Абсурдистан: Възраждането
Moderator: Moridin
Re: Абсурдистан: Възраждането
Предпочиташ Тъпакачанов да е трети ли?
Мен ме смущават повече тия 9,5% "не подкрепям никого" в тази възрастова група.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Трайчо ;рMatrim wrote:Предпочиташ Тъпакачанов да е трети ли?Мен ме смущават повече тия 9,5% "не подкрепям никого" в тази възрастова група.
Това са манипулативни статистики, замисляш ли се изобщо, как може да се изкара такава статистика?!Litz wrote:nope.jpg
Колди, ето ти ги по възрастови групи. За кого са гласували бабите и дядовците най-много? БСП. Мислиш ли, че на бабичките им пука кой е кандидата на БСП? Не.
А възрастовата група 18-30 е потрес. Марешки трети?![]()
![]()
Да им пикая на дипломатите. Какво ме грее дипломащината им? Предпочитам директен човек. Аман от политическо нишоговорене,Litz wrote:Калфин, при все партийната му принадлежност е в пъти по-доказан дипломат от генерала.
Някой ще го банне ли тоя?
Самият Радев току що каза, че основният им вот е от БСП електората? Ти малоумен ли си?

Самият Радев току що каза, че основният им вот е от БСП електората? Ти малоумен ли си?
Кажете ми кой политик би казал! :
"Срещах се с хора, някои от тях ми казаха - ще гласувам с отвращение, но за вас"....
Айде....?!
"Срещах се с хора, някои от тях ми казаха - ще гласувам с отвращение, но за вас"....
Айде....?!
Стана въпрос за вота на червените баби - е вота за Каракачанов от там. На неориентираните, на ниско интелигентните, на тези които не виждаш какъв кух каторженик манипулатор е.Matrim wrote:Предпочиташ Тъпакачанов да е трети ли?Мен ме смущават повече тия 9,5% "не подкрепям никого" в тази възрастова група.
Радев е за теокрация, баце. Ти зле ли си?
- ProxyFantasy
- Paragon
Такива конспиратори са ми ясни. Едно обаче не ми е много на място. Всякаква информация, която ти се доставя е фалшива, тогава къде е истинската? Има ли някакъв източник, който смяташ за реален и надежден? Имам чувството, че го правиш на база на изключването - не са казали, че децата в Китай са мутанти - то това непременно е така?
Щеше да ти е ясно как се събира тази информация, ако имаше някаква представа от статистика и социология. Това, че не разбираш нещо, хич не означава, че то е "фалшифизирано" и "подменено". Изобщо не знам колко трябва да си изолиран от света, за да правиш такива изводи, на база глупости.
Щеше да ти е ясно как се събира тази информация, ако имаше някаква представа от статистика и социология. Това, че не разбираш нещо, хич не означава, че то е "фалшифизирано" и "подменено". Изобщо не знам колко трябва да си изолиран от света, за да правиш такива изводи, на база глупости.
- ProxyFantasy
- Paragon
Колко години са нужни в Германия, за да получи човек гражданство?Litz wrote:Радев е за теокрация, баце. Ти зле ли си?
8, 6 ако имаш висшеProxyFantasy wrote:Колко години са нужни в Германия, за да получи човек гражданство?Litz wrote:Радев е за теокрация, баце. Ти зле ли си?

- ProxyFantasy
- Paragon
Обмислям да стана бежанец и да бягам за там, когато тук обяват първия кръстоносен поход срещу циганите/бежанците или решат, че западното влияние е вредно и си спретнат руская диктатурка.Litz wrote:8, 6 ако имаш висшеProxyFantasy wrote:Колко години са нужни в Германия, за да получи човек гражданство?Litz wrote:Радев е за теокрация, баце. Ти зле ли си?
Валери Симеонов е заприличал на Ердоган, което е много непатриотично.
Иначе референдумът няма да мине, което доста ме радва.
Иначе референдумът няма да мине, което доста ме радва.
Аз седя и се чудя изобщо да ходим ли да гласуваме или да не ходим. Имаме още 4 часа да помислим.
Ако референдума се проваля засега, няма да пускам бюлетина с не-та. Трайчо загуби, така че за мен тея избори приключиха - от останалите и на онче-бонче да ги бяха броили, пак щеше да е все тая.
едит: Прегледах резултатите до момента. Отивам за манатарки. Фък дис шит.
Ако референдума се проваля засега, няма да пускам бюлетина с не-та. Трайчо загуби, така че за мен тея избори приключиха - от останалите и на онче-бонче да ги бяха броили, пак щеше да е все тая.
едит: Прегледах резултатите до момента. Отивам за манатарки. Фък дис шит.
Ако не се провали референдума, ще стане като с брекзита. Най-търсеното нещо в Гугъл ще е "Какво означава мажоритарна система?"
Смисъл на тия мажоритарни избори двамата първи са събрали по-малко от 50 процента от целия вот и как оня без косата, а очевидно и без мозъка е решил, че това е добра идея не знам.
Смисъл на тия мажоритарни избори двамата първи са събрали по-малко от 50 процента от целия вот и как оня без косата, а очевидно и без мозъка е решил, че това е добра идея не знам.