JoJo's Bizarre Adventures 2012 & Stardust Crusaders
Re: JoJo's Bizarre Adventures 2012 & Stardust Crusaders
Язе визирах личния ми топец (където улатат неща, дека празно в тех нема, в крусейдърите имаше и затва зася ми е на заден план), но ще видим де, едва на пет-шеснайсти епизод съм, още щу жожо има да ми мине пред зъркелите. Ма за толкова кратко време не е истина колко любими ми станаха тия същества.
Нали? Тая групичка селски бекове са вече неразривна част от живота ми просто. А Джостърите са ми като членове от семейството направо. Ще взема да си татуирам една звезда на рамото, че да мирясам. 

Нема спор. А кат порасна искам да съм като Джотаро, след тия няколко епизода и аз бих бил като празноглавите офце ф училището му и да ходя да кудкудякам след него. Ебаси колко мъжествено великолепно великолепие е. И как вика, че е подозрителен и подобни неща не му дават мира, щото като малък е гледал коломбо... фоопще, както викате у тоа фором - краят е.
Джотаро е мъжът на живота ми... Перфектен е:
1. Има докторска степен и се занимава с наука- сече му пипето, сиреч, и интересите му са ми интересни и на мен.
2. Могъщ войн.
3. 195 санта, manly man made of manliness.
4. Факин хот.
5. Не понася пискливи и лигавещи се женски.
6. Ебе с глас.
7. Студеният му гняв е супер секси, а това, че под повърхността тая емоция ври и кипи е още по-секси.
8. Способен на обич, вярност и kindness - даже дава втори шанс на противниците си (и те го изпортват, щото са прости).
9. В 4-та, 5-та и 6-та част вече не е юноша бледен, а мъж в разцвета на силите си, който е понамалил селянията, но продължава да е смъртоносен и могъщ.
10. Демонстрира бащински инстинкт, който ме удря директно в яйчниците.
За мене е правен тоя, заклевам се.
1. Има докторска степен и се занимава с наука- сече му пипето, сиреч, и интересите му са ми интересни и на мен.
2. Могъщ войн.
3. 195 санта, manly man made of manliness.
4. Факин хот.
5. Не понася пискливи и лигавещи се женски.
6. Ебе с глас.
7. Студеният му гняв е супер секси, а това, че под повърхността тая емоция ври и кипи е още по-секси.
8. Способен на обич, вярност и kindness - даже дава втори шанс на противниците си (и те го изпортват, щото са прости).
9. В 4-та, 5-та и 6-та част вече не е юноша бледен, а мъж в разцвета на силите си, който е понамалил селянията, но продължава да е смъртоносен и могъщ.
За мене е правен тоя, заклевам се.
Е, не! Ти ме уби, честно, с тоя ти коментар!

Еми виж го тук с малката Джолин...
https://jii.moe/N1gXSQjrl.mp4
...и ми кажи, сега ако имаше яйчници, нямаше ли да овулираш.
В 6та част далеч не изглежда толкова загрижен за нея, но то е щото е цундере и чак към края благоволява да покаже, че му пука (и това ми разбива сърцето от фийлс всеки път като се замисля за него).
https://jii.moe/N1gXSQjrl.mp4
...и ми кажи, сега ако имаше яйчници, нямаше ли да овулираш.

В 6та част далеч не изглежда толкова загрижен за нея, но то е щото е цундере и чак към края благоволява да покаже, че му пука (и това ми разбива сърцето от фийлс всеки път като се замисля за него).
Окей, подцених ги и се изказах прибързано миналата седмица. Включиха рязането на чурката на богаташкото лапе и залавянето на Анджело в разказа на Джотаро.
Моментът, в който Анджело издрайфа мутрата на кучето в устата на стопанина, беше 10 000 пъти по-ефектен от мангата!
Включиха и парче от стария саундтрак с препратка към епизода с бейзбола от Стардъста. Май са гепили конзолата на Д'Арби!
Песента на интрото хич не ми хареса, но визуално беше много добре, а ендинга не очаквах, сигурно и никой друг, да е Savage Garden! :thumb:
Страхотна песен и страхотен ендинг и поредна смазваща серия! Да не забравяме и епичното включване на разказвача, цели два пъти!
Като не му чуя гласа и сякаш не съм гледал Джо-Джо! Дори бях забравил, че Анджело ставаше атракция на града,
което отново успя да ме разсмее, дори е описано на колко път е. =)) Казано накратко "Грейтто десу йо... койцу уа!"
п.с. Следва Ниджимура Брадърс и повече за проявяването на Станд способностите!
Едит: Забравих да спомена, че сериите "дорарара", които вкарва Джоске, ме дървят!
Едит 2: Още нещо, интрото за пръв път не беше 3д?!
Едит 666: http://i.imgur.com/ZRCooLL.jpg
КИРАААА!!!! АААА

Моментът, в който Анджело издрайфа мутрата на кучето в устата на стопанина, беше 10 000 пъти по-ефектен от мангата!
Включиха и парче от стария саундтрак с препратка към епизода с бейзбола от Стардъста. Май са гепили конзолата на Д'Арби!

