Тва дори не помня, че го пропуснаха. Останалите фалове ми бодяха очите повече. Ама ся, като се замисля, нямаше ли някъде там реплика, че санса си е счупила крака или ако не го е счупила, поне навехнала? Или пак съм си фантазирал, че някой мисли, докато пише в този сериал.Примерно как по дяволите Санса и Теон се отърваха без никакви наранявания след скок от стена висока поне 15 метра, като отдолу имаше максимум 3 санта дебел сняг?
A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
Re: A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
Пичове, тоя сериал лъха зловонно от поне два сезона насам. Кво се правите на изненадани сега? 
Аз понастоящем го гледам с толкова занижени очаквания, че дори успява да ме забавлява.

Аз понастоящем го гледам с толкова занижени очаквания, че дори успява да ме забавлява.
Въобще не съм изненадан, аз от години насам го гледам основно за да се смея на So bad it's good моментите. 

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- tigermaster
- Elder God
Аз заради подобни сантименти зарязах сериала отдавна.
Честно казано, не разбирам защо човек би продължил да следи години наред нещо, към което има такова отношение.
Честно казано, не разбирам защо човек би продължил да следи години наред нещо, към което има такова отношение.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
яко е, секви простотии ти стават част от живота и влизат в ежедневието, тук поне сеир колко щеш има, а плачевно-тъпанарските моменти са толкова помитащи, че с кеф да си му отделиш тоя един час у седмицата.tigermaster wrote:Аз заради подобни сантименти зарязах сериала отдавна.
Американският white middle class феминизъм обаче верно абсолютно е обезсмислил значението на тая дума 

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Амин!Amelia wrote:Пичове, тоя сериал лъха зловонно от поне два сезона насам. Кво се правите на изненадани сега?
На мен ми започна по-добре спрямо предния сезон всъщност... ще видим, единственото, което наистина ми беше втф е Дорн сцената: аз се надявах тъкмо обратното да стане, че да се лишим от тия шутовици, но не би, не би, уви!
Иначе останалото си ми беше ок, доколкото
shadow dance nikoga ne luje
- Moridin
- Global Moderator
Хайпоубийци ей! Аз пък имам високи очаквания към сезона, щото вече не се дразня, че се разминава от критично по-добрата като цяло книжна поредица. Also, boobs.
Ако някак резнат целия Дорн от тяхната си вселена, ще е супер, особено ако Клеймора има някаква достоверност в тая история дето я сподели.
Ако някак резнат целия Дорн от тяхната си вселена, ще е супер, особено ако Клеймора има някаква достоверност в тая история дето я сподели.
This is it. Ground zero.
Много ми е забавно като почнат хора да обявяват как "логиката" на сериала била такава или онакава и колко била зле бтв 

And you can't dance with a devil on your back...
Е да логично е коврите да се окажат на един кораб с Тристейн, при положение че те не бяха с него.
Логично е, калът да не знае коя е Дани и да й вярва на сляпо. Логично е влечугото да я остави сама. Логично е Санса и Теон да им няма нищо при скок от мега високата кула като три минути преди това Миранда се спомина от 5 пъти по-ниска кула. Логично е извергът Рамзи да страда и да съжалява и да реве от любов.
Но да ние сме мрънкала и сме смешни.
Логично е, калът да не знае коя е Дани и да й вярва на сляпо. Логично е влечугото да я остави сама. Логично е Санса и Теон да им няма нищо при скок от мега високата кула като три минути преди това Миранда се спомина от 5 пъти по-ниска кула. Логично е извергът Рамзи да страда и да съжалява и да реве от любов.
Но да ние сме мрънкала и сме смешни.

Да сме честни Рамзи не мрънкаше от любов, а по-скоро, че играчката му е счупена, за тва и накрая я хвърли на песовете. И за дорн нека все пак им дадем още някой епизод, ако бележката към принца влезе в реална употреба, ще стане ясно, че ги мързи да монтират като хората. А не че змиите се телепортират.
Но всичко останало е дебилно. Светът на мартин си има вътрешна логика, която, кажи-речи до на роб глупостите, довели до червената сватба, не биваше потъпквана. Поне не и по толкова грозен и грандиозен начин. Щото в оригинал нашенецът не е запилян от любов кретене, а точно е син на баща си и чувството за дълг и честта го затриват. Там не се влюбва в произволна циганка с бинтове ми наебава дъщерята на лорд и за да не злепостави семейството им, нищо че лордецът е доста дребен, се жени за нея.
И в следващите сезони се впуснаха в дивия фен фикшън, който просто на всяка крачка показва, че тия убавци, дето пишат сериала или не разбират света на мартин, което щеше да е вярно, ако не съществуваха първите 2 сезона, или толкова вече не им се занимава, че карат яко през просото, без план с надеждата тия, дето се оплакваме от нескопосаността им да сме забавни в очите на истинските фенове.
Но всичко останало е дебилно. Светът на мартин си има вътрешна логика, която, кажи-речи до на роб глупостите, довели до червената сватба, не биваше потъпквана. Поне не и по толкова грозен и грандиозен начин. Щото в оригинал нашенецът не е запилян от любов кретене, а точно е син на баща си и чувството за дълг и честта го затриват. Там не се влюбва в произволна циганка с бинтове ми наебава дъщерята на лорд и за да не злепостави семейството им, нищо че лордецът е доста дребен, се жени за нея.
И в следващите сезони се впуснаха в дивия фен фикшън, който просто на всяка крачка показва, че тия убавци, дето пишат сериала или не разбират света на мартин, което щеше да е вярно, ако не съществуваха първите 2 сезона, или толкова вече не им се занимава, че карат яко през просото, без план с надеждата тия, дето се оплакваме от нескопосаността им да сме забавни в очите на истинските фенове.
Е, хората правят сравнително комерсиална телевизия. За съжаление, в първите сезони беше комерсиална по-скоро щото беше добра. Ама сега си е просто комерсиална...
Иначе скачането от стената на Теон и Санса беше осъществено в някви преспи, та да кажем, тва ги е спасило. Влечугото на Денерис никога не я е слушало ениуей, та мога да си представя лесно как я заебва в средата на нищото и отива някъде да си ближе раните. Дотраките вероятно разказват сказания и легенди за смъртта на хал Дрого и за неговата руса халеси, та не виждам що новия хал да не й повярва. Те дотраките не изглеждат като най-интелигентните същества на планетата ениуей. За Рамзи и шантонерката му трубадурът обясни вече.
Но за коврите в Дорн или където и да са там, нямам обяснение. Те са си просто зле.
Иначе скачането от стената на Теон и Санса беше осъществено в някви преспи, та да кажем, тва ги е спасило. Влечугото на Денерис никога не я е слушало ениуей, та мога да си представя лесно как я заебва в средата на нищото и отива някъде да си ближе раните. Дотраките вероятно разказват сказания и легенди за смъртта на хал Дрого и за неговата руса халеси, та не виждам що новия хал да не й повярва. Те дотраките не изглеждат като най-интелигентните същества на планетата ениуей. За Рамзи и шантонерката му трубадурът обясни вече.
Но за коврите в Дорн или където и да са там, нямам обяснение. Те са си просто зле.

