Абсурдистан: Възраждането
Moderator: Moridin
Re: Абсурдистан: Възраждането
http://www.monitor.bg/a/view/37380-%D0% ... %B8%D1%8F/
Ииии Абсурдистан си показва, че е Абсурдистан. На мен ми стана лошо от запис, в който детенце се моли да го изчакат, а някакво изчадие се чува как го млати и отправя закани към живота му. Травмиращо е. Надявам се въпросната възпитателка да изпита всичкото страдание на тоя свят, но пак ще й е малко.
Кво се случва по дяволите?
Ииии Абсурдистан си показва, че е Абсурдистан. На мен ми стана лошо от запис, в който детенце се моли да го изчакат, а някакво изчадие се чува как го млати и отправя закани към живота му. Травмиращо е. Надявам се въпросната възпитателка да изпита всичкото страдание на тоя свят, но пак ще й е малко.
Кво се случва по дяволите?
- Вашта леля
- Scholar
Още има такива домове, които минават под радара...
По-сериозният проблем е, че това е Център за настаняване от семеен тип, а не Дом за деца лишени от родителска грижа, примерно. Т.е. част е от процеса на деинституционализация, при който децата се извеждат от не особено читавите институции и се настаняват на място, където ще ги отглеждат в среда близка до семейната (на теория малко на брой деца, индивидуален подход и т.н.) и в много по-добри условия...Вашта леля wrote:Още има такива домове, които минават под радара...
Мизерия.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Аз гледах интервюто на въпросната възпитателка с вишу (неини думи) и нема толкова противно същество. И вика "Той си беше насинен.
Тия дето са правили проверка също са неадекватни.

Тия дето са правили проверка също са неадекватни.
- The Dragon
- Elder God
Ако искате да загубите вяра в човечеството
http://dnes.dir.bg/news/ubiystvo-mvr-st ... 64314?nt=4 - четете коментарите.
18 годишно момиче от Стара Загора заклало някакъв тип който тя твърди, че я изнасилил. Коментарите са от типа - ама тя какво е търсила в тях като той бил на 62, а тя на 18. Ебати ...
http://dnes.dir.bg/news/ubiystvo-mvr-st ... 64314?nt=4 - четете коментарите.
18 годишно момиче от Стара Загора заклало някакъв тип който тя твърди, че я изнасилил. Коментарите са от типа - ама тя какво е търсила в тях като той бил на 62, а тя на 18. Ебати ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Заебахме я тая тема по разбираеми причини: потокът на абсурдите просто е такъв, че Шефът трябва да назначи човек, който да пише тук денонощно.
Но все пак мисля, че мога да бъмпна с Приключенията на семейство Паси в двора на крал Мсвати III.
https://www.facebook.com/gergana.passy. ... nref=story
Постът на Гергана Паси е публичен и достъпен за всички. А аз няма да ви разказвам за Свазиленд, щото сте грамотни хора и можете сами да си намерите информация. И съм на едно мигване от амока, да ви кажа честно. Пайте се.
И коментарът на Соломон Паси:
Но все пак мисля, че мога да бъмпна с Приключенията на семейство Паси в двора на крал Мсвати III.
https://www.facebook.com/gergana.passy. ... nref=story
Постът на Гергана Паси е публичен и достъпен за всички. А аз няма да ви разказвам за Свазиленд, щото сте грамотни хора и можете сами да си намерите информация. И съм на едно мигване от амока, да ви кажа честно. Пайте се.

