A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
Re: A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
Е ква е идеята на Таргариените да са измрели като ся всеки е скрит Таргариен? Пък и Ерис специално е бил супер фиксиран в инцеста и незамърсяването на рода, та не го виждам да легне с друга.
- Ambartanen
- Arcanist
Може би това е най-големия туист в сериала- ужким Таргариените са измрели, а всъщност накрая остават само Таргариени живи.
Naah, тоя twist е за Старките.
There are no rules! I'm gonna get you!
Е ако и Тирион е таен дракон, то това не е Песен за огън и лед/Игра на Тронове, а латиноамериканска сапунка егати.
Пък и е според мен е готино, че детето, което Тайуин най-много мрази и презира, се оказва негово точно копие и показва най-много Ланистърови качества. Щото от тримата, Тирион е най-много син на баща си.
Пък и е според мен е готино, че детето, което Тайуин най-много мрази и презира, се оказва негово точно копие и показва най-много Ланистърови качества. Щото от тримата, Тирион е най-много син на баща си.
shadow dance nikoga ne luje
Кит Харингтън е номиниран за Еми.
Заедно с miss Constipation Lena Headey и дървото Емилия Кларк.
Радвам се за Мейзи, нея трябваше да я номинират в първи сезон още. И за Антониъс Блок с радвам, че е номиниран.

Заедно с miss Constipation Lena Headey и дървото Емилия Кларк.

Радвам се за Мейзи, нея трябваше да я номинират в първи сезон още. И за Антониъс Блок с радвам, че е номиниран.
E, то и Downton Abbey и Homeland са номинирани за Еми в категорията най-добра драма, а са негледаеми бози от поне три години насам.
Тия награди са почти толкова голям майтап като Оскарите.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Нова тенденция, дето ми е минала през носа ли има - да се пишат имена на произволни роли на актьорите, като се говори за тях, вместо заглавията им по лична карта?
Литз, обоснови се!
Книжният жон сноу е скучно келеме, телевизионният калъв с мутрата на бито псе, ме кара да викам за него и да ми симпатизее. Плюс, че е красавица, а има дълбок глас, което е още един плюс. Писнало ми е от момчетийки с кресливи гласчета. Кат чух за първи път дийн в свръхестествено надух ебаси дивото "евала". Такива като тия са много малко. А за кофти пример - женското цвилене, идващо от двуметрови дънери във Викинги може да ти докара отосклероза. Затва да влачи всичките еми. И златен глобус и всичкото.
Литз, обоснови се!
Книжният жон сноу е скучно келеме, телевизионният калъв с мутрата на бито псе, ме кара да викам за него и да ми симпатизее. Плюс, че е красавица, а има дълбок глас, което е още един плюс. Писнало ми е от момчетийки с кресливи гласчета. Кат чух за първи път дийн в свръхестествено надух ебаси дивото "евала". Такива като тия са много малко. А за кофти пример - женското цвилене, идващо от двуметрови дънери във Викинги може да ти докара отосклероза. Затва да влачи всичките еми. И златен глобус и всичкото.
трубадур wrote:Нова тенденция, дето ми е минала през носа ли има - да се пишат имена на произволни роли на актьорите, като се говори за тях, вместо заглавията им по лична карта?
Литз, обоснови се!
Аз го свързвам с Антониъс Блок.
Иначе ме е яд, че Давос и Теон не са номинирани.
При Лина Хийди не разбирам кво толкоз има. ролята й се състои в това да сърба вино, да вдига една вежда и да се пече в Дубровник. Актьорската игра. Ся Софи много надобря тоя сезон и тя трябаше да е на мястото на Лина или Емилия.
Аре Харингтън поне показва плът(и ходи на фитнес), както и си тренира бойните сцени . Пък и заради стоенето с месеци в Исландия/Белфаст трябва няква награда, нали. Надобря момчето много и се разхубави доста, просто мислих, чи Николайчо ще вземе, а не той.
Деа майчинството му. Тъкмо се зарадваш, че остават седем епизода и ше свърши, цел нов сезон обещават.
Осми щял да бъде последен. На Д/Д-та им се занимава с тая плява сигурно по-малко и от мартин, ама он поне има има да защитава. Тук сигур има мегдан за масово тролене и идиотия, дано не пропилеят потенциала за тотална гавра. И па ще печели емита-глобуси-златни орфеи като стой гледай, след като толкоз народ се изпразни на втрисащо тъпанарския шести сезон. Бе постижение си е да си дори по-скъп колко the walking dead и да ги надцакваш в тъпота.
http://www.thewrap.com/game-of-thrones- ... -confirms/
Осми щял да бъде последен. На Д/Д-та им се занимава с тая плява сигурно по-малко и от мартин, ама он поне има има да защитава. Тук сигур има мегдан за масово тролене и идиотия, дано не пропилеят потенциала за тотална гавра. И па ще печели емита-глобуси-златни орфеи като стой гледай, след като толкоз народ се изпразни на втрисащо тъпанарския шести сезон. Бе постижение си е да си дори по-скъп колко the walking dead и да ги надцакваш в тъпота.
http://www.thewrap.com/game-of-thrones- ... -confirms/
Джесън Момоа с руса перука. И без тва тоя филм е подигравка.Litz wrote:
- Spoiler: show
Иначе най-красивите мъже са в Свръхестествено и там трябва да пипат, кой и от двамата братя да вземат все ще са уцелили кьоравото.
Или направо да нацелят някой азиатски супер модел, че ония са безсрамно правилни. Или ако всичко друго е пропаднало - Джаред Лето би трябвало да е свободен.
Lolllll, и аз като се замислих за това кой е най-красивия мъж на планетата, веднага се сетих за Дженсен Акълс, ама не мисля, че ще му отива тази роля.
Джаред Падалеки може и да мине - него съм свикнала да го гледам с дълга коса, та не е трудно да си го представя малко по-рус...
Щото тряя да е някой висок, рус и глориъс. Което автоматично изключва съвършенството Джо Манганиело, уви.
Та тряя ни някой като Брад Пит на младини. Или като Крис Хемсуърт и Крис Евънс сега. Но тея са си американски тип пластмасови Барбита (въпреки че единия е австралиец). Някой по-несъвършен, ама с чар ни трябва... Александър Скарсгард? Или оня пич от ЛОСТ, дето играеше Сойер? Или Ричард Армитаж? Люк Евънс?
Абе Акълс може и да се получи........

Джаред Падалеки може и да мине - него съм свикнала да го гледам с дълга коса, та не е трудно да си го представя малко по-рус...
Щото тряя да е някой висок, рус и глориъс. Което автоматично изключва съвършенството Джо Манганиело, уви.
Та тряя ни някой като Брад Пит на младини. Или като Крис Хемсуърт и Крис Евънс сега. Но тея са си американски тип пластмасови Барбита (въпреки че единия е австралиец). Някой по-несъвършен, ама с чар ни трябва... Александър Скарсгард? Или оня пич от ЛОСТ, дето играеше Сойер? Или Ричард Армитаж? Люк Евънс?
Абе Акълс може и да се получи........
Регар трябва да е страшна красавица, но с много интелигентно излъчване. Хемсуърт, въпреки че половината арт за Регар е базиран на него посмъртно не може да докара RP акцента с неговото австралийско говорене. И аз си мислих за Скарсгард (за който винаги съм се чудила как е толкова красив мъж, имайки предвид баща му)
Проблемът е, че се търси пич в края на 20те си години, началото на 30те макс. A повечето от тия пичове са стари.
Проблемът е, че се търси пич в края на 20те си години, началото на 30те макс. A повечето от тия пичове са стари.