Песента на интрото хич не ми хареса, но визуално беше много добре, а ендинга не очаквах, сигурно и никой друг, да е Savage Garden! :thumb:
Страхотна песен и страхотен ендинг и поредна смазваща серия! Да не забравяме и епичното включване на разказвача, цели два пъти!
Като не му чуя гласа и сякаш не съм гледал Джо-Джо! Дори бях забравил, че Анджело ставаше атракция на града,
което отново успя да ме разсмее, дори е описано на колко път е. =)) Казано накратко "Грейтто десу йо... койцу уа!"
п.с. Следва Ниджимура Брадърс и повече за проявяването на Станд способностите!

Едит: Забравих да спомена, че сериите "дорарара", които вкарва Джоске, ме дървят!
Едит 2: Още нещо, интрото за пръв път не беше 3д?!

Едит 666: http://i.imgur.com/ZRCooLL.jpg
КИРАААА!!!! АААА

Ох, бе, много е яко!
На Джоске гласа е прекрасен просто. Джоске целият е прекрасен!
Иначе ОП-а е тъп и мисля да го скипвам оттук нататък. Но ЕД-а е много харен, въпреки че никога не съм си падала по Savage Garden. Само че мноо кратък бе, деба.
трубадуре, докъде стигна с Джоджото?

На Джоске гласа е прекрасен просто. Джоске целият е прекрасен!
Иначе ОП-а е тъп и мисля да го скипвам оттук нататък. Но ЕД-а е много харен, въпреки че никога не съм си падала по Savage Garden. Само че мноо кратък бе, деба.
трубадуре, докъде стигна с Джоджото?
Изгледахме първия крусейдърски сезон. Няма фо да го фаля. Жена ми, която ненавижда аниме се заблея в него. Тя навремето мислеше, че харесва аниме, но се оказа, че се кефи на няколко хентая и тва е. Опитах да я конвертирам с възможно най-приятелските и лесни за възприемане заглавия (акира и redline
, като на второто изглеждаше сякаш я измъчва някой, даже го спрях, щото да я млатя с гегата сигурно щеше да е по-хуманно, отколкото да продължава да зяпа). И зарад тва още не можем да гледаме на бибопа филма, който, фак ю ол, бтв, е по-добър от сериала.
Как да е - щом тя се заседна да бози на джотаро и ко. свинщините говори колко притегателно и мазно влизащи са крусейдовете. И тя, като всеки човек с пулс смята джотаро за абсолютното великолепие и ся идеята ни е, ако не ръста, поне физиката му да докарам.
Татус със звездата на врато е доста правилна идея, в което обаче аз изоставам спрямо възлюбената. Бе фенове сме вече. Много болно, красиво и диво аниме. Определено не е пародия, само изкъртва де що има клише с хастара навънка или го приема без да му дреме и със сериозно лице. Анимацията запази качеството си през целия сезон и само може да леем сълзи за драскачите, щото такова качество се постига с нечовешки гърч.
Сигурно ше има малко почивка преди да започнем следващия сезон, ма ще видим. То един ден да не видиш джотаро е срамота просто. Наказуемо си е.

Как да е - щом тя се заседна да бози на джотаро и ко. свинщините говори колко притегателно и мазно влизащи са крусейдовете. И тя, като всеки човек с пулс смята джотаро за абсолютното великолепие и ся идеята ни е, ако не ръста, поне физиката му да докарам.
Татус със звездата на врато е доста правилна идея, в което обаче аз изоставам спрямо възлюбената. Бе фенове сме вече. Много болно, красиво и диво аниме. Определено не е пародия, само изкъртва де що има клише с хастара навънка или го приема без да му дреме и със сериозно лице. Анимацията запази качеството си през целия сезон и само може да леем сълзи за драскачите, щото такова качество се постига с нечовешки гърч.
Сигурно ше има малко почивка преди да започнем следващия сезон, ма ще видим. То един ден да не видиш джотаро е срамота просто. Наказуемо си е.
Хахахаха, пълните ми сърцето, вие двамата!
Ние с моя мъж вече няколко пъти минахме през Крусейдъра, а сега почнахме да гледаме 4тата част, дето тепърва излиза. Болка си е да се чака по седмица за епизод.
Анякой от другите льолявци не сте ли си харесали. Аз обожавам и Какьоин и Полнареф. То, Полнареф е MVPто в Крусейдърите, сякаш.

Ние с моя мъж вече няколко пъти минахме през Крусейдъра, а сега почнахме да гледаме 4тата част, дето тепърва излиза. Болка си е да се чака по седмица за епизод.
Анякой от другите льолявци не сте ли си харесали. Аз обожавам и Какьоин и Полнареф. То, Полнареф е MVPто в Крусейдърите, сякаш.

