ЧРД, Xellos, Мат и Дем :)
Moderator: Moridin
ЧРД, Xellos, Мат и Дем :)
Да сте живи и здрави! Много късмет и щастие.
А за враговете ви:
А за враговете ви:
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Re: ЧРД, Xellos, Мат и Дем :)
Честит рожден ден и на тримата 

Всичко ви пожелавам! Всичко! Пък вие си избирайте после 

ЧРД на боговете на случайното съвпадение на рождени дни! Много здраве и пари 

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- tigermaster
- Elder God

Честито!
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Ха, честито на всички рожденници!
Как си летят само месеците
Браги, пожелавам лежерно поцъкване и четене в мазна мека мебел!
Мат и Дем, живи и здрави, и високи
Как си летят само месеците

Браги, пожелавам лежерно поцъкване и четене в мазна мека мебел!
Мат и Дем, живи и здрави, и високи

Elves dig rocket launchers.
Честито, рожденници! Да сте ни живи и здрави (и много да ни радвате)! 

ЧРД и от мен! Радвам се, че се видяхме зимата 

And you can't dance with a devil on your back...
ЧРД и от мен младежи! Все така да младеете 

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Майтап, майтап, но още има хора, които ми викат младеж (някои, от които гонят деветдесетака, но все пак), така че засега midlife crisis-а се отлага.
Мерси на всички за пожеланията, на съ-рожденика Кселос пожелавам по-малко досадници, които да го ядосват.

Мерси на всички за пожеланията, на съ-рожденика Кселос пожелавам по-малко досадници, които да го ядосват.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Честит рожден ден на всички празнуващи, и дано се запозная най-накрая наживо с Мат и Дем в скоро време! 

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Честит рожден ден на патерица! Живи, здрави и много щастливи!
Ники, специално на тебе ти пожелавам качествено аниме и котка!
Ники, специално на тебе ти пожелавам качествено аниме и котка!
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Поздрави за Мат! Билет от лотарията.
Поздрави за Дем! Фиш от тотото.
Печалбата си е ваш проблем, аз толкоз мога
.
Или обратното, че все не мога да запомня кой кой е с тия престъпно нередовни виждания с вас
.
ай са да ви почна останалите
МирсИта бе!
По ред на номерата или съмнителното удоволствие от запознаването с мойта контроверсиална личност.
Yan - Квото даде DM-а. + мерси за пускане на тема, другите малко или много сте някъф процент проформа на фона на първи пост, което не пречи да ги оценя
Тия дето се свързаха и на лично (знам че телефона го ползвам за мп3 плейър само) ще имат и материално черпене някой ден.
Trip - от всички перверзии, който ми пожела избирам Шкембе чорбата, конвертването на лесбийки и да участвам в клип на Джорджано. Аре и порция свински врат бавно печен на фурна върху пюре сготвени от Ади на половин цена
. Некой ден щи разправям най-криипи съня дето имах за бръм бара.
Gibli - Мерси за старата класика от най-важни неща в живота!
Жоре, бате бизи бизи ама от тебе очаквах традиционно персонално да е на всеки ;р Мерси от Тризнаците тогаз, нищо че и с тебе сме като Сиамски близнаци!
Термитов - Ебати бързия си, тва вече се сбъдна! Все пак измисли кво да черпа за фасилитирането на мазната и десекрейтната по 1003.5 начина мебел. Освен лихвата и парите назаем на Пешнах де.
Амелиооо - E tu... искам си персонален поздрав пък, нищо че съм текстбуук МАДАО вече, в твой стил! Ще си понеса последствията.
Роланд - С минаването на годините все по-приятно ми става да се видим. Шибан свят ей
.
Алексис - и от тебе си прося персонален поздрав, ти ги умееш картичките не се праи.
Морви - мерси, то Анимето не е кат едно време, а ако друго не съм постигнал в живота то поне не се подчинявам на котки, което е рядък и безполезен талант ;р Ма мое да ми дадеш да почешкам Пенчев по коремчето, същата работа.
Да едитна в чест на Марфето, а и не ми е изтекъл 1 час синя зона за едитване на постове тука. мрън мрън излишен лимит
Мерси, джанъм! Не се самобичувай толкоз де, по приятно е тва в компания.
Litz - благодаря, ти си от интересните постващи тука, когато не мрънкотиш ;р
Тайгъре - мерси. го гет дем
хахах точно зяпах преди малко нещо дето си му правил субтитрите
За останалите немащи си друга работа освен да постват в тоя форум, което автоматично ги прави пичове*.
*Освен бегло и досадно пребиваващите тук от някаква паралелна вселена отдалечена с няколко порядъка, сиреч Колди. Да си ги поздравява Кселос от тяхната си, амаха.

