Ти сериозно ли го зададе този въпрос?
Moderator: Moridin
Тръмп е смешник. Просто го гласуваха защото избора беше или смешник или престъпната личност на Хибъри, директно отговорна за едни определени събития в Средния Изток.coldie wrote:Роланде, лявото в САЩ прекомерно мн се изтърка. Не те разбирам на теб какъв ти е проблема с Тръмп.
Това е някаква мантра, или да го кажа по български - глупости на търкалета.Arvandor wrote:Тръмп е смешник. Просто го гласуваха защото избора беше или смешник или престъпната личност на Хибъри, директно отговорна за едни определени събития в Средния Изток.coldie wrote:Роланде, лявото в САЩ прекомерно мн се изтърка. Не те разбирам на теб какъв ти е проблема с Тръмп.
Тоест ако те питат, дали предпочиташ да ядеш лайно или да те застрелят.....
Ние през годините може да сме си казвали лоши неща. Това е едно на ръка. Какъв ти е проблема с Тръмп? Да кажем, че е казал някои неща, които са малко ксенофобски, но ето го вече е президент и това клоето прави не е ксенофосбско а в защита на неговата държава.Roland wrote:Ако не разбираш проблема ми с Тръмп, не мисля, че някой може да ти помогне...
Ами.... Всъщност това значи че нищо конкретно не ти е направил, просто се опасяваш че има вероятност да го направи. Това може и да стане, но докато не стане ясно че ще е така няма как да бъде подходящо като аргумент.Roland wrote:Това, което прави, е опит за тоталитаризъм, поставяне на основите на клептокрация, в която основните позиции в правителството са дадени на милионери с нулев опит, но агресивни анти-правителствени интереси. За една седмица изсипа десет executive orders, като нито една от тях не беше прегледана от легални специалисти, всички предизвикват сериозни проблеми и доведоха до конфликти с Мексико и Китай. НИТО ЕДНО от действията му не е в дори краткотраен интерес на държавата, какво остава дългосрочен.
А КОНКРЕТНО на мен какво ми е направил: освен дето ВСИЧКИ около него имат сериозна история на хомофобия, тази седмица очакваме нова заповед, която да легализира дискриминацията срещу LGBTQ хора от страна на правителството на базата на религиозни вярвания.
Слава Богу, бидейки човек с над средна интелигентност и живял повече от 10 години, мога да събера 2 и 2 без да изчакам някой да ми каже 4. Когато някой ти каже, че си враг и той ще те третира като такъв, няма нужда да чакаш да видиш дали ще го направи.Arvandor wrote:Ами.... Всъщност това значи че нищо конкретно не ти е направил, просто се опасяваш че има вероятност да го направи. Това може и да стане, но докато не стане ясно че ще е така няма как да бъде подходящо като аргумент.Roland wrote:Това, което прави, е опит за тоталитаризъм, поставяне на основите на клептокрация, в която основните позиции в правителството са дадени на милионери с нулев опит, но агресивни анти-правителствени интереси. За една седмица изсипа десет executive orders, като нито една от тях не беше прегледана от легални специалисти, всички предизвикват сериозни проблеми и доведоха до конфликти с Мексико и Китай. НИТО ЕДНО от действията му не е в дори краткотраен интерес на държавата, какво остава дългосрочен.
А КОНКРЕТНО на мен какво ми е направил: освен дето ВСИЧКИ около него имат сериозна история на хомофобия, тази седмица очакваме нова заповед, която да легализира дискриминацията срещу LGBTQ хора от страна на правителството на базата на религиозни вярвания.
Ми надявам се някой да набие канчето на Китай, иначе не искам да се карам със съфорумци за такива неща, толкова далече от нас. Но политическите въпроси винаги водят до много разногласия, кавги, че и бой...Roland wrote:Това, което прави, е опит за тоталитаризъм, поставяне на основите на клептокрация, в която основните позиции в правителството са дадени на милионери с нулев опит, но агресивни анти-правителствени интереси. За една седмица изсипа десет executive orders, като нито една от тях не беше прегледана от легални специалисти, всички предизвикват сериозни проблеми и доведоха до конфликти с Мексико и Китай. НИТО ЕДНО от действията му не е в дори краткотраен интерес на държавата, какво остава дългосрочен.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests