Абсурдистан: Възраждането

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Marfa
Moderator

Re: Абсурдистан: Възраждането

Post by Marfa » Fri Feb 19, 2016 6:19 pm

Riddle me this:
След като разпореди на министри и кметове да развалят обявени обществени поръчки заради съмнения, премиерът Бойко Борисов е на път да прекрати и сключен от летище "София" договор.
Това се разбира от публикация на една от чистачките на летището, която разказва как лично премиерът й се обадил, за да я информира за плановете си. Съобщението й е споделено и на фейсбук страницата на министър-председателя.

Ето пълния текст на споделеното от Борисов съобщение (запазен е оригиналният правопис):

Вярвате ли в чудеса?! Аз – Да!

Преди половин час говорих с г-н Бойко Борисов, да, с г-н Бойко Борисов – Министър-Председателя на Република България. Той каза, че независимо от всички сложности и трудности, които ще му струва това, ще прекрати договора, и ще ни остави да работим на летището.

Трудно мога да сдържам вълнението си, още по-трудно сълзите си, нямам думи, с които мога да изразя всичко което бошува в мен, но знам едно - удари ме гръм! Пожелавам на всеки поне веднъж в живота си да се почувства така значим. Аз съм чистачка, на която се обади Премиера. Господин Борисов спасява моето семейство, спасява нашите семейства!!! Ние знаем колко трудно ще бъде това за него. И точно поради тази причина още повече сме признателни и благодарни!

Господин Борисов, Бог да Ви благослови!
Capture.PNG
Capture.PNG (61.81 KiB) Viewed 3403 times
:neutral: :neutral: :neutral:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Fri Feb 19, 2016 6:32 pm

Марфа, не мога да си го обясня. Толкова въпроси изникнаха в главата ми.

Аз да ви кажа, много се смях на портокалите инжектирани със СПИНозна кръв от терористи :lol:

Ся верно българите са прости, ама това как се предава СПИН ми го преподаваха в 4ти клас още и второ очевидно е, че портокалите не са инжектирани с кръв, ами просто неравномерно се е разпределило червенето и оранжевото при смесването на сортовете. Ма такъв смях не е падал отдавна.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Fri Feb 19, 2016 8:04 pm

Тази новина за летището я четох два пъти бавно и полека с надеждата, че ще да е шега, но не би... :roll:
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Feb 19, 2016 8:21 pm

Аз действително в първия момент реших, че Самуил от Не!новините си прави бъзик. После обаче от няколко места ми изскочи. Гугълнах и още съм така: :shock:

Бахти наполеоновия комплекс, копеле. Или не знам честно къв му е комплексът на тоя. Спира обществената поръчка за чистенето на летище София, след което звъни на чистачката да докладва. Един вид, ето, лично аз че оправиме всеки проблем о държавата и после че ви звъннеме да ви кажеме как е станало.

И въобще, това с обществените поръчки и спирането им прекалено взе да прилича на синдрома на мистър Джекил и доктор Хайд. Оня ден Джекил се събуди, видя целия батак и запретна ръкави да рине оборите. Стана малко като с Волен и кръстоносния му поход срещу наркотиците това.

АКО СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА МУ СЕ ВЪРЖЕ, МУ ПОЖЕЛАВАМ ТРАЙНО ДА МУ ИЗБИЯТ ЦИРЕИ НА ЗАДНИКА И ДА НЕ МОЖЕ ДА СЯДА, ДОКАТО НЕ СПРЕ ДА МИСЛИ С НЕГО!!! :x

Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Feb 20, 2016 9:36 am

Да ви е честита новата илядо деветстотин осемдесе и шеста, хъ, хъ, хъ.
Слуховете за смъртта на Тато се оказаха леко преувеличени. Човекът е жив и отново е начело на държавата. Липсва единствено мумията на Георги Димитров, за да си дойде всичко по местата, но мисля, че лесно може да се уреди. Вместо в мавзолея, дето го няма, могат да го изложат в парламентарното фоайе например.

Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Feb 20, 2016 1:02 pm

12743671_1770610453167017_1006418534590477923_n.jpg
12743671_1770610453167017_1006418534590477923_n.jpg (29.12 KiB) Viewed 3335 times
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 22, 2016 3:19 pm

да си знаете...
„Робинзон Крузо е само един от авторите, които са в 6-ти клас. Това заяви зам.-министърът на образованието Ваня Кастрева в сутрешния блок на БТВ.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Feb 22, 2016 4:49 pm

Колкото и да ми беше неприятна като излъчване в това интервю, всъщност тя не каза точно това, просто медиите го раздухаха. А Хекимян беше двойно по-неадекватен дори от нея.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Feb 22, 2016 5:38 pm

Той и Джорджано беше по-адекватен от Хекимян :)
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Feb 23, 2016 3:53 pm

Хекимян е по-тъп от себе си. Не знам как го постига, но успява. А Лошите пак заплашват да убият Бойко и Пеевски. :(

Уук.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Feb 23, 2016 6:49 pm

За убийството на Пеевски са задържани трима души, въоръжени с нож, скара и дървени въглища.
Според източници на полицията тримата са действали по поръчка на човек с прякор "Майстор Миро"
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Tue Feb 23, 2016 9:59 pm

http://offnews.bg/news/Politika_8/MO-ot ... 24703.html

"С направените от МО предложения се връща режима преди преминаването към изцяло професионална армия, при който всички български младежи, навършили 18 години, бяха длъжни да се отзоват в съответното военно окръжие. По-късно те трябваше да минат и задължителна военна служба. Новите текстове в закона предполагат и минаването на военна подготовка."

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sat Mar 05, 2016 10:44 pm

Побойко пак изтрещя:
Искаме действително Гърция да си стъпи на задълженията и да си ги спазва. Ако искат, мога да им пратя нашия БОП (Главната дирекция за борба с организираната престъпност – бел.ред.) и ДАНС и за един ден ще им приключат с трафикантите." Това заяви премиерът Бойко Борисов пред БНР в коментар за ситуацията с мигрантите в Гърция.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/03/ ... gurciia_i/
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Litz
Ascendent

Post by Litz » Wed Mar 16, 2016 9:17 pm

Учебните планове стават все по-безумни.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/03/ ... _4_godini/

Откъси на най-шокиращото:
Окончателно: творбата на Паисий Хилендарски "История славянобългарска" ще е част от съдържанието по история и по литература във всичките класове от 7-ми до 10-ти включително. В осми клас влизат откъси от Библията за Исус и Богородица и произведения на Шекспир, а основополагащият роман на Просвещението "Робинзон Крузо" отпада изцяло от учебната програма.
"Даваш ли даваш, Балканджи Йово", чието първоначално отпадане предизвика протести, пък ще се изучава като пример за Османското владичество в учебника по история, а Чинтуловите песни ще се поделят между учебниците по музика и по литература.

Кунева е идиот. :shock:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Mar 18, 2016 4:28 pm

Културни новини

Опера на стадион за първи път в България и приятелски мач Берое – Партизан. Това са двете кулминации на празненствата по случай 100-годишнината на любимия старозагорски клуб.

Директорът на Държавната опера в Стара Загора Огнян Драганов обясни, че за първи път в България ще се прави опера на стадион. Ще бъде представена „Аида“ от първо до четвърто действие. Уникалното шоу е на 6 юни на стадион „Берое“.

„Нашата институция е едва на 90 години, малко по-млада от футбола в града, но сме горди, че можем да бъдем част от тържеството. Ще изиграем операта до т.нар. триумфална сцена, в която юношеският отбор ще донесе знамето на успеха. Ще се опитаме да направим нещо атрактивно. Искаме да включим и най-младите футболисти от школата, които в една от сцените да изиграят мач на малки вратички, с които да забавляват принцесата“, заяви директорът на операта.

Като част от сцените на представлението ще участва и камилата Сами, която в момента има ангажименти в Норвегия, но е направена организация да пристигне навреме за представлението. Освен това е предвидена и появата на коне.

Уук.