Очаквам още некви инвалиди на патерици и инвалидни колички, макар че след тоя пост може и да се разкандърдисат
. Сори на близнаците за което, ма като ни групират така е, Си носите
.
Поздрави за Дем! Фиш от тотото.
Печалбата си е ваш проблем, аз толкоз мога

Или обратното, че все не мога да запомня кой кой е с тия престъпно нередовни виждания с вас

ай са да ви почна останалите
МирсИта бе!
По ред на номерата или съмнителното удоволствие от запознаването с мойта контроверсиална личност.
Yan - Квото даде DM-а. + мерси за пускане на тема, другите малко или много сте някъф процент проформа на фона на първи пост, което не пречи да ги оценя

Тия дето се свързаха и на лично (знам че телефона го ползвам за мп3 плейър само) ще имат и материално черпене някой ден.
Trip - от всички перверзии, който ми пожела избирам Шкембе чорбата, конвертването на лесбийки и да участвам в клип на Джорджано. Аре и порция свински врат бавно печен на фурна върху пюре сготвени от Ади на половин цена

Gibli - Мерси за старата класика от най-важни неща в живота!

Жоре, бате бизи бизи ама от тебе очаквах традиционно персонално да е на всеки ;р Мерси от Тризнаците тогаз, нищо че и с тебе сме като Сиамски близнаци!
Термитов - Ебати бързия си, тва вече се сбъдна! Все пак измисли кво да черпа за фасилитирането на мазната и десекрейтната по 1003.5 начина мебел. Освен лихвата и парите назаем на Пешнах де.
Амелиооо - E tu... искам си персонален поздрав пък, нищо че съм текстбуук МАДАО вече, в твой стил! Ще си понеса последствията.
Роланд - С минаването на годините все по-приятно ми става да се видим. Шибан свят ей

Алексис - и от тебе си прося персонален поздрав, ти ги умееш картичките не се праи.
Морви - мерси, то Анимето не е кат едно време, а ако друго не съм постигнал в живота то поне не се подчинявам на котки, което е рядък и безполезен талант ;р Ма мое да ми дадеш да почешкам Пенчев по коремчето, същата работа.
Да едитна в чест на Марфето, а и не ми е изтекъл 1 час синя зона за едитване на постове тука. мрън мрън излишен лимит
Мерси, джанъм! Не се самобичувай толкоз де, по приятно е тва в компания.

Litz - благодаря, ти си от интересните постващи тука, когато не мрънкотиш ;р
Тайгъре - мерси. го гет дем

За останалите немащи си друга работа освен да постват в тоя форум, което автоматично ги прави пичове*.
*Освен бегло и досадно пребиваващите тук от някаква паралелна вселена отдалечена с няколко порядъка, сиреч Колди. Да си ги поздравява Кселос от тяхната си, амаха.

Очаквам още некви инвалиди на патерици и инвалидни колички, макар че след тоя пост може и да се разкандърдисат

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
ХВАЩАМ НАЙ-БОДЛИВАТА ПРЪЧКА И САМА СИ ТЕГЛЯ ЕДИН БОЙ!
Как можах да пропусна, кокошка смотана!!!
Мили тризначки, да илядите!
Ники, Мат, Дем, бъдете щастливи, бъдете здрави и бъдете успешни. Пожелавам ви най-чудесните неща, които биха могли да ви сполетят и дано звездите се подредят така, че скоро да се видим!
Прегръщам ви!

Как можах да пропусна, кокошка смотана!!!
Мили тризначки, да илядите!

Ники, Мат, Дем, бъдете щастливи, бъдете здрави и бъдете успешни. Пожелавам ви най-чудесните неща, които биха могли да ви сполетят и дано звездите се подредят така, че скоро да се видим!

Прегръщам ви!