Inferno Cop ep. 1-13 - първото аниме на Trigger и реших най-накрая да го наваксам (то пък щото е много дълго и трудно за наваксване

).
Нискобюджетен боклук пълен с просташки хумор. Тя и целта е била точно такава. Абсолютно произволен сюжет (ако въобще има такъв), който през цялото време пародира други заглавия, неадекватни герои, почти пълна липса на анимация, всички роли се изпълняват от едно сею.
В интерес на истината доста от шегичките са успешни (особено ми харесаха Ace Attorney и Wacky Races + Speed Racer скечовете), а и препратките са на място, но целият проект е правен по-скоро за лично удоволствие на авторите, отколкото за зрителите.
Докато следях Ninja Slayer From Animation, което е още от същото, но много по-рафинирано, по-анимирано, с по-сложен свят и по-добре замислени и изпълнени гегове, най-досадното в коментарите за него бяха постоянните оплаквания "Къв е този шит? Искам още Inferno Cop епизоди, то беше много по-добро!" и това по N пъти в темата за абсолютно всеки епизод.
Ето сега знам, че с право съм ги мразил тези типове, защото на ниво странен хумор, простащина и препратки към филми и игри Нинджата е класи над Ченгето.
В крайна сметка любопитно култово заглавия, а и без него нямаше да го има Ninja Slayer From Animation, но реално погледнато е тест и страничен продукт от организирането на студиото (по-скоро отпадък

).
Detective Conan ep. 822-823 - в мангата арката не е лоша, но това тук беше доста зле нарисувано, анимирано, изиграно и въобще режисирано.
Имах чувството, че гледам някой от anime original епизодите, които обикновено ги претупват.
Не ми харесва накъде отиват нещата. Дано нататък се стегнат малко поне епизодите, които да по сорса.