Абсурдистан: Възраждането

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Litz
Ascendent

Re: Абсурдистан: Възраждането

Post by Litz » Wed May 04, 2016 8:16 pm

Добре де, ама тоя тъп ли е? Начи в Берлин принципно се изсипват супер много хора, сега секциите в Хамбург, Дрезден, Магдебург и Ленкница + околията като са затворени потенциално ще се изсипят още хора и кво ще стане? Отиваш в 7 и чакаш 12 часа и пак няма да има шанс да гласуваш. Как го смятат това?

Във Великобритания ако го видите на картата е някакво страшно. :shock:

Litz
Ascendent

Post by Litz » Wed May 11, 2016 2:05 am

https://www.youtube.com/watch?v=mHC6QQ9copo

Поли Генова е толкова проста и глупава, че даже името си не може да каже на английски. ДЖЕНОВА. :shock: :shock:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed May 11, 2016 10:32 am

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun May 15, 2016 9:38 am

Понеже всеки втори пост във Фейсбука ми в момента е за Поли Генова, седнах да се запозная с този така изумителен феномен, който очевидно е настоящия център на вселената за редовия българин. Доколкото разбрах, БЪЛГАРИЯ Е ВЗЕЛА 4ТО МЯСТО НА ЕВРОВИЗИЯ, ОМФГ, БРАВО ПОЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!! Като гледам кви са ни критериите за национална гордост направо ми се реве.

Песента е скучна и безлична като музиката дето пускат в асансьорите. Не знам за кво изобщо съществува - има някви десетки като нея из ефира.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun May 15, 2016 10:12 am

Изненадва ли те това? Всичко или почти всичко, което се пръква по тея Евровизии, е overproduced crap.

Знаейки това, трагичното в случая е, че си хейтваме човечето, а не виждам защо. Аз лично изслушах песента веднъж и нямам сили да го направя пак, но Поли Генова на мен не ми е направила нищо и няма причина да и сипвам хейтец. Все едно някакъв хай арт сте очаквали...

Това е, като с Кубрат Пулев. И аз не виждам много поводи за гордост от факта, че някаква мутра печели уредени боксови мачове, но не се отклонявам от пътя си само за да обясня на хората колко са прости, че се кефят.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun May 15, 2016 10:25 am

То па едно човече...
Убедена съм, че в България може да се намери млад творец, който да напише и изпее хубава песен, която не е писана по уравнения и правена на конвейер. Ей, дали ще свърши света ако пратим на тоя конкурс някой, дето няма да пее няква посредствена денс мазня за любофффффффффф?

Oui. Je suis garbage.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun May 15, 2016 10:42 am

И аз съм убеден, че можем да си намерим по-добри управляващи от двестате тикви, които ги имаме сега. И че може заплатите ни да са по-високи, пътищата по-хубави и още много други хубави работи. На мен Поли Генова нито ме топли, нито не ме топли. Не съм от хората, които изпитват каква да е национална гордост, ако ще на света да имаше Супермен и той да беше българин.

Но така и така ти връщам топката, не си ли именно ти самото доказателство за българския стереотип? Отдавна не живееш в България, даже канадче стана вече, но злобичката още си е в теб. Ти правиш всъщност абсолютно същото, като възгордялите се, просто си в другата крайност, всички сте жертви на навиците, които сте си изградили от дълги години шит постване по форуми и фейсбуци. Много ви бива, спор няма, но не е ли време вече да се спре с това?

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun May 15, 2016 11:28 am

На мен пък ми е много чудно дали светът ще свърши, ако държавната телевизия спре да налива милиони в тоя конкурс, от който за цялото му съществуване я са излезли пет песни, които си струва да бъдат запомнени, я не.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun May 15, 2016 12:59 pm

Мен пък не ми пречи. На фона на останалите безобразни бози, парчето на Поли си беше съвсем читаво и слушаемо. Пък и нека има малко повод за радост, щото в такава черна дупка от негативизъм сме затънали, та не се трае повече. Браво на момичето и й пожелавам успех.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Martix
Archmage

Post by Martix » Sun May 15, 2016 3:11 pm

За първи път изслушах песента на Полито. OMG the generic-ness.
Тая песен е дъното, кълна се. DJ Take Me Away вече ми се струва като опера в сравнение с това no risk чудо.
Направо съм горд, че съм българин и сме взели 4-то място. :yay: :roll:

Но наградите на тоя конкурс винаги са били неносещи ценна информация. Обикновено ако има някоя ставаща песен, тя не стига до финала изобщо, или завършва на 30-то място.
Ще ги прослушам тея дни, всяка година има по нещо интересно.
There are no rules! I'm gonna get you!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun May 15, 2016 6:13 pm

Сори Амикае, но съм на мнението, че посредствеността не трябва да се поощрява, щото води до глобално сваляне на качеството на ВСИЧКО. И когато видя очеизбодна посредственост, която е станала поредната причина за пиянството на един народ, няма как другояче да реагирам. Ако това ти изглежда злобно си е твой проблем.

Музиката е едно от малкото неща, от които може да се пръкне нещо гениално, за което не ти трябват стотици хиляди или милиони левове, та дори бедна страна като нашата може да изкара нещо смислено.

edit: Холи шит. БРАВО ПОЛИ!!!!!!!!!!!! във Фейсбука ми през нощта е мутирало в някакво задълбочено нищене на геополитическата обстановка в Европа и анализи кой обича или не обича България, подкрепени с цифри от журитата на Евровизия. :facepalm:

Oui. Je suis garbage.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun May 15, 2016 8:26 pm

Amelia wrote:edit: Холи шит. БРАВО ПОЛИ!!!!!!!!!!!! във Фейсбука ми през нощта е мутирало в някакво задълбочено нищене на геополитическата обстановка в Европа и анализи кой обича или не обича България, подкрепени с цифри от журитата на Евровизия. :facepalm:
Това ли?
http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto ... ski_narodi
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun May 15, 2016 10:19 pm

Е то да участваш в Евровизия е малко като да си в първата 10-ка на Параолимпийски игри в категория хора с интелектуални затруднения. И на първо место да си... :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Litz
Ascendent

Post by Litz » Mon May 16, 2016 1:13 am

Graham Norton относно Поли Генова:
Maybe Bulgaria has poor street lighting. She has invested in some neon knee pads, which are useful for… gardening at night. I don’t know what she gets up to’

:lol:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon May 16, 2016 2:58 am

tigermaster wrote:
Amelia wrote:edit: Холи шит. БРАВО ПОЛИ!!!!!!!!!!!! във Фейсбука ми през нощта е мутирало в някакво задълбочено нищене на геополитическата обстановка в Европа и анализи кой обича или не обича България, подкрепени с цифри от журитата на Евровизия. :facepalm:
Това ли?
http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto ... ski_narodi
Това, да. И това:
http://www.plovdivglas.bg/179187/sash-s ... enova.html

И ен на брой самостоятелни статуса от разнообразни лица.

Междувременно, некфи изобилно мрънкат, че са им политизирали свещената Евровизия, щото явно намират за твърде затормозяващо това да слушат песни, които не са денс мазня, в която се пее за либофффффффффф:
http://www.memoriabg.com/2016/05/15/muz ... olitikata/

Изобщо, дълбоки анализи и чудеса от всякакъв характер. Аз викам да разпуснем европейския парламент и вместо това да има Евровизия всеки ден, щото явно форматът предразполага към повече зрителско внимание и въвлеченост.

Oui. Je suis garbage.