Ако извадят разширения състав на Gotham City Sirens, по бройка ще се получи някъде колкото каста на Suicide Squad.със стегнат и сбит ансамбъл
На този етап не може да се прецени какъв мащаб търсят WB.
Moderator: Moridin
Ако извадят разширения състав на Gotham City Sirens, по бройка ще се получи някъде колкото каста на Suicide Squad.със стегнат и сбит ансамбъл
Язък за убавия дизайн на кораба. Сигурно е и най-хубавото във филма...tigermaster wrote:Абе, ако оставят Айер да си свърши работата, може и да е добре. На самоубийствения склад отдалеч му личеше, че е рязан, кърпен, прекрояван и снаждан дотолкова, че и да е имало някаква идея в началото, към финала имаме мешана салата.
Междувременно, най-после започнаха да излизат професионалните ревюта на "Passengers". Критиците са го разковали тотално и сега се чудя да злорадствам ли или да ми е гадно. Щеше ми се една оригинална високобюджетна фантастика да покаже, че може да изкарва пари, обаче това май няма да го бъде. Не и като е на сандвич между "Rogue One" и "Assassins Creed". Не и с ужасните ревюта, които изобщо не очаквах, доколкото и режисьора, и актьорите ги бива достатъчно.
Мен пък къде ме намеси?Litz wrote:@Yan, то във филма не е дългокосо, ама е падение. Това да си го сложиш във филма е все едпо да сложиш и Бийбър
Шаямалан е крайно подценяван режисьор. Глупавата маркетингова кампания на филмите му след "Шесто чувство" му донесе "лоша" репутация и нервите му в крайна сметка не издържаха. (все пак беше и доста млад)Litz wrote:Split на Шамададамян е с изненадващо добри отзиви? ВТФ?![]()
![]()
![]()
Това от Макавой ли е?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests