Ама носталгията си е голямо нещо: това ми беше първата закупена видео касетка, с български непрофесионален дублаж, направен върху немски такъв. Яко е да слушаш дисниевите дживотинки да плямпат малко на дойч.
Естествено, че не.поне си пусна клипчетата, които ти линкнах на Херкулес
Всъщност не съм се интересувал.не си бях правила труда много много да се интересувам кои филми се водят "добри" и кои "слаби", но май Херкулес и от критиката не е някакъв твърде високо ценен
Е, тя е Пиксар, ама си влиза в категорията Дисни принцеса със замах. Потърси само в интернет "дисни принцеси"Litz wrote:Мерида не се брои щото е Пиксар. При тях Барби в Той Стори изглежда по-човешки от принцесите на Дисни. Даже като я правиха Дисни принцеса и бяха направили с цици, тънка талия, женствена рокля и по-меки черти, но населението писна и я върнаха в оригинален вариант.
Мисълта ми е, че Дисни могат и са го правили.Ако можеш да създадеш трима арни мъжероци, дето не си приличат, начи можеш да създадеш и три ебателни жени, които да не се клонинги една на друг
Не знам дали "Робин Худ" е бил първият филм без участието на Дисни, обаче той е бил първият, който Уолт е искал да заснеме с антропоморфни животни. Още навремето е искал да направи филм за "Райнарт Лисицата" (легенда от нидерландската средновековна литература), но сам е осъзнавал, че това е много "нетипичен" герой и се е отказал (най-вече и, заради това, че сами могат да си "бият шута", ако направят филма с животни). През годините са променяли няколко пъти концепцията му, докато накрая не са омешали легендата за Райнарт с тази за Робин Худ. Но като цяло продукцията на целия филм се проточва страшно дълго и голяма част от иновативните неща, които са искали да вкарат в него ги няма (например, искали са да "експериментират" с животните, а не да следват клишираната концепция: Вълк = Лош).Killua wrote: Бтв той ли беше първият филм, в който Уолт Дисни е нямал никакво участие?
Винаги го употребявате този израз неправилно.Ето затова казвам, че говориш наизуст ;р
Първо.Рапунци не е флоп, но не е и...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests