Ти коментира само него в крайна сметка, а аз писах някакви милиони други неща!alshu wrote: Така де, ма това "Забравил си го, вземи да си го припомниш!"
според мен мястото му е, когато наистина вземем да си доказваме разни работи, а тук аз не искам да доказвам.
fair enough!
в случай че мислиш, че си проспал - you know what to doЗа мен разциврянето е самоцел в UP, пък може и обективно да не е така или да съм проспал нещо.

Защо за таласъмите и за буболечката? Признавам, много отдавна съм ги гледала, ама са супер сладурски. Дано Дори на теб повече ти хареса, макар че изпитвам известни съмнения.Не съм и няма да гледал A Bug's Life, Monsters, Inc. (и продължения), Cars (и продължения), Brave и The Good Dinosaur.
Планирам да гледам Inside Out и Finding Dory.
Ех, ТИЯ ПРЕПРАТКИАко се навиеш за Scooby-Doo! Mystery Incorporated силно препоръчвам да си издириш 720p вариант с оригинален дублаж.
Не само че БГ дублажът е отврат (чувал съм и руския, той също), но преводът прескача огромна част от текста![]()
![]()
.
Друго предупреждение - сериалчето в голяма степен се гъбрака с оригиналните серии, а препратките са към по-съвременни филми на ужасите.
Най-новото Be Cool, Scooby-Doo! също прави нещо такова, но артът и анимацията са безумно по-евтини, а и няма overarc-ващи мистерии и сюжетни линии, което е най-ценното на Mystery Inc.

Хаха, ти май имаше такъв проблем и с бъзика с мърчъндайзинга в Херкулес. Явно те дразни лицемерието на големите студия!Лего филмът
Още, анти-корпоративните и анти-тоталитарните послания идват малко странно от филмче, което все пак е една голяма реклама.
П.П. Аз скоро трябва да прекръстя сигурно темата, но наистина нямам идея как да се казва, освен Дисни и ко