Джотаро е просто секс, иначе всички са сладури. Това си и говорехме, няма значение връз кой се пада да е епизодът, винаги е кеф. И ако джотаро е курецът, връз който всеки иска да се гняса, то Полнареф е сърцето. Като че ли и той е скритият главен герой. Мисля че след появата му е с най-много екранно време, плюс че и на него се пада да се разправя самосиндикално с половината от вразите. Той е и пичагата с най-човешката и разбираема болка. Лично и мен ме кефи безумно много.
Ама джотаро, човес. Казва по 2 реплики на епизод и се подмокряш. И макар всички да са лети от един калъп, неговият е най-хубав. Предполагам само Дио ще е толкова красив в лице. Инак първият сблъсък на жената беше с епизода с куклата, който помислих, че ще я откаже завинаги от японските децки, тя па взе, че се зариби, пък и после като видя баш жожо-то и до там беше.
Ама джотаро, човес. Казва по 2 реплики на епизод и се подмокряш. И макар всички да са лети от един калъп, неговият е най-хубав. Предполагам само Дио ще е толкова красив в лице. Инак първият сблъсък на жената беше с епизода с куклата, който помислих, че ще я откаже завинаги от японските децки, тя па взе, че се зариби, пък и после като видя баш жожо-то и до там беше.
Джотаро е секс на крака, мда. Тва ако си падаш по неговия тип, а аз си падам особено много.
Ще ми повярваш ли ако ти кажа, че бая хора не могат да го понасят, щото им бил твърде скучен и едноизмерен? Тея са гледали некво друго аниме, явно...
Иначе на жена ти й пусни първия епизод да го види там.
Аз му станах фанатична фенка още в първите стотни, там дето изкрещя на майка си, да млъкне, кучката.
Иначе Дио и той е много хубав, ама него го предпочитам в ей тая поза:
https://www.youtube.com/watch?v=2PM42uKqzfI
Нататък се появява още един олигофрен в групичката им. Много хаос вкарва.
Ще ми повярваш ли ако ти кажа, че бая хора не могат да го понасят, щото им бил твърде скучен и едноизмерен? Тея са гледали некво друго аниме, явно...
Иначе на жена ти й пусни първия епизод да го види там.

Иначе Дио и той е много хубав, ама него го предпочитам в ей тая поза:
- Spoiler: show
https://www.youtube.com/watch?v=2PM42uKqzfI
Нататък се появява още един олигофрен в групичката им. Много хаос вкарва.

Е я даже й казах, че макя му сигурно и тя сака да го ебе (за джотаро стаа дума) и жената ми вика, ми кой не би, разбираемо така или иначе от нея е излязъл най-добрият мъж. Та тя отдавна е предадена на каузата за баш тоя. Иначе гърбът на дио е произведение на изкуството.
Инак, голем минус е, че всички у тая вселена са с няква нечовешка физика, дори пенсионерът, дето служи на дъртите джостари. Заради тва понякога се прокрадват едни неизбежни, поне за мен, мисли. Щото неща като фери тейл и наруто не ги гледам като фентъзи приказки с някви мощни герои, а като това, което се случва в главите на бавно развиваща се челяд в няква клиника на гъза на географията. И край тях е бъкано с всякакъв медицински персонал. И тук така малко ми иде, кат всички са еднакви, но е само мимолетно, просто фактът, че се развива в нашия свят с нашата си история и детайлът, който е вкаран, много помага.
А за цялата групичка - кат герои и характеризация няма лабаво, толкова добре са написани и озвучени, че само бастун може да не се влюби в тая групичка. Сигурно от слейърс не се е пръквал толкова кадърно напаснат екип.
Инак, голем минус е, че всички у тая вселена са с няква нечовешка физика, дори пенсионерът, дето служи на дъртите джостари. Заради тва понякога се прокрадват едни неизбежни, поне за мен, мисли. Щото неща като фери тейл и наруто не ги гледам като фентъзи приказки с някви мощни герои, а като това, което се случва в главите на бавно развиваща се челяд в няква клиника на гъза на географията. И край тях е бъкано с всякакъв медицински персонал. И тук така малко ми иде, кат всички са еднакви, но е само мимолетно, просто фактът, че се развива в нашия свят с нашата си история и детайлът, който е вкаран, много помага.
А за цялата групичка - кат герои и характеризация няма лабаво, толкова добре са написани и озвучени, че само бастун може да не се влюби в тая групичка. Сигурно от слейърс не се е пръквал толкова кадърно напаснат екип.
Чакай да ти покажа и някои от другите Джостъри, че и те са красавци (повечето де). А и е интересно да видиш как еволюира арта на мангаката с времето:
Джонатан (вляво) и Джозеф на младини (вдясно), аниме версия:
Всъщност, някой в интернет си е направил труда да събере накуп 8-те Джоджовеца, всеки с арта от неговото време:
Джонатан (вляво) и Джозеф на младини (вдясно), аниме версия:

Всъщност, някой в интернет си е направил труда да събере накуп 8-те Джоджовеца, всеки с арта от неговото време: