Amelia wrote:
Иначе аз пък преди седмица и нещо си отрязах кечето... ...До кръста беше стигнало, едно гъсто къдраво такова

Moderator: Moridin
Amelia wrote:
Иначе аз пък преди седмица и нещо си отрязах кечето... ...До кръста беше стигнало, едно гъсто къдраво такова
Чистачката решава това много красивоAmelia wrote:https://www.facebook.com/uniladmag/vide ... 581385154/
Мда. @AlDim счита, че тази магия се дължи на gnomes, които живеят в къщи и вършат всичкото това през нощта или докато сме на работа. Аз затова му викам Сашко от Маджикландия на него. Понеже и на мен ми писна като на тая девойка от клипа, но пък за сметка на това все още не искам да изхвърля Сашко или да потъна в холната масичка, засега съм пенсионирала gnomes и у нас е кочина. Но пък живеем в мир.
Десетметровите са бая стабилни (на Дока съм ползвал). Опъваш си я и нямаш грижи; магнитът е пушка. Не се криви, не се огъва. За по-големи разстояния - го правиш на части; винаги се намира, къде да чопнеш магнитчето или да заглавиш кукичката. Сега, вече зависи какво точно (като дължина) искаш да мериш.трубадур wrote:Ба, лазерна, нашата е лепена с тиксо и е мега да отидеш с нея, докато обясняваш на човешка, що ще го джобих иляди лефовеНо може и да инвестирам за себе си в крайна сметка, но ако това отпадне - нещо трикове и похвати как да не съм безобразно лейм, докато взимам размер?
Рулеткаджия рулззз.трубадур wrote:То са външни глупости предимно (магнит? какво е магнит? how do they work? - нема с други думи). И са стени - неравни, с изпъкналости, избили шпилки, огради, какви ли не шитни. Т.е. често няма метал, дори да имах магнит на върха пак нямаше да помага, имам проблем, ако трябва да меря висока стена вертикално и няма къде да забия и да подпра. Или долна част на рамки без да имам стълба и са малко на очо нещата - чудя се има ли въобще трикове за такива ситуации или ще съм нууб рулетаджия тил ди енд ъф тайм.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest