by Dr. Horrible » Mon May 23, 2016 11:41 pm
Струва ми се, че Аря наистина служи на Бога на Смъртта, защото нейните сцени ми докарват суицидни мисли.
Ако още един епизод гледам как онзи й казва "Ти имаш име!", а тя отговаря "Не, момиче няма име!!!!" вече сериозно ще си тегля ножа. Цял сезон напълно еданкви сцени без никакво развитие при нея.
Допадна ми как се ядоса, като видя гротескните интерпретации на Нед и Санса - повече от очевидно е, че й пука, и че момиче явно има име. Ама нейсе, ще трябва да я гледаме как го отрича още поне пет епизода.
Иначе това с Ходор ми хареса! Но не и всичко останало в тези сцени - разкритието за децата на гората и унищожаването на мястото.
И много, много ми хареса Петир! Мразя го, ужасен е, но ме радва как този човек може с една дума да всее хаос. Така хитро го подметна това "полу-брат" на Санса, че успя да й влезе пак в главата и да разклати връзката й с Джон. Яко!
Имам чувството, че следващия епизод Марджери ще бъде заклана. Просто тоя сезон са толкова груби, а в промото тя е между две побеснели армии. Направо не искам да го гледам.
But goddamn,
you got me in love again