Официалният Supernatural топик
Re: Официалният Supernatural топик
Новият сезон почна и аз си го гледам. Бях забравила колко е хубав Дийн за известно време и сега пак се хипнотизирам с него. Как така е възможен, тоя младеж???
Он не е ли по-дрът от тебе?
Аз още не моа се насила да изгледам финалните 2 епизода на 10 сезона. Майката на Краули е дъ най-лошото нещо (и тотално преебаха великолепния Краули, дето дори Марк Шепърд не може да си спаси героя). И цялата драма, около на дийн белега, дотолкова засмърдя, че на моменти ми се струваше, че Джаред го е срам да го играе толкова притеснен за брат си и да срича подобни безумия.
А, да и някак между другото затриха великолепието, което е
Аз още не моа се насила да изгледам финалните 2 епизода на 10 сезона. Майката на Краули е дъ най-лошото нещо (и тотално преебаха великолепния Краули, дето дори Марк Шепърд не може да си спаси героя). И цялата драма, около на дийн белега, дотолкова засмърдя, че на моменти ми се струваше, че Джаред го е срам да го играе толкова притеснен за брат си и да срича подобни безумия.
А, да и някак между другото затриха великолепието, което е
- Spoiler: show
Да, Каин беше особено глориъс и аз също бих го гледала малко повече. Абе прочети някъде кво става в последните два епизода и скачай на 11ти сезон, щото всъщност е учудващо добър. А 12ти досега изглежда като завръщане към доброто старо време - познато зло, в последния епизод гониха призрак... Баси откога не бяха ходили да "helping people, hunting things".
А младежа е 2.5 години по-голям от мен, ма с тая физиономия никога няма да остарее и да заприлича на чичко. Другият младеж пък е по-малък от мен... Той тоя сезон пак е хубав - май се обръсна и затова.
А младежа е 2.5 години по-голям от мен, ма с тая физиономия никога няма да остарее и да заприлича на чичко. Другият младеж пък е по-малък от мен... Той тоя сезон пак е хубав - май се обръсна и затова.
Аз нещо нямам желание дa гледам последните сезони в близките няколко години или евър, освен някой отделен препоръчан епизод. Оляха се.
who's your daddy
who's your daddy

- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Да, Сам изведнъж и неочаквано се е разхубавил този сезон. А Дийн е остарял, много му личи 
За сюжета - ужас е, но кой пък му обръща внимание вече? От друга страна, от много време не съм стискала така палци за претрепването на някой персонаж, жалко, че не се случи

За сюжета - ужас е, но кой пък му обръща внимание вече? От друга страна, от много време не съм стискала така палци за претрепването на някой персонаж, жалко, че не се случи

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- tigermaster
- Elder God
А някой загледа ли новото нещо на Ерик Крипке? "Timeless"?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

- Attachments
-
- supernaturalparty.jpg (61.18 KiB) Viewed 5475 times
shadow dance nikoga ne luje
Абе с бръчките около очите почва да ми навява асоциации с Мадс Микелсен. Приятни асоциации, сиреч.Ghibli wrote:А Дийн е остарял, много му личи

И така е много хубав мъж, просто ненам как се е напънала мамка му да го роди такъв.
А разхубавяването на Сам не се дължи на липсата на брада - сега проверих, по-обрасъл отвсякога е. Ама някак лицето му не е изпито като в предишния сезон.
Абе и двамата са да ги изпапаш направо!
Ники, има и яки неща все още:
https://www.youtube.com/watch?v=inzB9SORTT0
Не мога да спра да се хиля на това.

Мъча 11 сезон, доста е зле, с тая дъ даркнес реално нищо не се е променило - поредната дъ бигест опасност, която само тия двама лешпера могат да оправят, единствената разлика е, че Сам иска да спасява хора, ама всичките. Иначе кастиел е болен и рая не му се кефи, краули прави каквото краули прави, майка му е досадна, дийн го тресе ангст на поразия, но май са намалили емо периодите и на двамата братя, опитват се да спасяват положението с единични епизоди, дето да са си сами за себе си, ама то и там скука. Стагнацията е невъобразима обаче.
Оф, а да знаеш 12ти сезон колко е зле... Въпреки че продължавам да го гледам - бях го оставила да се понатрупа и го опуках в един момент, като ми залипсваха братята. Братята ми залипсват периодично.
Аз бях дотука. 10 сезона плюс 5-6 епизода мисля са ми достатъчни от който и да било сериал. Колкото и очарователни да са актьорите, то скуката в крайна сметка идва нанагорно.