Странно че никой друг не го е споменал, но то май и малко книжни фенове останаха в темата.
Той сценарият им е смотан от втори сезон насам..Бях почти сигурен, че вече имат сделка да правят сюжета максимално далечен от каквото ще напише Мартин, за да не спойлят - и че това обяснява смотания набързо сценарий
Игра на Тронове я четох онлайн. И я излапах набързо. Затова реших да си поръчам Том 2, обаче идиотите ми пратиха Игра на Тронове. Така, че продължих да чета Том 2 онлайн, но ми доскуча и го зарязах до половината. Просто наскоро се записах в библиотека, истинска и неонлайн:) и си взех от там Том 3, но също не ме зарибава особено. Интересни са ми главите за Аря и Тирион, но почти всички друго го прескачам през половин и някога през една страница.трубадур wrote:Тва за мен се случва едва в пета, която ми уби и интереса, като цяло поредицата до наистина слабата пета, за меня нямаше лабавао.coldie wrote: Книгите ги чета лека полека. Имам чувството, че Мартин току пише наистина интересно, току следват няколко много слаби глави. Все едно различни хора пишат. Аз и затова я оставих книгата преди към половината на том 2.
Бе аз коментирах оша, но там няма и какво да се каже, повече се отнасяше за дебилността около рамзи и колко щеше да е изненадващо да вземе и се задави с ябълката, което щеше да е неочаквано, а не както отиват нещата в момента - да се изреди целият състав и да му пуска циганска музика на зле конвертирани mp3, където не можеш да чуеш баса и да го мъчат 3 деня, докато се насере през устата.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests