Ти сериозно ли го зададе този въпрос?
Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Moderator: Moridin
Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Ти сериозно ли го зададе този въпрос?
Тръмп е смешник. Просто го гласуваха защото избора беше или смешник или престъпната личност на Хибъри, директно отговорна за едни определени събития в Средния Изток.coldie wrote:Роланде, лявото в САЩ прекомерно мн се изтърка. Не те разбирам на теб какъв ти е проблема с Тръмп.
Тоест ако те питат, дали предпочиташ да ядеш лайно или да те застрелят.....
I bid my people follow and, like all good equations they follow. For full endowment of purpose they do submit. In turn, I am resigned to a role inhuman, impossible and unaccountable....
Това е някаква мантра, или да го кажа по български - глупости на търкалета.Arvandor wrote:Тръмп е смешник. Просто го гласуваха защото избора беше или смешник или престъпната личност на Хибъри, директно отговорна за едни определени събития в Средния Изток.coldie wrote:Роланде, лявото в САЩ прекомерно мн се изтърка. Не те разбирам на теб какъв ти е проблема с Тръмп.
Тоест ако те питат, дали предпочиташ да ядеш лайно или да те застрелят.....
Ако не разбираш проблема ми с Тръмп, не мисля, че някой може да ти помогне...
And you can't dance with a devil on your back...
Ние през годините може да сме си казвали лоши неща. Това е едно на ръка. Какъв ти е проблема с Тръмп? Да кажем, че е казал някои неща, които са малко ксенофобски, но ето го вече е президент и това клоето прави не е ксенофосбско а в защита на неговата държава.Roland wrote:Ако не разбираш проблема ми с Тръмп, не мисля, че някой може да ти помогне...
Това, което прави, е опит за тоталитаризъм, поставяне на основите на клептокрация, в която основните позиции в правителството са дадени на милионери с нулев опит, но агресивни анти-правителствени интереси. За една седмица изсипа десет executive orders, като нито една от тях не беше прегледана от легални специалисти, всички предизвикват сериозни проблеми и доведоха до конфликти с Мексико и Китай. НИТО ЕДНО от действията му не е в дори краткотраен интерес на държавата, какво остава дългосрочен.
А КОНКРЕТНО на мен какво ми е направил: освен дето ВСИЧКИ около него имат сериозна история на хомофобия, тази седмица очакваме нова заповед, която да легализира дискриминацията срещу LGBTQ хора от страна на правителството на базата на религиозни вярвания.
А КОНКРЕТНО на мен какво ми е направил: освен дето ВСИЧКИ около него имат сериозна история на хомофобия, тази седмица очакваме нова заповед, която да легализира дискриминацията срещу LGBTQ хора от страна на правителството на базата на религиозни вярвания.
Извинявай, забравих да добавя, че банът на мюсюлмани не включва нито една от страните, от които идват най-много терористи, защото Тръмп има бизнес отношения с тях.
Ами.... Всъщност това значи че нищо конкретно не ти е направил, просто се опасяваш че има вероятност да го направи. Това може и да стане, но докато не стане ясно че ще е така няма как да бъде подходящо като аргумент.Roland wrote:Това, което прави, е опит за тоталитаризъм, поставяне на основите на клептокрация, в която основните позиции в правителството са дадени на милионери с нулев опит, но агресивни анти-правителствени интереси. За една седмица изсипа десет executive orders, като нито една от тях не беше прегледана от легални специалисти, всички предизвикват сериозни проблеми и доведоха до конфликти с Мексико и Китай. НИТО ЕДНО от действията му не е в дори краткотраен интерес на държавата, какво остава дългосрочен.
I bid my people follow and, like all good equations they follow. For full endowment of purpose they do submit. In turn, I am resigned to a role inhuman, impossible and unaccountable....
Кайсиевия звяр е решил друго за това със заповедта, поне засега.
http://www.politico.com/story/2017/01/l ... ump-234417
Между другото, coldie, ИДИЛ се радват на мюсюлманския бан. За тях той е манна небесна "Казахме ли ви, че запада не струва и ви мрази, елате при нас!"
http://www.politico.com/story/2017/01/l ... ump-234417
Между другото, coldie, ИДИЛ се радват на мюсюлманския бан. За тях той е манна небесна "Казахме ли ви, че запада не струва и ви мрази, елате при нас!"
Слава Богу, бидейки човек с над средна интелигентност и живял повече от 10 години, мога да събера 2 и 2 без да изчакам някой да ми каже 4. Когато някой ти каже, че си враг и той ще те третира като такъв, няма нужда да чакаш да видиш дали ще го направи.Arvandor wrote:Ами.... Всъщност това значи че нищо конкретно не ти е направил, просто се опасяваш че има вероятност да го направи. Това може и да стане, но докато не стане ясно че ще е така няма как да бъде подходящо като аргумент.Roland wrote:Това, което прави, е опит за тоталитаризъм, поставяне на основите на клептокрация, в която основните позиции в правителството са дадени на милионери с нулев опит, но агресивни анти-правителствени интереси. За една седмица изсипа десет executive orders, като нито една от тях не беше прегледана от легални специалисти, всички предизвикват сериозни проблеми и доведоха до конфликти с Мексико и Китай. НИТО ЕДНО от действията му не е в дори краткотраен интерес на държавата, какво остава дългосрочен.
Ми надявам се някой да набие канчето на Китай, иначе не искам да се карам със съфорумци за такива неща, толкова далече от нас. Но политическите въпроси винаги водят до много разногласия, кавги, че и бой...Roland wrote:Това, което прави, е опит за тоталитаризъм, поставяне на основите на клептокрация, в която основните позиции в правителството са дадени на милионери с нулев опит, но агресивни анти-правителствени интереси. За една седмица изсипа десет executive orders, като нито една от тях не беше прегледана от легални специалисти, всички предизвикват сериозни проблеми и доведоха до конфликти с Мексико и Китай. НИТО ЕДНО от действията му не е в дори краткотраен интерес на държавата, какво остава дългосрочен.
Америка е финансово зависима от Китай. Конфликт с тях ще срине световната икономика.
Мен Банън ме озадачава? Твърди, че е крайно десен, после че е ленинист и тия противоречия ме карат да изпадна в интровертност на духа
Как така един ленинист ще е против абортите? Като точно заради Ленин, Русия е първата страна с легални аборти. Не може да си нео наци и ленинист едновременно.
Като заговорихме за Банън, няма ли как да се намери някой хомофоб да пребие Майло, щото тоя вече не се диша. Ся решил, че е евреин, ма е и католик? Не бил наци, не бил намсикоси, Спенсър му бил смешен.
Аре тия нещастници да решат кво са най-после...
Как така един ленинист ще е против абортите? Като точно заради Ленин, Русия е първата страна с легални аборти. Не може да си нео наци и ленинист едновременно.
Като заговорихме за Банън, няма ли как да се намери някой хомофоб да пребие Майло, щото тоя вече не се диша. Ся решил, че е евреин, ма е и католик? Не бил наци, не бил намсикоси, Спенсър му бил смешен.
Аре тия нещастници да решат кво са най-после...
Ами Майло е шоумен. Останалото му следва по default settings.