Upcoming Movies, Part III
Moderator: Moridin
Re: Upcoming Movies, Part III
Е момченцето е ноубади гивс а фак един вид. Блум, Деп и Ръш ш'са на едно място. Тримата останали живи легендарни капитани в тая поредица. Бардем май е научил най-после английския, освен това изглежда идейно. Въобще той и целият му екипаж са най-доброто от на барбоса скелетите и на джоунс рибоците в едно. Очаквам да е бесен фенсървиз, който наистина да е некоя класа над 4-ката, а па ако вземе, че е на нивото на първите 3 филма, я ш'си скинем поне едно копче на ризата от кеф.
Няма ги Пинтел и Рагети. Иначе Кая е яка мацка с безумно красиви очи. Щото ся Найтли има къде къду по-груби черти от Орландо Блум, то при нея криви зъби, обратна захапка, супер кокалеста е и няма задник, което сигурно не е случайно де. Но е крива. Докато Кая Скоделарио е разкошна и 14 годишното ми аз беше влюбено в нея.
Е они не са капитанье. За кво да ги има. Деп е достатъчен комик рилийф. Иначе у първия пират ми се чинеше, че найтли всъщност има задник, ама може и да е било от полата и кви са ѝ широки кокалете в таза. Но нямам против мацката. Тая новата въобще не я знам, а и не ми дреме. Искам си епични морски фентъзи баталии. И най ми е интересно какво ще направят с на Блум персонажа. Чакам си го тва от финала на третия филм.
- tigermaster
- Elder God
Не знам, на мен тийзърчето ми хареса бая. Искам четвъртият филм да бъде напълно забравен, събитията в него да не се споменават изобщо и, в крайна сметка, екипът на петия да се престори, че изобщо не е съществувал.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Е това момченцето от тийзъра е
- Spoiler: show
И що спойлер
, това хем е очевидно, хем е част от официалната информация?
Както и да е, ако успеят да дестилират само забавните части от първите три филма, ще се получи добре, но това предполагам е в сферата на фантазиите.

Както и да е, ако успеят да дестилират само забавните части от първите три филма, ще се получи добре, но това предполагам е в сферата на фантазиите.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
Което няма нищо общо със самия Уил. Даже това във филма ще им е втората среща евър, ако пичагата е на 20. Иначе тая Кая е пиче, нещо като ебателна версия на Лорде. Убачи много се съмнявам въобще да стане дума за кое да е събитие от четвъртия филм. Макар Деп и Ръш да имаха доста сцени заедно. Тва ще си е директно продължение на 3-ката сигурно. Пък и е някак яко, че идва 10 години след сцената подир надписите ѝ.Litz wrote:Е това момченцето от тийзъра е
- Spoiler: show
Новите нюанси изглеждат по-задръстени и фемили френдли от простотиите на розамунде пюлхер
https://www.youtube.com/watch?v=n6BVyk7hty8
https://www.youtube.com/watch?v=n6BVyk7hty8
Доколкото знам, книгите са затова как той се научава, че бдсм съкс и се обръща към ванилията. Та с това и тонът се променя.
ако е истинаLitz wrote:Доколкото знам, книгите са затова как той се научава, че бдсм съкс и се обръща към ванилията. Та с това и тонът се променя.

в първия поне имаше малко срамен косъм, пък и беше смешен сякаш гледаш селска двойка от младост, която смята, че знае за ко става дума в бдсм-а, но са прости галоши и накрая се си посиняват окото, минус тоя забавен елемент тва ептем вече няма да става за гледане
ммм, в това вече хептен нищо няма да има интересно...
Нищо, аз пак ще си резервирам за 14 февруари за три последователни прожекции! сакън да не изпусна нещо!
Кавърът много повече ме кефи от оригинала бтв (Крейзи ин лав)
Нищо, аз пак ще си резервирам за 14 февруари за три последователни прожекции! сакън да не изпусна нещо!
Кавърът много повече ме кефи от оригинала бтв (Крейзи ин лав)
shadow dance nikoga ne luje
@Killua, кво? За ко са ти 3 последователни прожекции?
Да се насладя максимално на всяка сцена и да си заема тъкмо цялата вечер: от 6 до 8, от 8 до 10 и от 10 до 12!
бтв то шегата настрана, ама съм убедена, че ще са фул наистина салоните тогава!
Аз иначе съм чела първата книга и смело мога да заявя, че всъщност филмът се е справил много по-добре, но с такъв първоизточник, толкова! За втория вече няма да имам база за сравнение, но от трейлъра изглежда на (скучен) трилър, къде отидоха романтиката и въжетата??

бтв то шегата настрана, ама съм убедена, че ще са фул наистина салоните тогава!
Аз иначе съм чела първата книга и смело мога да заявя, че всъщност филмът се е справил много по-добре, но с такъв първоизточник, толкова! За втория вече няма да имам база за сравнение, но от трейлъра изглежда на (скучен) трилър, къде отидоха романтиката и въжетата??
shadow dance nikoga ne luje
Логан изглежда някво умряло? Особено с най-омразния ми кавър на NIИ.
Логан може да изглежда както си иска, но Патрик Стюарт и Хю Джакмън изглеждат феноменално.
Не очаквах такова нещо от супергеройски филм и сега съм заинтригуван.
Не очаквах такова нещо от супергеройски филм и сега съм заинтригуван.
There are no rules! I'm gonna get you!