Разни
Re: Разни
Ти да не си единия от общо петимата човека в целия свят, които гледат Star Wars заради сюжета?
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- penzata
- Forsaken
Фак, разконспирира ме.Demandred wrote:Ти да не си единия от общо петимата човека в целия свят, които гледат Star Wars заради сюжета?
Всичко гледам (първо), заради сюжета. [Нека линчуването започне.

Thank you for acknowledging me as The One.

The hardest battles are fought in the mind.
Номинации оскар или списък на голямо количество филми, за които да не ти дреме:
http://www.imdb.com/oscars/nominations/?linkId=33718952
викаме за Hacksaw Ridge, останалото е прекинващ шит
http://www.imdb.com/oscars/nominations/?linkId=33718952
викаме за Hacksaw Ridge, останалото е прекинващ шит

- tigermaster
- Elder God
Егати, като гледам тоя списък, оставам с впечатлението, че буквално са нямали какво да номинират този път. В смисъл, "Кубо и двете струни" за специални ефекти, тийнейджърът от "Манчестър до морето" за поддържаща роля, "Първи контакт" в технически категории, в които разни телевизионни епизоди му скриват топката. Какъв дизайн, егати?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
La La Land
Как това недоразумение Дев Пател се е сдобило с номинация, по дяволите??? Тоя пич беше толкова безумно трагичен в Скинс, че единственото ми обяснение е, да има брат близнак, който да играе вместо него. Такова бездарие не се преодолява..

Как това недоразумение Дев Пател се е сдобило с номинация, по дяволите??? Тоя пич беше толкова безумно трагичен в Скинс, че единственото ми обяснение е, да има брат близнак, който да играе вместо него. Такова бездарие не се преодолява..
- tigermaster
- Elder God
"La La Land" си заслужи повечето номинации още в самото начало, особено за звуковото оформление. Много як филм, обаче "Камшичен удар" ми влезе по-добре.
А Дев Пател съм го гледал само в "Последният повелител на въздуха" и там беше един от тримата актьори, които показаха някакъв талант, обаче това се дължи по-скоро на факта, че останалите бяха пълна трагедия. Не мога да си го представя да изиграе Оскарова роля.
Иначе, кефя се, че "Манчестър до морето" има номинации в по-важните категории, понеже участвах в излизането му по родните екрани, пък и ми хареса повече, отколкото очаквах. Освен него, "La La Land" и "Първият контакт", само "Възражение по съвест" ми привлича вниманието - а "Първият контакт" за мен беше няма такова разочарование.
Миналогодишната селекция ми хареса повече.
А Дев Пател съм го гледал само в "Последният повелител на въздуха" и там беше един от тримата актьори, които показаха някакъв талант, обаче това се дължи по-скоро на факта, че останалите бяха пълна трагедия. Не мога да си го представя да изиграе Оскарова роля.
Иначе, кефя се, че "Манчестър до морето" има номинации в по-важните категории, понеже участвах в излизането му по родните екрани, пък и ми хареса повече, отколкото очаквах. Освен него, "La La Land" и "Първият контакт", само "Възражение по съвест" ми привлича вниманието - а "Първият контакт" за мен беше няма такова разочарование.
Миналогодишната селекция ми хареса повече.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- penzata
- Forsaken
Не съм гледал все още "Fences", ама освен за режисьор (как са допуснали този пропуск) има номинации в почти всички главни категории. Намирисва доста на политкорекност.
Иначе, това филмово недоразумение "The Lobster" с номинация за оригинален сценарий, ми идва в повече. В началната си част (тази с хотела), филмът наистина е добър, идейно и сценарно няма грешка, обаче след това директно рухва върху себе си и се превръща в крайно негледаемо нещо.
Иначе, това филмово недоразумение "The Lobster" с номинация за оригинален сценарий, ми идва в повече. В началната си част (тази с хотела), филмът наистина е добър, идейно и сценарно няма грешка, обаче след това директно рухва върху себе си и се превръща в крайно негледаемо нещо.
Ако Портман вземе Оскар ще повърна. Всеки друг ще е по-добре от нея.
За песните съм супер раздвоена, щото искам Лин да спечели, но искам и Ла Ла Ленд да вземе, като не съм сигурна, коя от двете номинирани песни ми харесва повече.
Но Дев Пател... още не мога да проумея как буквално най-бездарният актьор от Скинс стана най-успешен. Всъщност мога
За песните съм супер раздвоена, щото искам Лин да спечели, но искам и Ла Ла Ленд да вземе, като не съм сигурна, коя от двете номинирани песни ми харесва повече.
Но Дев Пател... още не мога да проумея как буквално най-бездарният актьор от Скинс стана най-успешен. Всъщност мога
Мхм, множко са му номинациите на Ла Ла Ленд, ама то няма и какво друго да номинират. Arrival e силен, но не е чак за няколко оскара (пък и се държи само на сценарии, актьорската игра там е чисто функционална без нито грам харизма).
Тази година имаше много добри пуканкови филми, но не чак толкова много оскарови претенденти, които да ми хванат окото.
Селекцията от 2015 може да измете пода с тазгодишните филми. Вземи тоя Whiplash, вземи тоя Birdman, вземи тоя Boyhood, вземи тоя Budapest Grand Hotel.
Тази година само стискам палци на Виго Мортенсен и съответно съжалявам, че Captain Fantastic не беше номиниран за сценарий и режисура.
Тази година имаше много добри пуканкови филми, но не чак толкова много оскарови претенденти, които да ми хванат окото.
Селекцията от 2015 може да измете пода с тазгодишните филми. Вземи тоя Whiplash, вземи тоя Birdman, вземи тоя Boyhood, вземи тоя Budapest Grand Hotel.
Тази година само стискам палци на Виго Мортенсен и съответно съжалявам, че Captain Fantastic не беше номиниран за сценарий и режисура.
There are no rules! I'm gonna get you!
- penzata
- Forsaken
Сейм хиър.Martix wrote: Тази година само стискам палци на Виго Мортенсен и съответно съжалявам, че Captain Fantastic не беше номиниран за сценарий и режисура.
Сценарият му определено е по-добър от номинираните за оригинален.
Има такива актьори като Виго Мортесен, Хоакин Финикс и Майкъл Шанън, на които каквито и награди да им дадеш, ще са малко.
Даниел Дей-Луис не го споменавам, защото на него си му ги дават.

Също не ми е ясно, защо "Midnight Special" е толкова подценяван филм и, още повече, защо никой не обръща внимание на Jeff Nichols.
- tigermaster
- Elder God
IMDb си затварят месидж бордовете в края на месеца.
Обичах да троля там - и така даже понаучих английски.
Обичах да троля там - и така даже понаучих английски.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог