A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
- Dr. Horrible
- Forsaken
Re: A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
За Марджъри в сериала ми е много гадно, понеже персонажът е направен адски готино, а акрисата я обожавам, но героинята няма стабилна линия в книгите и затова никога не знам кой епизод от сезона може да се окаже последен за нея. В трети сезон изчезна след 7-ми епизод, в четвърти сезон - след 6-ти епизод, в пети сезон - след 7-ми епизод... Винаги изчезва във втората трета на сезона. И се повява чак следващата година, най-често с голяма роля. Тъпо е.
А на Софи Търнър на горната снимка са й направили бюст като на Кристина Хендрикс, което ми се струва ненужно.
А на Софи Търнър на горната снимка са й направили бюст като на Кристина Хендрикс, което ми се струва ненужно.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Amelia wrote:Народът тръпне в очакване, цвили по трейлъри и коментира ли коментира.
А аз си седя тука и си чакам Джоджото.

По-добрият сериал този април ще е. Както и Unbreakable Kimmy Schmidt. Трейлърът беше як обаче, признавам. Главно заради кавъра на Wicked Games де, но все пак.
Иначе фотошопът/екстремният пушъп сутиен на Санса верно е ненужен, Софи Търнър е достатъчно убава и без него.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
И Давос мачка и това с Lightbringer за мен си беше явен спойлер за "умрелия" персонаж с яката коса.
- Dr. Horrible
- Forsaken
Ахахах, много е сладко това клипче с мечовете и групите
И докато го гледах осъзнах колко много съм обикнал каста на този сериал. В първите сезони почти никой не харесвах, не отговаряха на представите ми за героите от книгите, дразнех им се... Ама вече толкова години ги гледам, че си свикнах с тях, даже съм ги обикнал. Сладури са!

И докато го гледах осъзнах колко много съм обикнал каста на този сериал. В първите сезони почти никой не харесвах, не отговаряха на представите ми за героите от книгите, дразнех им се... Ама вече толкова години ги гледам, че си свикнах с тях, даже съм ги обикнал. Сладури са!
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Бой за тялото на джон (първи клип от новия сезон), плюс малко интервенце:
https://www.youtube.com/watch?v=Toam5br4lBE
https://www.youtube.com/watch?v=Toam5br4lBE
Радвам се, че има доста от прекрасния бял пухест бозайник. В тоя сериал всичките ефекти отиват за летящите влечуги, а аз принципно съм доста по-голям фен на вълците. И да първи епизод ще се казва The Red Woman. But yeah Jon Snow is totally dead.
Това дете, което играе Оли е много противно бе. По-противно от Джофри даже. Все още ме е яд, че ДД сложиха това, вместо Satin.
Това дете, което играе Оли е много противно бе. По-противно от Джофри даже. Все още ме е яд, че ДД сложиха това, вместо Satin.
Дехба неговата вера, тва вече беше много добро, мое се оспойлиш кат за световно от тоа клип, ма е барано с финес и усет, па и с тия спартански оргазмени възклицания за музикален фон, арно е:
https://www.youtube.com/watch?v=EI0ib1NErqg
https://www.youtube.com/watch?v=EI0ib1NErqg
Правилата на бордгейминга:
- penzata
- Forsaken
ГЕНИАЛНО !!!Yan wrote:https://www.youtube.com/watch?v=mxsDSI3FXCc скоро

The hardest battles are fought in the mind.
Доса приятен епизод, като изключим Пясъчните змии, които продължават да се държат и бият като третостепенни персонажи, извадени от Xena.
Това накрая с Мелисандра беше доста яко. А Бриен риташе толкова много задници, душата!
Това накрая с Мелисандра беше доста яко. А Бриен риташе толкова много задници, душата!
Епизодът действително е много як и ми харесва, че сценаристите вече могат да карат по-свободно при липсата на оригинален материал, някак по-плавно върви действието и има неочаквано готин хумор от страна на дотраките.
Да, дотраките къртеха. Тея в сравнение с хал Дроговата пасмина са си направо философи. 

Тази терминаторка не остарява