Ето ви малко Honest Trailers:
https://www.youtube.com/watch?v=3LHmkVqYgKo
Съгласен с първото, не с второто. Никой от персонажите, които явно са билдвание за нещо голямо, не си е взел преждевременно. Арката на Джон е явно и драматично незавършена.Amelia wrote:Бран не беше мъртъв, а в кома. Джон е мъртъв. Сега ще ни държат в неведение, за да ни тролят още малко докато го съживят. Щото ако не го съживят, това ще се окаже най-безсмисленият персонаж на всички времена и тотално не виждам закво изобщо съществува. Но то и бая от другите дет си взеха нямат смисъл в така развилата се история.
Мда, епизодът си беше екстра. Според мен просто хората, които досега хейтиха, че има разлика спрямо книгите сега хейтят, защото сега е гарантирано да има още повече разлики, когато някой ден се появят още книги.Roland wrote:Ебаси негативите в тоя форум ,честноСамо мен ли супер много ме изкефи епизодът? И да, Дорн е куха линия, ма Дорн е куха линия откак се появи в сериала, та в тоя контекст кой знае, whatsherface от Рим може да свърши нещо по-интересно...
Няма да се появят повече книги. Deal with it ...AlDim wrote:Мда, епизодът си беше екстра. Според мен просто хората, които досега хейтиха, че има разлика спрямо книгите сега хейтят, защото сега е гарантирано да има още повече разлики, когато някой ден се появят още книги.Roland wrote:Ебаси негативите в тоя форум ,честноСамо мен ли супер много ме изкефи епизодът? И да, Дорн е куха линия, ма Дорн е куха линия откак се появи в сериала, та в тоя контекст кой знае, whatsherface от Рим може да свърши нещо по-интересно...
Относно Дорн - шит си е като цяло, но му отделят по 30 секунди на сцена, така че няма голяма драма.
Може това да му се случи и на него, да:The Dragon wrote:Няма да се появят повече книги. Deal with it ...
Много идиоти има, които пишат статии. Аз попаднах на следното безумие - http://www.bustle.com/articles/156653-e ... ering-move. Цялата статия е за това колко empowering and awesome е това, че Елария и дъщерите й убиха Доран Мартел и сина му.Litz wrote:Между другото гледа някви пискания относно Санса, Бриен, Теон и Под сцената, че била сексистка. Не разбирам.
Ни съ мръщи, ама всичко ли за теб е някакъв криворазбран от жените сексизъм? Или следиш коментари само от места, където спокойно можеш да намериш такъв? Щото това за санса и по-ранното сезона на гърл пауъ! го виждам от теб, ако се разровя сигурно ще го мерна и на други места, но все пак, май не е чак толкова масово схващане ми е мисълта.Litz wrote: Между другото гледа някви пискания относно Санса, Бриен, Теон и Под сцената, че била сексистка. Не разбирам.
Цикля в тъмблр тага на ГоТ и ми излизат. Знам, че не трябва.трубадур wrote:Ни съ мръщи, ама всичко ли за теб е някакъв криворазбран от жените сексизъм? Или следиш коментари само от места, където спокойно можеш да намериш такъв? Щото това за санса и по-ранното сезона на гърл пауъ! го виждам от теб, ако се разровя сигурно ще го мерна и на други места, но все пак, май не е чак толкова масово схващане ми е мисълта.Litz wrote: Между другото гледа някви пискания относно Санса, Бриен, Теон и Под сцената, че била сексистка. Не разбирам.
Това си е така от втори сезон насам и става все по-зле. В последният епизод нямаше чак толкова много откровени безумия, като изключим Дорн, ама пак беше зле като цяло. Примерно как по дяволите Санса и Теон се отърваха без никакви наранявания след скок от стена висока поне 15 метра, като отдолу имаше максимум 3 санта дебел сняг?А по същество - не плюем щото минаха книгите, а щото логиката си е взела с могъщество.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests