Litz wrote:В случая това е като да се оплакваш, че нямаш карамелизирани натрошени бадеми/лешници за сладоледа си, докато някой от 2 месеца не е ял нищо. Сори и мен ме дразни, но е въпрос на приоритети. Щото АЗ и моята сексуалност сме убер нерепрезентирани, а когато сме- или сме полуидиоти, или се намеква, че ще чийтнем, че сме слъти и накрая се оказва, че или персонажът експериментира или е тотално гей/лесбийка. Да не говорим, че специално към нас, другите буквички не са много мили, щото кажеш ли какъв си доста често те режат. Ма е буквално никакъв проблем в сравнение със зверствата, които се случват в СА.
Друго аз мисля, че за ЛГБТ обществото е по-добре Нийл Патрик Харис/Дъстин Ланс Блек/рандъм гей бял мъж да седи на корицата, от Кейтлин Дженър. Ти как смяташ?
Честно? Смятам, че говориш глупости.
Сравняваш ябълки с тиксо в момента, и ми даваш някакъв екстремен пример с Дженър. Нито ти, нито аз знаем какво е да не виждаш почти никой от твоята раса/идентификация по кориците на списания и въобще в медии, които теоретично са насочени специално към теб. Black erasure is real и това, че "ма децата в Африка гладуват" е най-плиткоумният аргумент да не направим нищо по въпроса. Това остро не е First World Problems, щото води до съвсем реални и животопроменящи проблеми за тия малцинства.
And you can't dance with a devil on your back...