyanna Stark » Thu Feb 02, 2017 12:53 pm

А, окей. Това за бежанците го бях чела някъде, но не намерих никакви източници или доказателства. Явно е измислица или недоразбиране. Значи остава само другата критика - че имигрантите, влезли законно или незаконно в една държава в ЕС, могат да се придвижат лесно в друга. Изгледах клипа и не разбрах дали точно това има предвид Майло. Нямаше нищо конкретно за това как ЕС води мюсюлмани във Великобритания, само обяснения защо това е лошо.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Thu Feb 02, 2017 1:14 pm

Мен ми е абсурдна обаче човек роден в Гърция с гръцки баща, отгледан в Англия се счита за авторитен по американска политика и щял да строи стената. Това да си два пъти имигрант и да протестираш имиграцията е шизофрения.

А това не знам как да го коментирам:

https://uk.finance.yahoo.com/video/west ... 43902.html

Лияна, разгледай документите на ЕК относно Dublin Regulation, там е описано.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Feb 02, 2017 1:31 pm

Малоумните леви активисти из американските университети обаче продължават да правят дебила Майло все по-популярен със своите истерични протести. Вече и най-големите почнаха да репортват неща като случилото се вчера - http://thehill.com/blogs/ballot-box/317 ... eak-out-on
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!