Hisoka is God (HxH темата)

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Sat Aug 09, 2014 2:53 pm

Въпреки, че ще ме изядат, аз ти препоръчвам новия release, първите 30 серии са горе долу, но нататък е 8/10 определено си струва.

Иначе мангата се има за някакъв по странен тип шонен, защото много разчита на някакви надлъгвания и въпреки, че почва много лигаво, определено се превръща в една от най-приятните истории писани някога.(говорим си до чаптър 340, където историята е завършена и може и да мине без продължението. Продължението, което храним в момента е предимно за бащата на главния герой и дядо му.)

Xellos
Moderator

Re: Hisoka is God (HxH темата)

Post by Xellos » Thu Apr 28, 2016 6:53 pm

Падна ми се днеска на рандъм бутона в анимерам.ме хънтъра стария, та се подсетих за малко избрани моменти.

Тоя олигофрен мангаката пуснал по случай високосната нова глава. :facepalm: В която хисока и луцифер се бият на турнамента в скай тауър ей така в джаза и до смъъъъърт. Качеството е все едно го е рисувал с крака току що избягали 20 километров маратон пак... :roll:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Apr 29, 2016 5:22 am

Тоя аре вече да се пенсионира вместо да продъжава да изнасилва анално единственото смислено нещо, дето е правил някога. Шибаняк.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jun 10, 2016 12:42 am

За заинтересованите, в мангата боят на Хисока и Куроро приключи. Накрая всъщност беше яко.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.