И коментарът на Соломон Паси:
Сбогом, жесток свят.Кралят е много уважаван мислител, лидер и стратег. ООН, ЮНЕСКО, ЕС могат много да помогнат за засушаването в Африка. Поискахме подкрепа за Ирина Бокова в ООН.
Ох, няма ли да се приключва вече с тая Бокова, че съм на път да изключа Валерий от Фейсбук фийд-а си?
А иначе работех с един свазиландец в Staples и той хич не обичаше да говори за Свазиландия, та така и не получих лична перспектива за тая страна, освен че е доста по-добре от Сомалия. Но то почти навсякъде е доста по-добре от Сомалия. Та ще си остана и аз със знанието за СПИН-а и туберколозата, дето морят местното население.
Иначе, Марфе, то ние като цяло имаме опит с апологетиката на разни диктатори... Сега остава политиците ни да стоплят, че подобни прояви не са окей в социалните мрежи на 21ви век.
А иначе работех с един свазиландец в Staples и той хич не обичаше да говори за Свазиландия, та така и не получих лична перспектива за тая страна, освен че е доста по-добре от Сомалия. Но то почти навсякъде е доста по-добре от Сомалия. Та ще си остана и аз със знанието за СПИН-а и туберколозата, дето морят местното население.
Иначе, Марфе, то ние като цяло имаме опит с апологетиката на разни диктатори... Сега остава политиците ни да стоплят, че подобни прояви не са окей в социалните мрежи на 21ви век.
Аз го изключих, на път съм да го блокирам.
http://dnes.dir.bg/news/shofyor-yordank ... s-23629565
Шофьор на автобус, отказал да спусне рампата на пътник в инвалидна количка.. И човекът лазил, за да се качи. Първо, шофьорът е плазмодий некав и второ никой ли от пътниците не можа да направи това елементарно усилие да спусне рампата??? Коментарите в дир.бг ме плашат.
Шофьор на автобус, отказал да спусне рампата на пътник в инвалидна количка.. И човекът лазил, за да се качи. Първо, шофьорът е плазмодий некав и второ никой ли от пътниците не можа да направи това елементарно усилие да спусне рампата??? Коментарите в дир.бг ме плашат.
Пичове, аз знам, че всички много ни вълнува кой ще е президент на САЩ, ама с нашето балканско СССРАЩ какво се случва в момента? Направих опит да видя какви са кандидатите за президент, за да реша за кого да гласувам. Попаднах на някакъв списък, уж, но имам чувството, че тея от Дневник са се объркали и всъщност са писали за кастинга на новия ВИП Брадър:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/09/ ... rezidenti/
В смисъл, само Анита Мейзер трябва да турят и ще е ебати сезона!!!!
Кво става, бе???
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/09/ ... rezidenti/
В смисъл, само Анита Мейзер трябва да турят и ще е ебати сезона!!!!
Кво става, бе???

Е тва са кандидатите, то всеки може да е, от тия светльо ше спечели неколко пияни гласа фор дъ лолз, марешки ще си осигури тия на работниците си и няколкото манафа, дето зареждат от него евтино, разредено гориво и тва ще е от тая сган. Така или иначе повечето бюлетини ще са надраскани с курове и ташаци от тотали хетеро българският злободневен мейъл.
Реално ще е кеч между Татяна Дончева, Орешарски, ако Герб най-после са се спрели на произволен колхозник да е техният кандидат, но сигурно ще го направят 20 мин преди самите избори, оти хората са прости и ще гласуват дори за цвекло, стига да е подкрепено от боко и кво друго остана - Ивайло Калфин майче го спрягат. Т.е. шит шоу като всеки път.

Реално ще е кеч между Татяна Дончева, Орешарски, ако Герб най-после са се спрели на произволен колхозник да е техният кандидат, но сигурно ще го направят 20 мин преди самите избори, оти хората са прости и ще гласуват дори за цвекло, стига да е подкрепено от боко и кво друго остана - Ивайло Калфин майче го спрягат. Т.е. шит шоу като всеки път.
Струва ти се, че е като всеки път, щото е пълно с познати физиономии. Принадлежащи на политически трупове и мафиоти-суперстарс. А на мен ми прилича на зомби апокалипсис по същата тази причина.
И кога Абсурдистан е преставал да бъде Зомбиленд, че не помня?
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
Е, ОМГ, по-зле от тоя лайнъп (пън абсолютно интендед) не сме имали в пост-комунистическата си история.
Е, да, то тука алтернативи нема. Единственото, дето я мом да направя е и язе да се метам като кандидат, а платформата ми ше е, че ше наеба дъщерите на всите българи качествено. Т.е. глас за трубадуря е глас за оргазма. Аз в некви редки мигове на нетъпотия съм си мислел кво мога да направя, че да променя някак си ситуацията в българия и стигнах до заключението "Нищо". Протестите се оказаха крах, да си фейсбук/форумен революционер е тъпанарщина и само дразни. От сем. Сопрано нищо не успях да науча как да си външен и да таковаш майката на мафията.
А кандидатстващите са точно толкова зле колко всеки път. Утайки, "бизнесмени" и поставени от рандъм партия фиктивни личица.
А кандидатстващите са точно толкова зле колко всеки път. Утайки, "бизнесмени" и поставени от рандъм партия фиктивни личица.