Амия, на мен въпросът ми беше освен как и вярва толкоз лесно и що ни знае. Тя е легендарна и уникална.
Бтв на едното Д му и дошло идеята да зашият устата но Дедпул във Върколака, тъй че.....
Бтв на едното Д му и дошло идеята да зашият устата но Дедпул във Върколака, тъй че.....
Е те тва беше, този сезон трябваше да почне с този епизод.
Спойлери все пак...
Тъпото беше:
- врабците, дето изникнаха от нищото в септата;
- явно тристан е бил на пристанището в кралски чертог, за да знаят жеймз и томен, че е мъртъв, демек, змиите наистина са се телепортирали от дорн;
- джон го съживиха, и то по най-клиширания начин, вместо да го наденат на фентъзи традиционалистите, както сериалът обичаше да го прави в първите си 2-3 сезона и а-ха да се сабуди, ама накрая курец и да си остане трупясал.
Но като цяло епизодът мажеше.
+ Сцената на бран и миналото на уинтърфел беше трогателна и тъжна. Ма и с няква надежда накрая.
+ Донякъде ми е смотано, че се лишиха от болтънови, щото досега болтън винаги си е играл с рамзи и ми беше интересно какъв му е крайният план, но човекът си му каза в прав текст, че е като диво псе, и псето не разочарова. Даже за по-идиотите, изпуснали толкова фина метафора, ни заведоха при глутницата на рамзи, дето се подчинява на мига на заповедите му.
+ Сцената между томен и церсей се очакваше да е такава и беше пипнато поднесена. И какво му е на едното голо мандахерцане, за да си върнеш влиянието върху краля?
+ Въпреки врабците джейми и дъртият имаха яка среща.
+ Давос.
+ Ебавките с глупостите от миналия епизод.
+ Тирион и драконите, чуфек. Дори преди това съвещанието между четиримата. Но това с драконите си беше удавено в атмосфера, страхотни ефекти и пълно потапяне в героя от страна на пешо, нещо което напоследък не му се отдаваше.
+ Остана само още един железен брат да се появи и да вкарат незаслужено пренебрегната от четвърта книга линия за железните острови. Показаното досега за тях е маса обещаващо. СЦЕНАТА НА МОСТА ПОСРЕД БУРЯ. Те тва са троновете да ги еба.
Лично дялкане:
Аман от фалшиви уриниращи пишоци.
Спойлери все пак...
Тъпото беше:
- врабците, дето изникнаха от нищото в септата;
- явно тристан е бил на пристанището в кралски чертог, за да знаят жеймз и томен, че е мъртъв, демек, змиите наистина са се телепортирали от дорн;
- джон го съживиха, и то по най-клиширания начин, вместо да го наденат на фентъзи традиционалистите, както сериалът обичаше да го прави в първите си 2-3 сезона и а-ха да се сабуди, ама накрая курец и да си остане трупясал.
Но като цяло епизодът мажеше.
+ Сцената на бран и миналото на уинтърфел беше трогателна и тъжна. Ма и с няква надежда накрая.
+ Донякъде ми е смотано, че се лишиха от болтънови, щото досега болтън винаги си е играл с рамзи и ми беше интересно какъв му е крайният план, но човекът си му каза в прав текст, че е като диво псе, и псето не разочарова. Даже за по-идиотите, изпуснали толкова фина метафора, ни заведоха при глутницата на рамзи, дето се подчинява на мига на заповедите му.
+ Сцената между томен и церсей се очакваше да е такава и беше пипнато поднесена. И какво му е на едното голо мандахерцане, за да си върнеш влиянието върху краля?
+ Въпреки врабците джейми и дъртият имаха яка среща.
+ Давос.
+ Ебавките с глупостите от миналия епизод.
+ Тирион и драконите, чуфек. Дори преди това съвещанието между четиримата. Но това с драконите си беше удавено в атмосфера, страхотни ефекти и пълно потапяне в героя от страна на пешо, нещо което напоследък не му се отдаваше.
+ Остана само още един железен брат да се появи и да вкарат незаслужено пренебрегната от четвърта книга линия за железните острови. Показаното досега за тях е маса обещаващо. СЦЕНАТА НА МОСТА ПОСРЕД БУРЯ. Те тва са троновете да ги еба.
Лично дялкане:
Аман от фалшиви уриниращи пишоци.