Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Moderator: Moridin
Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска.
And you can't dance with a devil on your back...
Има един неоспорим факт, мейнстрийм медиите са зад КК, до абсурдна степен. На последният дебат. В проучването хаха на СНН, КК погромила Дони с около 60% на 32%.The Dragon wrote:За изнасилване намерих един lawsuit който обвинителката не може да реши дали да го пусне или не вече трети път. Къде са другите? Ако имаше нещо истинско там NYtimes отдавна да са го брейкнали.Roland wrote:Драгъна се поизложи малко. Тръмп е под съд за изнасилване, и не от една жена, кво остава за обвинения...
За какво говорим...
О да, абсурдно е, че медиите не са на страната на човек казал "Бих чукал дъщеря си", "Ваксините предизвикват аутизъм", "Кадафи е готин пич" Глобалното затопляне е измислица на Китай"
Добрите хора искат да чукат децата си, така ли, coldie?
- tigermaster
- Elder God
Колди е адетватно адекватен отново, като гледам...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- The Dragon
- Elder God
Всички медии с качествена разследваща журналистика в момента са официално анти-Тръмп и нейлването на Тръмп за изнасилване е пулицър качество материал. И може би веднъж на век тип уотъргейстки момент - ако guardian/nytimes/newyorker/wapost и кампанията на Хилари не са намерили достатъчно материал за атака в описаните в статията инциденти - а бих заложил немалко пари, че са гледали дълбоко - ще кажа така - ако в следващите 3 седмици не излезне в някоя от истинските медии(а не нещата които четеш) сериозен разследващ материал е по вероятно изнасилванията да не са се случили.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Или са се случили и са потънали в забвение.
Ouchie:
http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... eturn-data

Ouchie:
http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... eturn-data

Цялото медийно воинство е впрегнато да компрометира Тръмп. По ССН, се излъчават материали от изказвания на Тръмп, в които от избрано изказване на Тръмп, са отрязани определени думи, с целта смисъла да се обърне на 180 градуса.Litz wrote:О да, абсурдно е, че медиите не са на страната на човек казал "Бих чукал дъщеря си", "Ваксините предизвикват аутизъм", "Кадафи е готин пич" Глобалното затопляне е измислица на Китай"
Кадафи го ликвидираха, когато се зае с проекта, за обезпечаване на парите със злато.Litz wrote:О да, абсурдно е, че медиите не са на страната на човек казал "Бих чукал дъщеря си", "Ваксините предизвикват аутизъм", "Кадафи е готин пич" Глобалното затопляне е измислица на Китай"
Това за чукането не децата си, това е долна истерична измислица.
И моля ти се не ми говори за медии. Мейнстрийм медиите са купени и продадени от много години.Litz wrote:О да, абсурдно е, че медиите не са на страната на човек казал "Бих чукал дъщеря си", "Ваксините предизвикват аутизъм", "Кадафи е готин пич" Глобалното затопляне е измислица на Китай"
@coldie
Научи се да си редактираш мненията, вместо да пускаш некохерентни бълвочи в 3 поста поред с един и същ цитат в тях.
Научи се да си редактираш мненията, вместо да пускаш некохерентни бълвочи в 3 поста поред с един и същ цитат в тях.
Добре, извинявай, защо ми се струва, че неминуемо спор по някаква тема накрая преминава в лично отношение? Не е хубаво така, според мен...Amelia wrote:@coldie
CNN такива шашми правят, чудя се как хората още ги приемат за някаква сериозна медия. Не просто демагогия а обикновени фалшификации.
Доналд казал, че е трябвало американските части в Сирия да не бъдат изтегляни, ссн реже и пише Доналд казал, че е трябвало да бъдат изтеглени. И сега го разгледах този откровен парцал, то всяка втора статтия е с таг Тръмп.
Оти не давате да се имбедват видеа, а?
Се тая - тръмп млати мексиканци:
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/axD5A9D_460sv.mp4
А може и началните ми стъпки в дивия наркоманизъм да си казват думата, ма ми се чини, че coldie не приказва само колко да си продуха чакрите.
Се тая - тръмп млати мексиканци:
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/axD5A9D_460sv.mp4
А може и началните ми стъпки в дивия наркоманизъм да си казват думата, ма ми се чини, че coldie не приказва само колко да си продуха чакрите.
https://m.youtube.com/watch?v=oHY7vKk-IA8
Хилари не става за президент, щото слушала Бионсе
Ся и според мен слушането на Бионсе е проява на лош вкус, ма лошият музикален вкус няма нищо общо с квалификацията на един човек. И Тръмп е покрепен от оная грешка на природата Кид Рок, така че?
Хилари не става за президент, щото слушала Бионсе

Ся и според мен слушането на Бионсе е проява на лош вкус, ма лошият музикален вкус няма нищо общо с квалификацията на един човек. И Тръмп е покрепен от оная грешка на природата Кид Рок, така че?
I'm sorry, you were saying?coldie wrote:Това за чукането не децата си, това е долна истерична измислица.
https://m.youtube.com/watch?v=diMp241gAcw
Можеш да плямпотиш колкото си искаш за "Килъри" (да ти имам и долнопробието, честно), но ВСИЧКО, което конспиративните ти теории бълват, е предположение. На Тръмп изцепките са документиран факт.
And you can't dance with a devil on your back...