Random stuffec

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Onslaught
Sorcerer

Re: Random stuffec

Post by Onslaught » Wed May 11, 2016 10:48 pm

RRSunknown wrote:някои игри просто са игри-играчки фар край е от тях - сенд бокс в който не е важно да налучкаш най-експлойт тактиката и да играеш само с най-доброто оръжие а игра в която си правиш каквото ти душа сака за да гледаш резултата.
Което е пример за друг вид кеф който може да ти предостави някоя игра, а не доказва, че чалънджа не е реален източник на такъв.
Съответно според автора на клипчето във все повече от съвременните игри този елемент липсва, което според мен е вярно, но се дължи на това, че вече различните игри са по-тясно специализирани около определен аспект(история, сенд бокс, състезателност...).
"Unless we keep the barbarian virtues, gaining the civilized ones will be of little avail."
"Some ideas are so stupid that only intellectuals believe them"

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu May 12, 2016 12:17 am

Може и да кеф в чалидж но само когато изисква някъкъв реален скил -той дава други примери и се оплаква.

Onslaught
Sorcerer

Post by Onslaught » Thu May 12, 2016 8:06 am

Каво значи "реален скил"? Щом нещо е трудно за постигане значи изисква някакви умения.
От там нататък отделните хора и общности придават различна значимост на различните умения по-много субективен начин.
В различните части на света например са популярни различни спортове. Много от рекордите на Гинес на мен ми струват малоумни, но за хората които са ги постигнали те са били значими и са им донесли някакво удовлетворение.
"Unless we keep the barbarian virtues, gaining the civilized ones will be of little avail."
"Some ideas are so stupid that only intellectuals believe them"

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu May 12, 2016 6:58 pm

Ами в последната трудност на CoD игрите е изцяло на късмет дали ще те уцели граната която те уаншотва - ако някой го кефи чалинджа да "върже" серия предполагам че намира доста чалиндж и кеф в това да си купува билети за лотарията да разцъква на покер машините. И в доста други игри е така - правиш 15-20 преигравания на енкаунтър докато върже и продължаваш. Включително на примера Far Cry 2 е изцяло на късмет дали ще те подлостят на средата на пътя и ще те уаншотнат.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jun 02, 2016 7:03 am

Hayabusa Ryu is a thing of beauty... :cry:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sat Aug 06, 2016 7:55 am

Ревю за Evolve Stage 2 от наше момче

Na maika ti putkata daeba erorska da ti eba bugnotiqta izchezvai ot steam bqgai ti kazvam shta namerq i shta iznasilq koito e suzdal taq umrqla igraaaaaaa !!!!!!!!!!! :@@@@@@@@@@@@@@@@@ :@@@@@@@@@@@@@@@@ :@@@@@@@@@@@@@.:@@@@@@@@@@@@@@@@@ :@@@@@@@@@@@@@@@@

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Tue Aug 30, 2016 4:15 pm

Най-после на третия дъ Уичър излезе готи изданието

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Tue Aug 30, 2016 4:51 pm

Аха, директно отиде в уишлиста ;)
CD Project са пичове като цяло и ще го купя примерно на 33% отстъпка, но след Witcher 2 който си preorder-нах и ми забива през 5 минути игра след всичките пачове не ща да им давам пълна цена за игра.
Elves dig rocket launchers.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Tue Aug 30, 2016 5:03 pm

Е тва е мега треска, баш тая играя да ти забива. Тва е като да влезнеш у стриптийз клуб, къде всички са с кожуси и си остават с тех. Мизерия и кенефност с други думи.

VR на Dead or Alive. https://www.destructoid.com/motorboat-s ... 3500.phtml

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Aug 30, 2016 5:54 pm

termit wrote:Аха, директно отиде в уишлиста ;)
CD Project са пичове като цяло и ще го купя примерно на 33% отстъпка, но след Witcher 2 който си preorder-нах и ми забива през 5 минути игра след всичките пачове не ща да им давам пълна цена за игра.
The Witcher 3 си струва всяка стотинка и в настоящия си вид е най-полираната им игра :) Та можеш смело да скачаш.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Wed Aug 31, 2016 7:21 pm

Като приключа с мисиите от Bright Lord на Shadow or Mordor може и да се замисля да го взема сега.
Но ще ми е криво да го цъкам без да съм минал 2 :(
Elves dig rocket launchers.

penzata
Forsaken

Post by penzata » Fri Nov 03, 2017 4:56 pm

трубадур wrote:
Wed Oct 18, 2017 9:46 pm
Немаме ли рандом стафец в тоя форум?
Те ти рандъм стафец, баце. :spite:

Вахти, до края на месеца има дабъл дискаунт у плейстацион стора за чуенове на ps+ и вече пет пъти си пълня количката и после я преправям и не мога да си избера какво да си взема, а не мога да отделя 300 и кусур марки сига, като хвърлих 150 тия дни и препълних хардо с всевъзможни игри. :panic: Факана работа, ма голяма шуга тез дискаунти и таз конзола. :mrgreen:
The hardest battles are fought in the mind.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Fri Nov 03, 2017 5:11 pm

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
пенза, ти си пок

как да е, не се поддавай, братлячество, мисли какво точно ще играеш и за какво имаш време, отдавна теглих майни на дискаунти и говна, ако не е нещо, дето знам, че ще го инсталирам на мига, заебавам, беклогът и без това е с размерите на слонски дирник в предменструалщина. Освен това май се оказва по-изгодно да купуваш игри га излезат - чешеш си крастата на мига, не инвестираш в десетки заглавия, които няма да погледнеш и пр. Не беш приордър или дей уан, но началния месец най-късно, когато хората играят яко, ясно е дали пустинякът върви въобще или е фраш от бъгове и т.н. дали има достатъчно желание в къмюнитито да модва и т.н. (както ся се надяваме да е случаят, като евентуално кошмарният порт на Nioh се пръкне след седмица) :ninja:

penzata
Forsaken

Post by penzata » Fri Nov 03, 2017 5:31 pm

И на мен ми е по-изгодно да ги взимам като излизат точно по тая причина, ма ко да направя, че толко много неща не съм цъкал последните години, като заебах гейминга. Това е, че всичко, което съм инсталирал ще го цъкам, ма си требе и време. Сега бъхтя Uncharted 4, Wolfenstein: new order и Darksiders едновременно точно по тая причина. Цъка ми се мноу и то всичко, и то едновременно. :roll: А Вичера, Evil Within-а и Wasteland 2-ката ме гледат укорително. :ninja: И от две седмици ми се събират по 3-4 часа на денонощие сън и през деня се размятам кат зомбе. Абе, да си имам и глобалните проблеми. :lol:

Иначе си прав; мисля да си взема само едно city undercover, да цъкаме с приятелката (иначе мрънкя, че не и обръщам фнимание :hihi: ) и макс пейн, щото и Сам Лейк е пок. :spite:

penzata
Forsaken

Post by penzata » Mon Nov 13, 2017 4:28 pm

Уикли сейл на Double Fine у гогеца. Псайхонаутите за няма и две марки. :shock: Напълних количката. :mrgreen: